Priser og Betaling

Ved Musikundervisning.dk kan du selv vælge, hvornår du vil have undervisning, og du kan vælge lektioner af forskellig varighed. Du bestemmer, om du vil undervises i 30, 45 eller 60 minutter ad gangen.

Vores løsninger

Ved Musikundervisning.dk har vi nogle forskellige løsninger. Herunder kan du se et overblik. Undervisningen kan foregå online afhængig af den enkelte musikunderviser. Det er heller ikke alle undervisere der tilbyder Faste Forløb. Se mere på underviserens profil.

20 lektioner klippekort
20% rabat*
Pris pr. lektion
fra 140 kr. / 30 min
10 lektioner klippekort
15% rabat*
Pris pr. lektion
fra 148,75 kr. / 30 min.
5 lektioner klippekort
10% rabat*
Pris pr. lektion
fra 157,50 kr. / 30 min.
Enkeltlektion
Velegnet som prøvetime
Pris pr. lektion
fra 175 kr. / 30 min.
*I forhold til prisen på en enkeltlektion hos den givne underviser.
Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler uddannelsesniveau, erfaring mm.Standardpris

Alle vores undervisere er certificerede og har et højt undervisningsniveau. Vi har fem forskellige prisniveauer for vores undervisning, og prisen for undervisning hos en underviser afhænger af den enkeltes uddannelse, erfaring og anciennitet.

Priser og betaling 30 min. 45 min. 60 min.
1 196,88 kr. 295,31 kr. 393,75 kr.
2 225,00 kr. 337,50 kr. 450,00 kr.
3 253,13 kr. 379,69 kr. 506,25 kr.
4 281,25 kr. 421,88 kr. 562,50 kr.
5 309,38 kr. 464,06 kr. 618,75 kr.

Er du allerede elev hos os?

Hvis du er elev og har haft din første lektion, skal du logge ind på hjemmesiden for at se dine lektioner eller købe et klippekort. Du kan også altid kontakte kontoret og få hjælp. Log ind her!

Ønsker du at blive elev?

Hvis du ikke er elev endnu, kan du enten søge efter en underviser via vores søgemaskine.

General information om betaling

Betaling for lektioner, skal altid foregå via musikundervisning.dk's sikre online betalingssystem, hvor der kan betales med Dankort, Visa Dankort, Mastercard, Visa Electron og MobilePay. Betaling må ikke foregå kontant eller via en overførsel til en undervisers private bankkonto, private MobilePay eller lignende.

Forudbetaling af undervisning

For at skabe rimelige arbejdsvilkår for vores musikundervisere, skal al undervisning forudbetales. Det skal forudbetales, for at sikre at underviserne altid kan være garanteret at få løn for deres arbejde. Er undervisningen ikke betalt senest 24 timer før den er sat til at starte, vil den automatisk blive aflyst.

Musikunderviserne sætter tid af til undervisningen og bruger arbejdstid på at forberede sig til hver enkelt undervisningsgang. Vi synes det er meget rimeligt, at musikunderviserne skal kunne kende deres arbejdsskema minimum 24 timer ud i fremtiden. Samme begrundelse gælder for vores aflysningspolitik, som du kan læse mere om i vores regler og vilkår.

Sådan betaler du

Betaling via e-mail

Når du har aftalt en lektion med din underviser, sørger underviseren for at sætte lektionen i kalenderen. Hold øje med din indbakke, for så snart lektionen er booket ind, vil du modtage en mail, der hjælper dig videre til betaling.

Betaling via din profil

Du kan også altid logge ind på din elev-profil her på hjemmesiden, og betale dér. På din profil findes der flere måder at bekræfte og betale en undervisning på. Du kan fx nemt betale via forsiden på din profil eller direkte via jeres besked-tråd i indbakken.

I betalingsvinduet kan du blive præsenteret for nogle forskellige muligheder, der er beskrevet her nedenfor.

Særligt om betaling af klippekort
 • Log ind på din profil og klik på Køb klippekort ud for den underviser, du ønsker at købe klippekort til.
 • Sørg for at vælge klippekort til den rigtig lektionslængde. Spørg din underviser til råds, hvis du er i tvivl.
 • Jo flere klip du køber ad gangen, jo større rabat opnår du. Læs mere om vores priser her.
Særligt om betaling af Faste Forløb
 • HUSK at sætte flueben ved at du ønsker at booke et fast forløb, og derved accepterer vilkårene herfor inden du betaler
 • Afmeld automatisk betaling INDEN underviseren booker lektionerne ind

Faste Forløb forpligter lidt mere end klippekort, hvilket du kan læse mere om i vores Regler og vilkår.. Hvis din underviser tilbyder Faste Forløb, så tal med dem om hvorvidt det er en god løsning for dig.

Særligt om betaling af kørsel
 • Kørsel skal vælges til i betalingsvinduet, når undervisningen betales
 • Ved undervisning hjemme hos eleven, skal der købes kørsel uanset hvad

Selv hvis I har aftalt at prisen for kørsel er 0 kr., er det vigtigt at du tilføjer kørsel til købet i betalingsvinduet, når undervisningen betales.

Skal der tilkøbes kørsel efter undervisningen er betalt, gøres dette ved at "købe" et klippekort til undervisning på 0 klip, og tilføje et klippekort til kørsel efterfulgt af betaling - også selvom slutbeløbet måtte være 0 kr.

Værdikoder og gavekort

Hvis du har en værdikode (fx fra et gavekort) så skal du indtaste den i betalingsvinduet inden du indtaster dine betalingsoplysninger og afslutter dit køb. Koden vil typisk bestå af både tal og bogstaver.

Ratebetaling

Ved køb af klippekort eller Faste Forløb, er det muligt at opdele sin betaling i tre rater hvis man betaler med betalingskort. Første rate betales med det samme, anden rate betales efter en måned og sidste rate betales efter 2 måneder. Du vælger selv om du vil betale som Enkeltbetaling eller Ratebetaling i betalingsvinduet.

Eksempel: Julie køber klippekort og betaler første rate d. 13. januar, anden rate trækkes automatisk 13. februar og sidste rate trækkes automatisk d. 13. marts.

Betaling med MobilePay

Det er muligt at betale for sin undervisning med MobilePay. Det fungerer sådan at når man klikker sig ind for at betale, så vælger man først "kort" og dernæst "MobilePay".

Automatisk betaling

Sådan tilmelder du dig automatisk betaling

 • Log ind på din profil.
 • Tryk på Min konto i menuen øverst.
 • Vælg Mit betalingskort.
 • Tilføj betalingskort.

Sæt flueben ud for den eller de undervisere, du ønsker må booke undervisning til dig på automatisk betaling.

Om automatisk betaling og enkeltstående lektioner

Automatisk betaling er en rigtig god løsning for dig der kun ønsker at købe et lille antal undervisningsgange ad gangen, men gerne vil gøre det nemt at booke nye lektioner ind. Hvis du er tilmeldt automatisk betaling og din underviser sætter undervisning til dig i kalenderen, så betales denne automatisk med dit kreditkort. Du vil modtage en kvittering på mail, så snart købet er gået igennem. Nemt og bekvemt.

Foretrækker du at købe én lektion ad gangen og er du ikke tilmeldt automatisk betaling, vil du skulle logge ind og indtaste dine betalingsoplysninger for hver eneste undervisningsgang der sættes i kalenderen.

Om automatisk betaling og klippekort

Hvis man er tilmeldt automatisk betaling og køber et klippekort, vil den automatiske betaling blive sat på pause indtil klippekortet er brugt op. Når klippekortet er brugt op, vil efterfølgende undervisningsgange igen blive betalt automatisk med det tilmeldte kort, indtil der købes et nyt klippekort. Derfor kan det være en god idé at købe et nyt klippekort inden det gamle slipper op. Alternativt kan du afmelde dig automatisk betaling, når du køber et klippekort, så du i stedet får en betalingspåmindelse ved første undervisning der lægges i kalenderen, når klippekortet er brugt op.

Om automatisk betaling og faste forløb

Hvis du er tilmeldt automatisk betaling, og aftaler med din underviser at starte et fast forløb op, er vigtigt at du afmelder dig automatisk betaling inden du aftaler med din underviser at denne skal sætte de faste tider i kalenderen. Faste forløb udløser nemlig en særlig rabat, som du aktivt skal vælge til, og godkende vilkårene for, inden betalingen. Ellers aktiveres rabatten ikke. Du kan læse mere om vilkårene for rabat på fast forløb i vores Regler og vilkår.

Har du spørgsmål? Eller ønsker du yderligere information om betaling? Så er du meget velkommen til at sende os en mail, eller ringe til os i kontorets åbningstid.