Om priser og betaling

20% rabat

Fra 450 kr/md.

40 klip

Fra 112,50 kr. per lektion.

  • Ubrugte klip kan refunderes*
  • Mulighed for at betale i 10 rater

20% rabat

20 klip

Fra 112,50 kr. per lektion.

  • Ubrugte klip kan refunderes*
  • Mulighed for at betale i 3 rater

15% rabat

mest populær

10 klip

Fra 119,53 kr. per lektion.

  • Ubrugte klip kan refunderes*
  • Mulighed for at betale i 3 rater

10% rabat

5 klip

Fra 126,56 kr. per lektion.

  • Ubrugte klip kan refunderes*

Fuld pris

1 klip

Fra 140,62 kr. per lektion.

Klippekort - den mest fleksible løsning

Over 90% af vores elever vælger at betale for undervisningen med et klippekort. Underviserne foretrækker som regel elever med klippekort, da det reducerer tiden brugt på administration og frigiver mere tid til at forberede god undervisning.

Mest værdi for pengene

Jo flere lektioner du køber på dit klippekort, jo bedre pris får du.

*Ubrugte klip refunderes med et smil

Ubrugte klip kan refunderes op til to år efter købsdatoen. Nemt og bekvemt.

Mulighed for betaling i rater uden ekstra omkostninger

Køber du et klippekort, kan du dele betalingen for dit klippekort op i tre rater uden ekstra omkostninger. Første rate betales på dagen for dit køb og derefter med 30 dages mellemrum.

Her hos Musikundervisning.dk arbejder vi med en pristruktur, som både giver dig en god pris på kvalificeret musikundervisning samtidig med at vi skaber det bedste økonomiske grundlag for vores musikundervisere. Vi har en overenskomstaftale med DMF (Dansk Musiker Forbund)

Signe Tobiassen, Direktør ved Musikundervisning.dk

Mere info

En god start - Hvilket klippekort er det rigtige for dig?
Det er godt at have høje forventninger både til din underviser og dine fremskridt, men det kan sagtens tage lidt tid at finde en god rytme med at lære og øve. Man bliver desværre ikke den nye Mozart eller Beyoncé efter blot én enkelt lektion, og derfor anbefaler vi som udgangspunkt at du starter op med minimum 5 lektioner med din underviser, så I har mulighed for at spore jer ordentligt ind på hinanden og få tilpasset undervisningen så den passer til dig og det du drømmer om. Herfra kan det være der skal justeres lidt i hvor ofte I ses eller hvor lange lektionerne skal være.
Kvalitet har sin pris
Musikundervisning af høj kvalitet kan betragtes som et håndværk, der kræver et specialiseret sæt af færdigheder, som tager mange år at oparbejde, forfine og vedligeholde.
Betaling og planlægning
God undervisning kræver planlægning. Med respekt for underviserens tid, skal alle lektioner bekræftes og betales senest 24 timer inden lektionen afholdes. Dette sker automatisk, hvis du har et klippekort, og det gør at underviserens kan fokusere mere på at forberede den bedst mulige lektion til dig, i stedet for at bekymre sig om økonomien.

Af hensyn til at underviserne skal have rimelige arbejdsvilkår og på grund af den forberedelsestid som underviserne lægger i hver enkelt lektion, skal eventuelle afbud også meldes senest 24 timer før en lektion er sat til at starte.
Kørselsgebyr
Hvis din underviser kommer hjem til dig og underviser, så vil de fortælle dig, om de kræver et kørselsgebyr i tillæg til den normale pris for en lektion.
  • Hvis du køber et klippekort og din underviser kommer hjem til dig, så skal du tilkøbe det nødvendige antal kørselsklip, når du køber dit klippekort. Det vil oftest være det samme som antallet af lektioner på dit klippekort.
  • Du kan også købe kørselsklip separat via din elevprofil.

De mest spurgte spørgsmål

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål, så skriv til vores support.

Fuldt refunderbar? Er det en fælde?
Det er ingen fælde, bare god service. Musik er muligheder, og vi synes det er vigtigt at du har de bedste muligheder for at udforske og finde den bedste løsning for dig.
Vi garanterer for at kvaliteten af underviserne er i top, men musik handler også om kemi. Derfor giver vi dig mulighed for nemt at refundere ubrugte klip og/eller skifte til en anden underviser, hvis ikke det er et match mellem dig og din underviser. Det gælder også hvis du beslutter dig for at skifte instrument, flytter til en ny by eller lign. Det vigtigste er, at du får en god oplevelse med at tage musikundervisning.
Hvilken lektionslængde skal jeg vælge?
Hvis du er usikker på hvilken lektionslængde, som passer til dig, så anbefaler vi at du taler med din underviser om dette inden du køber dit klippekort. <br><br>Vi anbefaler generelt lidt længere lektionslængder (45-60 min), hvis det kniber med at få øvet mellem lektionerne. Flere undervisere tilbyder også at man kan tage to-tre lektioner om ugen i stedet. Det kalder vi Intensive Forløb, og det kan virkelig sætte fart på din læring. Husk! At hvis du har svært ved at få øvet mellem lektionerne, er det en ærlig sag. Sig det til din underviser, så undervisningen kan planlægges efter det.
Hvor kan jeg købe et klippekort?
På underviserens offentlige profil - Find din underviser her
Via din elevprofil - Log ind her