Basundervisning

Om bassen

Bassen er et fascinerende instrument. En stor del af magten i et orkester ligger hos bassisten, der som bindeled mellem rytme og harmoni har lige så meget til fælles med trommeslageren som med guitaristen. Som både melodisk omdrejningspunkt og rytmisk drivkraft er bassen kort sagt ikke til at komme uden om, og dens fundamentale rolle gør den til en fast del af næsten alle genrer.

Elektrisk bas vs. kontrabas

I daglig tale betyder “bas” normalt elektrisk bas – eller basguitar, som man kaldte det i gamle dage. Den svarer nemlig fuldstændigt til en elektrisk guitar, bortset fra at den er større, længere og har markant tykkere strenge. Elbassen er forbundet med lyden af rock, pop, funk og den meste anden forstærkede populærmusik, hvorimod den store, hule kontrabas har hjemme i klassisk musik, jazz og anden akustisk musik. Hos musikundervisning.dk kan du finde undervisning i begge bastyper.

Basundervisning, når det passer dig

Ønsker du at lære eller blive bedre til at spille bas? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren baslærer. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale, hjemme hos dig eller online - alt efter, hvad der passer jer bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på den enkelte underviserprofil og se de enkelte underviseres geografiske placering i deres profiler ovenfor.

Skal jeg have min egen bas?

Når du starter med undervisningen, er det altid en god idé at have din egen bas, så du kan øve dig mellem lektionerne. Hvis du er helt ny som bassist, kan det dog give mening at vente til efter et par gange, så du når at blive sikker på, at du vil fortsætte med at spille bas. Det er også altid muligt at modtage vejledning fra din basunderviser eller direkte fra musikundervisning.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken type bas du skal anskaffe.

Hvem er jeres basundervisere?

Musikundervisning.dk ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

Hvordan kommer jeg i gang?

Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager vi kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores basundervisere og søge efter enkelte undervisere via vores søgefunktion øverst oppe. Her har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område, ligesom du også kan søge efter undervisere i et andet instrument.

Få op til 20 % rabat på basundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 20% på basundervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort.
Læs mere om vores priser her.

 

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

  1. Basundervisning i København

  2. Basundervisning i Aarhus

  3. Basundervisning i Aalborg

  4. Basundervisning i Odense

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

  1. Saxofonundervisning

  2. Klaverundervisning

  3. Sangundervisning

  4. Ukuleleundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside