Gavekort

Køb et gavekort

Din information

Hvad skal beløbet være på?

Giv en gave som varer hele livet

Et gavekort fra Musikundervisning.dk kan være det første skridt på en spændende rejse for en du holder af. Musik er én lang oplevelse - det er ikke noget vi kan “gennemføre” eller bruge op. Uanset hvor din ven, familiemedlem eller kollega befinder sig på sin musikalske rejse, så åbner et gavekort fra Musikundervisning.dk døren til et væld af nye muligheder.

Gavekortet giver modtageren mulighed for at vælge mellem hundredevis af undervisere, hold og events som er tilgængelige på siden. Du skal blot vælge det beløb du ønsker at give, så opretter vi et digitalt gavekort med en kode til en værdi du bestemmer, og sender det til dig på en e-mail.

Hvis hele beløbet ikke bliver brugt ved det første køb, sender vi en ny kode med det resterende beløb som kan bruges fremover.

Tak fordi du vælger en musikalsk gave til den du holder af.

Giftcard

Vilkår og betingelser for gavekort

Gyldighed

Gavekortet kan anvendes i 3 år fra udstedelsesdato og kan ikke fremdateres. Gavekortets udløbsdato vil altid fremgå af gavekortet. Du kan få oplyst saldo og udløbsdato ved at sende en mail til vores kundeservice.

Udbetaling

Gavekortet kan indløses til kontanter mod et gebyr på 45 kr. Har du flere gavekort, så opkræves der et gebyr på 45 kr. pr. gavekort ved udbetaling eller sammenlægning af flere gavekort. For at få udbetalt dit gavekort, skal du sende en mail til vores kundeservice og oplyse den kode, som står på gavekortet.

Bortkomst

Pas rigtig godt på dit gavekort. Et gavekort er et ihændehaverbevis og betragtes derfor som kontanter. Den person, som besidder gavekortet, kan benytte dette til betaling. Der behøves ikke nogen yderligere identifikation af personen. Selvom du måtte have en bekræftelse fra gavegiveren, fra emballage eller kvittering, må vi desværre fastholde, at gavekortet alene har værdi for ihændehaver af gavekortet. Gavekort der er mistet eller gavekort der er udløbet for mere end et år siden, erstattes ikke.