Priser og betaling

Derfor vælger de fleste elever et klippekort

Over 90% af vores elever vælger at betale for undervisningen med et klippekort. Underviserne foretrækker som regel elever med klippekort, da det reducerer tiden brugt på administration og frigiver mere tid til at forberede god undervisning.

 • Mest værdi for pengene
  Jo flere lektioner du køber på dit klippekort, jo bedre pris får du.
 • Ubrugte klip refunderes med et smil
  Ubrugte klip kan refunderes op til to år efter købsdatoen. Nemt og bekvemt.
 • Mulighed for betaling i rater uden ekstra omkostninger
  Køber du et klippekort, kan du dele betalingen for dit klippekort op i tre rater uden ekstra omkostninger. Første rate betales på dagen for dit køb og derefter med 30 dages mellemrum.

Klippekort - den mest fleksible løsning

Fra 450 kr/md
20% rabat
40 klip
Fra 112,50 kr. per lektion*
Ubrugte klip
kan refunderes**
Mulighed for at
betale i 10 rater
20% rabat
20 klip
Fra 112,50 kr. per lektion*
Ubrugte klip
kan refunderes**
Mulighed for at
betale i 3 rater
mest populær
15% rabat
10 klip
Fra 119,53 kr. per lektion*
Ubrugte klip
kan refunderes**
Mulighed for at
betale i 3 rater
10% rabat
5 klip
Fra 126,56 kr. per lektion*
Ubrugte klip
kan refunderes**
Fuld pris
1 klip
Fra 140,62 kr. per lektion*

*Eksemplerne på mindstepriser er angivet for 20 minutters lektioner

**Ubrugte klip kan refunderes i op til to år efter købsdatoen

Fuldt refunderbar? Er det en fælde?

 • Det er ingen fælde, bare god service. Musik er muligheder, og vi synes det er vigtigt at du har de bedste muligheder for at udforske og finde den bedste løsning for dig.
 • Vi garanterer for at kvaliteten af underviserne er i top, men musik handler også om kemi. Derfor giver vi dig mulighed for nemt at refundere ubrugte klip og/eller skifte til en anden underviser, hvis ikke det er et match mellem dig og din underviser. Det gælder også hvis du beslutter dig for at skifte instrument, flytter til en ny by eller lign. Det vigtigste er, at du får en god oplevelse med at tage musikundervisning.

En god start - Hvilket klippekort er det rigtige for dig?

Det er godt at have høje forventninger både til din underviser og dine fremskridt, men det kan sagtens tage lidt tid at finde en god rytme med at lære og øve. Man bliver desværre ikke den nye Mozart eller Beyoncé efter blot én enkelt lektion, og derfor anbefaler vi som udgangspunkt at du starter op med minimum 5 lektioner med din underviser, så I har mulighed for at spore jer ordentligt ind på hinanden og få tilpasset undervisningen så den passer til dig og det du drømmer om. Herfra kan det være der skal justeres lidt i hvor ofte I ses eller hvor lange lektionerne skal være.

Hvilken lektionslængde skal jeg vælge?

Hvis du er usikker på hvilken lektionslængde, som passer til dig, så anbefaler vi at du taler med din underviser om dette inden du køber dit klippekort.

Vi anbefaler generelt lidt længere lektionslængder (45-60 min), hvis det kniber med at få øvet mellem lektionerne. Flere undervisere tilbyder også at man kan tage to-tre lektioner om ugen i stedet. Det kalder vi Intensive Forløb, og det kan virkelig sætte fart på din læring. Husk! At hvis du har svært ved at få øvet mellem lektionerne, er det en ærlig sag. Sig det til din underviser, så undervisningen kan planlægges efter det.

Kvalitet har sin pris

Musikundervisning af høj kvalitet kan betragtes som et håndværk, der kræver et specialiseret sæt af færdigheder, som tager mange år at oparbejde, forfine og vedligeholde.

Underviserne sætter deres priser baseret på deres kvalifikationer, erfaring og udgifter til fx lokaleleje og instrumenter. Det er derfor ikke usædvanligt, at undervisere med 20 års erfaring og lokaler i København vil tage en højere pris, end nyuddannede undervisere med mindre undervisningserfaring, som underviser i eget hjem på Fyn.

Hvor kan jeg købe et klippekort?

Betaling og planlægning

God undervisning kræver planlægning. Med respekt for underviserens tid, skal alle lektioner bekræftes og betales senest 24 timer inden lektionen afholdes. Dette sker automatisk, hvis du har et klippekort, og det gør at underviserens kan fokusere mere på at forberede den bedst mulige lektion til dig, i stedet for at bekymre sig om økonomien.

Af hensyn til at underviserne skal have rimelige arbejdsvilkår og på grund af den forberedelsestid som underviserne lægger i hver enkelt lektion, skal eventuelle afbud også meldes senest 24 timer før en lektion er sat til at starte.

Du kan læse mere om vores aflysningspolitik her. Vores handelsbetingelser kan du finde her.

Kørselsgebyr

Hvis din underviser kommer hjem til dig og underviser, så vil de fortælle dig, om de kræver et kørselsgebyr i tillæg til den normale pris for en lektion.

 • Hvis du køber et klippekort og din underviser kommer hjem til dig, så skal du tilkøbe det nødvendige antal kørselsklip, når du køber dit klippekort. Det vil oftest være det samme som antallet af lektioner på dit klippekort.
 • Du kan også købe kørselsklip separat via din elevprofil.

Betaling i rater

Når du køber et klippekort kan du vælge at dele din betaling op i tre rater uden ekstra omkostninger. Den første rate vil blive trukket med det samme, den anden rate vil blive trukket efter 30 dage og den sidste rate efter 60 dage. I betalingsvinduet kan du vælge om du vil betale hele beløbet med det samme, eller om du ønsker at dele betalingen op i tre rater.

Eksempel: Eleven Anne køber et klippekort d. 13. Januar. Den første rate (en tredjedel af den totale pris) trækkes med det samme. Den anden rate trækkes d. 13. Februar og den sidste rate trækkes d. 13. Marts.

Klippekort er tank-op-aftaler

Klippekort er som udgangspunkt tank-op-aftaler. Det betyder at du aldrig behøver at løbe tør for klip til undervisningen og du kan fortsætte undervisningen uden forstyrrelser lige så længe du vil. Alle ubrugte klip kan refunderes indtil to år efter købsdatoen, så du risikerer ikke at brænde inde med klip du ikke ville have alligevel. Skulle du alligeve ikke ønske at dit klippekort skal tanke op automatisk, når det er brugt, kan du til enhver tid slå det fra via din elevprofil.

Hvis du er på en tank-op-aftale, vil systemet automatisk tanke dit klippekort op, når den sidste lektion på dit nuværende klippekort bliver afholdt. Det nye køb, vil have de samme indstillinger (underviser, instrument, længde, antal lektioner, enkeltbetaling eller ratebetaling) som dit nuværende klippekort.

Du vil modtage 2 notifikationer på mail omkring dette:

 • Når du kun har én lektion tilbage på dit klippekort, får du en mail med information om den kommende optankning.
 • Når du afholder din sidste lektion på dit klippekort, vil der automatisk blive købt et nyt klippekort og du vil modtage mailen “Kvittering for klippekort”.

Du kan altid redigere i din tank-op-aftale på et eksisterende klippekort via din profil

Værdikoder og gavekort

Hvis du har en værdikode (fx. fra et gavekort) kan du indtaste den i betalingsvinduet før du indtaster dine kortoplysninger og fuldfører din betaling. Koden vil typisk indeholde både tal og bogstaver.

Har du spørgsmål? Eller vil du have mere information omkring betalinger? Så er du altid velkommen til at sende en mail på [email protected]

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder