Saxofonundervisning

Om saxofonen

Saxofonens smukt svungne S-form synes snart sagt som en forlængelse af stemmebåndet og giver ligesom sangen adgang til lungernes fulde kapacitet. Man kan hviske eller skrige sin sjæl ud på saxofonen, og man kan endda bøje tonerne fuldstændigt som på en guitar. Saxofonen – også blot kaldet sax – er nem at håndtere og transportere, den kræver nærmest intet ekstraudstyr, og den har en varm klang, der gør den velegnet i mange genrer som både ensemble- og soloinstrument. Saxofonen kan kun spille én tone af gangen og kan altså ikke frembringe akkorder alene, men man behøver blot lytte til jazzlegender som Charlie Parker og John Coltrane for at opleve den harmoniske kompleksitet, en alt- eller tenorsax kan frembringe.

Læs mere om saxofonen her.

Saxofonundervisning når det passer dig

Ønsker du at lære eller blive bedre til at spille saxofon? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren saxofonlærer. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan foregå både hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale, hjemme ved eleven eller online - alt efter, hvad der passer jer bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på den enkelte underviserprofil og se de enkelte underviseres geografiske placering i deres profiler ovenfor.

Skal jeg have min egen saxofon?

Når du starter med undervisningen, er det altid en god idé at have din eget saxofon, så du kan øve dig mellem lektionerne. Hvis du er helt ny som saxofonist, kan det dog give mening at vente til efter et par gange, så du når at blive sikker på, at du vil fortsætte med at spille. Det er også altid muligt at modtage vejledning fra din underviser eller direkte fra musikundervisning.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken type saxofon du skal anskaffe.

Saxofontype

Først skal du dog beslutte, om du vil dygtiggøre dig på alt- eller tenorsax eller måske ligefrem sopran- eller barytonsax. Ligesom inden for sang refererer betegnelserne sopran, alt, tenor og baryton til instrumentets toneleje/frekvensområde ift. instrumentgruppens samlede spændvidde. Sopran- og altsax har en lys klang, der skærer tydeligt igennem, hvorimod en tenorsax har et varm, næsten soulet udtryk.

Hvem er jeres saxofonundervisere?

Musikundervisning.dk ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle er certificerede og har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

Hvordan kommer jeg i gang?

Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager vi kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores saxofonundervisere under vores søgefunktion øverst oppe. Her har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område, ligesom du kan søge efter undervisere i et andet instrument.

Få op til 20% rabat på saxofonundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 20% på saxofonundervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Læs mere om vores priser her. 

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

  1. Saxofonundervisning i København

  2. Saxofonundervisning i Aarhus

  3. Saxofonundervisning i Aalborg

  4. Saxofonundervisning i Odense


Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

  1. Sangundervisning

  2. Klaverundervisning

  3. Guitarundervisning

  4. Ukuleleundervisning


Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!