Ukuleleundervisning

Musikundervisning i ukulele

Ukulelen er et instrument, som i disse år oplever en sand renæssance. Instrumentet er mere populært end nogensinde før – og med god grund. En ukulele er nemlig både praktisk, billig og nem at have med og så er den faktisk overraskende let at lære at spille på. Særligt hvis du har en dygtig underviser. Hvis du er på udkig efter privat undervisning i ukulele, er du kommet til det rette sted. Hos Musikundervisning.dk finder du et hav af dygtige undervisere i ukulele, som brænder for at lære fra sig.

Om ukulelen

Ukulelen ligner til forveksling en børneguitar, men det lille firestrengede instrument er bestemt i en klasse for sig. Med sin håndterbare størrelse er ukulelen nem at transportere, og siden den forlod hjemlandet Hawaii i starten af det 20. århundrede har den fundet vej hele vejen rundt om kloden i både professionelle hænder og på ryggen af utallige rygsækrejsende. Med sit lyse toneleje og sin bløde lyd egner ukulelen sig både som soloinstrument i solen, i sociale sammenhænge og i regulær radiopop, og bedst af alt er den nem at spille på.

 

Lær ukulele, når det passer dig

Har du et ønske om at lære eller blive bedre til at spille ukulele? Så anbefaler vi, at du tager timer hos en erfaren underviser, og dem finder du heldigvis mange af hos Musikundervisning.dk. Vi har tilmed gjort det nemt for dig at komme i gang, da vi har undervisere i hele landet. Vi har desuden ikke har nogen ventelister, så du kan starte undervisningen så snart det passer dig. Du bestemmer selv, hvor ofte undervisningen skal foregå, og hvor. Den kan fx foregå hos underviseren, i et øvelokale, hjemme hos dig selv eller online – alt efter, hvad der passer dig bedst. Der er med andre ord gode muligheder for at sammensætte et personligt undervisningsforløb i ukulele, der passer til dine mål og ønsker. Hvis du vil læse mere om undervisningen, kan du gøre det inde på den enkelte underviserprofil. Her kan du også se underviserens geografiske placering i landet.

 

Privatundervisning i ukulele

Lær at spille ukulele med skræddersyet privatundervisning fra Musikundervisning.dk. Hos Musikundervisning.dk har vi mange dygtige ukuleleundervisere fordelt over hele landet og vi tilbyder privatundervisning i ukulele uanset dit mål, niveau og alder. Alle vores undervisere har de nødvendige faglige kompetencer, og ikke mindst pædagogiske redskaber, til at lære dig at spille på ukulele eller forbedre dine færdigheder med instrumentet. Hos Musikundervisning.dk ønsker vi at gøre musikundervisning så let tilgængeligt for alle som muligt. Derfor er vi meget fleksible med både undervisningstidspunkt og sted. Du planlægger således selv din ukuleleundervisning med din underviser og bestemmer selv, hvor undervisningen skal finde sted.

 

Skal jeg have min egen ukulele?

Det er en klar fordel, at du har din egen ukulele, så du kan øve dig mellem lektionerne. Vi anbefaler dog, at du venter et par gange, før du køber din egen ukulele, så du er helt sikker på, at du ønsker at fortsætte med at spille. Du er meget velkommen til at kontakte både Musikundervisning.dk eller din underviser, hvis du er i tvivl om hvilken ukulele du skal købe. Køb din Ukulele her.

 

Hvem er jeres ukuleleundervisere?

Hos Musikundervisning.dk finder du kun kompetente og dygtige undervisere, som har mange års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det er din garanti for privatundervisning i ukulele af høj kvalitet.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste du skal gøre for at komme i gang er, at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil. Herefter kontakter vi dig. Du kan se nogle af vores dygtige ukuleleundervisere via søgefunktionen øverst på siden. Her har du også mulighed for at sortere underviserne efter deres geografiske placering. Du kan også søge efter undervisere i et andet instrument. 

Hvis du slet ikke kan vente med at komme i gang har vi samlet 3 korte videolektioner til dig her; 

 

 

Få op til 20% rabat på undervisningen

Hos Musikundervisning.dk kan du købe klippekort til musikundervisning. Når du køber et klippekort sparer du op til 20% på undervisningen. Derfor anbefaler vi, at du køber et klippekort, hvis du har planer om et længerevarende undervisningsforløb. Klippekortene fås i forskellige varianter. Læs mere om vores priser her.

Find ukulelelærer i hele landet

Er du klar til at komme i gang med at lære at spille ukulele? Find hurtigt og nemt en dygtig underviser hos Musikundervisning.dk, som både har en relevant uddannelse og flere års erfaring i privatundervisning i ukulele. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Læs vores FAQ her eller kontakt os  på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!