Om os

"Missionen bag Musikundervisning.dk er at give flere mennesker mulighed for at opleve glæden ved at spille og synge." (Stifter Asbjørn N. Blakstad)

Musikundervisning.dk er en ny form for musikskole, hvor undervisningen foregår ved eleven, hjemme ved underviseren, i et øvelokale tilknyttet underviseren eller som online fjernundervisning.

Vi arbejder hver dag hårdt på at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så elever nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så elev og underviser kan udforske musikken på en god måde. Hvis du har brug for hjælp til at finde en passende underviser, så er du meget velkommen til at kontakte musikundervisning.dk via mail eller telefon.

Vi glæder os til at hjælpe!

Hvad tilbyder vi?

 • Solo- og duoundervisning.
 • Fleksibel undervisning med klippekort og smart booking via hjemmesiden.
 • Alle vores undervisere har uddannelse og ren børne- og straffeattest.
 • Undervisning ved underviser, hjemme hos eleven eller online
 • God kundesupport. Få god rådgivning af musikvejldere.

Sådan forholder vi os til situationen omkring Covid-19

Forebyg smitten

Opdateret d. 7/12-2020

Det bedste du kan gøre for at forebygge smittespredning, er at følge Sundhedsstyrelsens 5 generelle råd og indtænke dem ind i alt, hvad du foretager dig – i hjemmet, i offentligheden, i skolen, på arbejdspladsen og altså også i musikundervisningen. Nedenfor finder du Sundhedsstyrelsens fem råd:

Husk at du som voksen bør hjælpe børnene, så de også kan overholde rådene.

 1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  Sørg for at have håndsprit stående fremme og/eller hav gerne noget med i tasken.

 2. Host eller nys i dit ærme
  Men hvis man hoster og nyser, er det bedst at rykke undervisningen online.

 3. Undgå håndtryk, kindkys og kram
  For én gangs skyld er Jazz-hands den bedste løsning.

 4. Vær opmærksom på rengøring
  Det gælder også dørhåndtag, instrumenter osv.

 5. Hold afstand
  Man kan eventuelt også sætte plexiglas op imellem sig.

Udover disse generelle råd, udsender Sundhedsstyrelsen løbende anbefalinger og retningslinjer som vi henviser til at man overholder. Man kan orientere sig om de aktuelle anbefalinger og retningslinjer via Hvis du bor i en af de 38 kommuner, der er underlagt særlige restriktioner, bør du være opmærksom på disse, dem kan du læse om her.

Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Undgå at dele instrumenter

Vi anbefaler, at man som udgangspunkt undgår at dele instrumenter med andre. Kan dette ikke undgås, anbefaler vi, at man spritter både hænder og instrumenter inden disse tages i brug.

Ryk undervisningen online

Har du mistanke om at du kunne være smittet med Covid-19, bør undervisningen afholdes online indtil du kan være sikker på, at du ikke er smittet.

Se alle vores online undervisere her, eller tal med din nuværende underviser om muligheden for at rykke undervisningen online.

Danmarksmestre i online musikundervisning

Hos Musikundervisning.dk lancerede vi online undervisning allerede i efteråret 2019, og vores undervisere er nogle af de mest erfarne i Danmark inden for det felt. I 2020 har vores undervisere afholdt over 4000 lektioner online, og tilbagemeldingerne fra både elever og undervisere er enormt positive.

Fordele ved online undervisning

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet. Du behøver ikke downloade ekstra software, og vi sælger ikke din data til tredjepart. Med online undervisning har du adgang til et stort udvalg af musikundervisere, og kan modtage undervisning når som helst - hvor som helst.

Læs også: Seks fordele ved online undervisning, som du måske ikke havde tænkt over

Systemet bliver hele tiden bedre

I august 2020 fik vi tildelt støtte fra Innovationsfonden til at udvikle videre på den del af vores system som er bygget til online musikundervisning. Målet er at bygge verdens bedste system til online undervisning i musik og arbejdet er allerede i fuld gang.

Vores FAQ

Her har vi samlet en liste af de spørgsmål, vi oftest får her på Musikundervisning.dk. Vi har forsøgt at svare på dem så godt, vi kan, men er du i tvivl om noget så kontakt os endelig på mail [email protected] eller ring 50 50 12 03.

Hvordan finder jeg den rette underviser?

Flere faktorer spiller ind, når du skal vælge den rette underviser. Du kan overveje dit ugentlige skema, dine mål med undervisningen, dit niveau, din musiksmag eller andre personlige behov. Alle de certificerede undervisere har deres personlige profil og måde at undervise på, så kig underviserens beskrivelse igennem, så du kan få en fornemmelse for, om det er en underviser, der passer dig – hvis du ikke er tilfreds med den underviser, du vælger, vil vi selvfølgelig hjælpe dig med at skifte til en anden.


Hvordan kan jeg vide, at min underviser er sikker og kvalificeret?

De certificerede musikundervisere på Musikundervisning.dk, skal igennem en ansættelsesproces, hvor de skal underskrive en samarbejdsaftale samt indlevere en ren straffeattest og børneattest. Derudover skal de have erfaring og uddannelse inden for musik og musikundervisning for at blive en del af hjemmesiden.


Hvordan bliver jeg underviser?

For at blive underviser ved Musikundervisning.dk skal du ansøge igennem hjemmesiden. For at blive godkendt skal du opfylde følgende adgangskrav:

 • Musikpædagogisk uddannelse
 • Kandidat- eller bachelorgrad i musik (musikkonservatoriet/universitetet)
 • Anden relevant musikuddannelse
 • Hvis ingen formel uddannelse, minimum fire års erfaring som musikunderviser (fyldestgørende CV kræves)
 • Ren straffeattest og børneattest


Hvor holder Musikundervisning.dk til?

Vores kontor er placeret i Aarhus, men vi har musikundervisere i hele landet.


Hvad er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside. På Musikundervisning.dk kan du bestille undervisning ved erfarne musikundervisere, som har opfyldt vores adgangskrav. Det sikrer dig god og lærerig undervisning.


Hvilken form for undervisning kan man finde på Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk tilbyder soloundervisning i de fleste instrumenter, og der kommer hele tiden nye musikundervisere til. Vi har desuden både hold- og duoundervisning, workshops og Faste Forløb. Hvis du på hjemmesiden ikke kan finde en underviser eller et instrument, kan du kontakte os på e-mail: [email protected] eller tlf.: 50 50 12 03.


Skal jeg medbringe et instrument til undervisningen?

Du skal oftest selv medbringe dit eget instrument undtaget ved klaver og trommer. Du vil blive kontaktet af din nye underviser, som vil give dig besked om, hvad du skal medbringe af instrument. Hvis du vil have råd og vejledning, kan du altid kontakte os på tlf.: 50 50 12 03 eller e-mail: [email protected]


Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med min underviser?

Vi er sikre på, at vores undervisere vil give den bedste musikundervisning, men hvis du skulle være utilfreds, vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en anden underviser. Kontakt os på tlf.: 50 50 12 03 eller e-mail: [email protected]


Hvad koster undervisningen?

Normalprisen på 30 minutters lektioner på Musikundervisningen.dk kan du se på den enkelte underivser. Priser for enkeltstående undervisning starter ved 196,88 og slutter ved 309,38 kr. for 30 minutter. Derudover kan der være gebyrer til kørsel. Ved køb af klippekort eller Faste Forløb kan der opnås op til 20% i rabat. Det er også muligt at bestille lektioner á 45 og 60 minutters varighed. Kontakt os for at høre om priser på hold, workshops, duoundervisning..


Samling af videoer

Holdet bag


Filip Koch Gregersen

Filip Koch Gregersen

Adm. Direktør

Send mail
Signe Tobiassen

Signe Tobiassen

Kreativ Direktør

Send mail
Thomas Sharp

Thomas Sharp

Kundeservice

Send mail
Jan Thomas Sviggum

Jan Thomas Sviggum

CEO More Music Group

Send mail
Linea Millard

Linea Millard

Marketing Manager

Send mail
Noah Plehwe

Noah Plehwe

Head of Marketing

Send mail
Jacqueline Märcher

Jacqueline Märcher

Brand Manager

Send mail
Asbjørn Blakstad

Asbjørn Blakstad

CTO og full stack developer

Send mail
Ben Lau

Ben Lau

Full stack developer

Send mail

Hvordan kommer man i gang?

Du opretter en forespørgsel via en undervisers profilside, hvor du trykker på den blå knap 'Send besked'. Derefter vil musikunderviseren tage kontakt til dig for at høre nærmere og svare på eventuelle spørgsmål. Du vil herefter sammen med musikunderviseren aftale din første lektion, som skal bekræftes via den efterfølgende mail, som du modtager fra Musikundervisning.dk.

Når du har sendt en besked til en musikunderviser kan du logge ind på din elevprofil på musikundervisning.dk. Her kan du se info om dine lektioner, købe klippekort, chatte med underviseren, se en oversigt over betalinger og meget mere.

Generel information om betaling

Alle lektioner, klippekort og Faste Forløb skal forudbetales. De skal forudbetales, for at sikre at underviserne altid kan være garanteret at få løn for deres arbejde. Betaling for lektioner, skal altid foregå via musikundervisning.dk’s sikre online betalingssystem, og må ikke foregå kontant eller via en privat overførsel til en undervisers bankkonto, MobilePay eller lignende. På musikundervisning.dk kan der betales med Dankort, Visa Dankort, Mastercard, Visa Electron og MobilePay. For yderligere information om betaling, kan man til enhver tid ringe eller skrive til kontoret. Lektioner der ikke er betalt senest 24 timer før planlagt lektionsstart vil automatisk blive aflyst. Disse kan dog genoprettes af underviseren, hvis eleven stadig ønsker at gennemføre undervisningen (Læs mere om automatisk aflysning her).

Transporttillæg

Bemærk venligst at der kan forekomme transporttillæg på 0-200 kr., hvis undervisningen foregår hjemme hos eleven. Underviseren skal oplyse, hvad denne tager i transporttillæg forud for afholdelse af første lektion.

Regler og vilkår for enkeltstående sololektioner (gang-til-gang)


Lektionsvarighed:
Elev og underviser aftaler indbyrdes hvor lange lektionerne skal være.

Booking og betaling af lektioner: Enkeltstående lektioner bookes og betales løbende. Når der bookes en ny lektion vil eleven modtage en bekræftelse på mail sammen med en anmodning om betaling.

Refusion og fortrydelsesret: Køb af musikundervisning på et forudaftalt tidspunkt, er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet Musikundervisning.dk er et fritids- og kulturtilbud jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2. Læs mere her. Vi refunderer dog betalte lektioner, hvis eleven anmoder derom minimum 7 dage før lektionen er sat til at finde sted.

Afbudspolitik: Er eleven forhindret i at deltage i en lektion, skal eleven give underviseren besked hurtigst muligt. Meldes der afbud med mere end 24 timers varsel, kan undervisningen rykkes til en anden dato, som underviseren og eleven selv aftaler. Ved aflysning mindre end 24 timer før lektionen er sat til at starte, kan undervisningen ikke refunderes eller rykkes. Underviserne bruger tid på at forberede sig til lektionerne, og af hensyn til deres skema og arbejdsvilkår, er det rimelig at de kan kende deres arbejdsskema mindst 24 timer i forvejen.

Regler og vilkår for klippekort

De fleste af vores elever køber et klippekort efter de første par lektioner. Når en elev har købt et klippekort, kan denne løbende aftale lektioner med sin musikunderviser, som booker dem i kalenderen. Ved køb af klippekort gives op til 20% rabat sammenlignet med prisen på enkeltstående lektioner.

Ved køb af 5 klip, gives rabat på 10%
Ved køb af 10 klip, gives rabat på 15%
Ved køb af 20 klip, gives rabat på 20%

Klippekort er tank-op-aftaler
Når det sidste klip på et klippekort er brugt, tankes det automatisk op igen, og betalingen trækkes fra det tilmeldte betalingskort. Det sikrer at elever kan fortsætte deres undervisning, lige så længe som de har lyst, uden at skulle ind og tilmelde sig igen flere gange. Formålet er, at forstyrre eleverne mindst muligt, når de har gang i et godt forløb. Elever får besked på e-mail inden klippekort tankes op, og kan til enhver tid afmelde sig tank-op-aftalerne inde på deres elevprofil. Ubrugte klip kan refunderes i op til 2 år efter købsdatoen. Det gælder naturligvis også hvis en elev får klip i overskud efter en automatisk optankning af et klippekort.

Lektionsvarighed: Elev og underviser aftaler indbyrdes hvor lange lektionerne skal være. Bemærk venligst at hvis man køber et klippekort til lektioner á 60 minutters varighed kan disse klip ikke deles op i to undervisningsgange af 30 minutter. Køber man et klippekort til lektioner af 30 minutters varighed kan man dog godt vælge at bruge 2 klip på en gang. Undervisningen skal blot bookes ind som to lektioner af 30 minutter, som ligger lige efter hinanden.

Gyldighed: Klippekort er gyldige i 12 måneder fra købsdatoen. Har en elev brug for at få forlænget gyldigheden af sit klippekort, så skal denne rette henvendelse til musikundervisning.dk inden klippekortet udløber.

Booking og betaling af lektioner: Med klippekort kan elever løbende aftale nye tider med deres musikunderviser. Når der bookes en ny lektion, vil den automatisk blive betalt med et klip fra elevens klippekort, og eleven vil modtage en bekræftelse på e-mail.

Ratebetaling: Eleven kan dele betalingen for sit klippekort op i tre rater uden ekstra omkostninger. Eleven skal blot vælge at betale i tre rater i betalingsvinduet, når de skal betale for undervisningen. For at kunne betale i rater, skal der betales med et kreditkort. Første rate betales med det samme, anden rate trækkes på kortet efter en måned og sidste rate trækkes på kortet efter to måneder.

Refusion og fortrydelsesret: Hvis en elev skulle ønske at skifte musikunderviser, og har klip tilbage på sit klippekort, så er det muligt at få værdien af de resterende klip refunderet. Eleven kan herefter købe undervisning hos en anden musikunderviser. Ønsker eleven helt at stoppe med sin undervisning, kan ubrugte klip refunderes op til 12 måneder efter deres udløb. Eleven skal blot tage kontakt til Musikundervisning.dk enten på telefon eller mail, hvis eleven ønsker dette.

Afbudspolitik: Er en elev forhindret i at deltage i en lektion, så skal eleven give sin underviser besked hurtigst muligt. Såfremt eleven giver sin underviser besked minimum 24 timer i forvejen, er det muligt at rykke lektionen til en anden dag. Melder eleven afbud til undervisningen senere end 24 timer før lektionsstart, så refunderes elevens klip ikke. Underviserne bruger tid på at forberede sig til lektionerne, og af hensyn til deres skema og arbejdsvilkår, er det rimelig at de kan kende deres arbejdsskema mindst 24 timer i forvejen. I tilfælde af force majeure henstiller vi til, at elev og underviser forholder sig til det konkrete tilfælde i fællesskab.
I tilfælde af at underviseren går på barsel, langtidssygemeldes, siger op eller lign. tilbyder vi eleven refusion af ubrugte klip.

Regler og vilkår for Faste Forløb

Ved køb af Faste Forløb gives 20 % rabat sammenlignet med enkeltstående lektioner. Faste Forløb er derfor værd at overveje, hvis eleven på forhånd ved, at denne skal have 15 eller flere lektioner. Lektionsvarighed: Elev og underviser aftaler indbyrdes hvor lange lektionerne skal være, de skal blot være samme længde hver gang.

Booking og betaling af lektioner: På Faste Forløb aftaler elev og underviser minimum 15 faste undervisningsgange ud i fremtiden. Alle lektionerne skal planlægges og betales på én gang, inden forløbet går i gang. Ved at binde sig til en helt forløb ad gangen, opnår eleven størst mulig rabat.

Ratebetaling: Man kan dele betalingen for Faste Forløb op i tre rater uden ekstra omkostninger. Eleven skal blot vælge at betale i tre rater i betalingsvinduet, når eleven skal til at betale. For at kunne betale i rater, skal man betale med et kreditkort. Første rate betales med det samme, anden rate trækkes på dit kort efter en måned og sidste rate trækkes på dit kort efter to måneder.

Refusion og fortrydelsesret: Køb af musikundervisning på et forudaftalt tidspunkt, er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet Musikundervisning.dk er et fritids- og kulturtilbud jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2. (Læs mere her). Hos musikundervisning.dk er det dog muligt at fortryde og få refunderet Faste Forløb, der ikke er påbegyndt, indtil 14 dage før de er sat til at begynde. Er det Faste Forløb først startet op, binder begge parter sig til det antal lektioner der aftalt, og det kan ikke refunderes.

Afbudspolitik: Meldes der afbud til en undervisningsgang på et fast forløb, erstattes den ikke. I tilfælde af force majeure henstiller vi til, at elev og underviser forholder sig til det konkrete tilfælde i fællesskab. Bliver underviseren syg, og må aflyse en lektion, skal underviseren tilbyde eleven en ny lektion på en anden dato, som underviser og elev aftaler i fællesskab.
I tilfælde af at underviseren går på barsel, langtidssygemeldes, siger op eller lign. tilbyder vi eleven refusion af det beløb, som svarer til de resterende undervisningsgange, eleven har til gode.

Sikkerhed og hensyn


Nul tolerance
Hos musikundervisning.dk har vi nul tolerance over for adfærd, der på nogen måde kan tolkes som aggressiv, voldelig, krænkende, diskriminerende eller lignende. Skulle der opstå episoder med sådan adfærd, vil vi tage alle de nødvendige skridt for at sikre at det ikke gentager sig.

Baggrundstjek af undervisere

Hos musikundervisning.dk stiller vi høje krav til vores underviseres faglighed, og alle undervisere skal have gennemgået, vurderet og godkendt deres erfaring og fagligt relevante uddannelse, forud for ansættelse. Musikundervisning.dk sørger naturligvis også for at sikre at alle musikundervisere har rene børne-og straffeattester forud for ansættelse. Børne- og straffeattester genindhentes desuden løbende. Hos musikundervisning.dk gør vi alt hvad vi kan for at sikre, at alle musikundervisere giver undervisning af en høj kvalitet. Hvis en elev alligevel skulle være utilfreds med sin undervisning, sidder medarbejderne på kontoret klar til at hjælpe. Kontoret kan kontaktes både på telefon og e-mail.

Retningslinjer for undervisningslokaler

I forhold til øvefaciliteter har vi nedenstående retningslinjer, som vi beder både elever og undervisere gøre sig bekendt med og overholde.

Strøm: Personen hvis hjem eller øvelokale der undervises i, har ansvar for at sikre at al strøm der bruges undervejs i undervisningen, er lovlig, sikkert og korrekt anvendt.

Kæledyr: Personen hvis hjem eller øvelokale der undervises i, bør informere om det på forhånd, hvis der er dyr til stede under undervisningen. Vi henstiller til at man så vidt muligt, tager hensyn til eventuelle fobier og/eller allergier

Gæster/Beboere: Eleven/underviseren skal informeres om det på forhånd, hvis der er andre personer til stede i hjemmet eller øvelokalet, imens undervisningen pågår. Forældre er naturligvis altid velkomne til at være til stede mens deres børn undervises.

Toiletfaciliteter: Vi anbefaler at man altid informerer om toiletfaciliteterne ved første lektion. Forefindes der ikke et toilet med lås på døren, bør der informeres om dette på forhånd.

Adgangsmuligheder: Vi anbefaler at man informerer om adgangsmuligheder for folk med gangbesvær eller handicap forud for første lektion, i det tilfælde at det måtte være relevant.

Mobildækning: Elev/underviser skal give besked på forhånd, hvis der ikke er mobildækning i hjemmet eller øvelokalet.

Rygning: Hvis der ryges i det lokale hvor undervisningen pågår, skal der informeres om dette på forhånd. Rygning må ikke foregå imens undervisningen pågår.

Lokaletype: Der bør ikke afholdes undervisning i et lokale, der også tydeligvis benyttes som soveværelse.

Databehandling

Her kan du læse om vores databehandling. Musikundervisning.dk forbeholder sig retten til at anvende billeder/video taget i undervisningssituationer, til koncerter m.v. til Musikundervisning.dks brochurer, pressemeddelelser, plakater, hjemmeside og sociale medier. Vi informerer dog på forhånd, hvis vi filmer, og det vil naturligvis altid være muligt at frabede sig at blive fotograferet eller filmet.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på mail [email protected] eller på tlf: 50 50 12 03 i kontorets telefontid tirsdag og torsdag 10:00 - 16:00. Vi sidder klar til at hjælpe dig.


Vores lektionsvarigheder

Ved Musikundervisning.dk kan du selv vælge, hvornår du vil have undervisning, og du kan vælge lektioner af forskellig varighed. Du bestemmer, om du vil undervises i 30, 45 eller 60 minutter ad gangen.

Vores løsninger

Ved Musikundervisning.dk har vi nogle forskellige løsninger. Herunder kan du se et overblik. Undervisningen kan foregå online afhængig af den enkelte musikunderviser. Det er heller ikke alle undervisere der tilbyder Faste Forløb. Se mere på underviserens profil.

Gang-til-gang
1 lektion
For dig som ønsker fuld fleksibilitet i dit undervisningsforløb.
Fra 196,88 kr. / 30 min.
Klippekort
5, 10 og 20 klip
For dig som både vil have fordelene ved længere forløb og fleksibel planlægning.
Fra 157,50 kr. / 30 min.
Faste Forløb
Min. 15 lektioner
For dig der ønsker længere forløb og faste skemalagte undervisningstider.
Fra 157,50 kr. / 30 min.


Standardpris

Alle vores undervisere er certificerede og har et højt undervisningsniveau. Vi har fem forskellige prisniveauer for vores undervisning, og prisen for undervisning hos en underviser afhænger af den enkeltes uddannelse, erfaring og anciennitet.

Priser 30 min. 45 min. 60 min.
1 196,88 kr. 295,31 kr. 393,75 kr.
2 225,00 kr. 337,50 kr. 450,00 kr.
3 253,13 kr. 379,69 kr. 506,25 kr.
4 281,25 kr. 421,88 kr. 562,50 kr.
5 309,38 kr. 464,06 kr. 618,75 kr.

Er du allerede elev hos os?

Hvis du er elev og har haft din første lektion, skal du logge ind på hjemmesiden for at se dine lektioner eller købe et klippekort. Du kan også altid kontakte kontoret og få hjælp. Log ind her!

Ønsker du at blive elev?

Hvis du ikke er elev endnu, kan du enten søge efter en underviser via vores søgemaskine.

General information om betaling

Betaling for lektioner, skal altid foregå via musikundervisning.dk's sikre online betalingssystem, hvor der kan betales med Dankort, Visa Dankort, Mastercard, Visa Electron og MobilePay. Betaling må ikke foregå kontant eller via en overførsel til en undervisers private bankkonto, private MobilePay eller lignende.

Forudbetaling af undervisning

For at skabe rimelige arbejdsvilkår for vores musikundervisere, skal al undervisning forudbetales. Det skal forudbetales, for at sikre at underviserne altid kan være garanteret at få løn for deres arbejde. Er undervisningen ikke betalt senest 24 timer før den er sat til at starte, vil den automatisk blive aflyst.

Musikunderviserne sætter tid af til undervisningen og bruger arbejdstid på at forberede sig til hver enkelt undervisningsgang. Vi synes det er meget rimeligt, at musikunderviserne skal kunne kende deres arbejdsskema minimum 24 timer ud i fremtiden. Samme begrundelse gælder for vores aflysningspolitik, som du kan læse mere om i vores regler og vilkår.

Sådan betaler du

Betaling via e-mail

Når du har aftalt en lektion med din underviser, sørger underviseren for at sætte lektionen i kalenderen. Hold øje med din indbakke, for så snart lektionen er booket ind, vil du modtage en mail, der hjælper dig videre til betaling.

Betaling via din profil

Du kan også altid logge ind på din elev-profil her på hjemmesiden, og betale dér. På din profil findes der flere måder at bekræfte og betale en undervisning på. Du kan fx nemt betale via forsiden på din profil eller direkte via jeres besked-tråd i indbakken.

I betalingsvinduet kan du blive præsenteret for nogle forskellige muligheder, der er beskrevet her nedenfor.

Særligt om betaling af klippekort
 • Log ind på din profil og klik på Køb klippekort ud for den underviser, du ønsker at købe klippekort til.
 • Sørg for at vælge klippekort til den rigtig lektionslængde. Spørg din underviser til råds, hvis du er i tvivl.
 • Jo flere klip du køber ad gangen, jo større rabat opnår du. Læs mere om vores priser her.
Særligt om betaling af Faste Forløb
 • HUSK at sætte flueben ved at du ønsker at booke et fast forløb, og derved accepterer vilkårene herfor inden du betaler
 • Afmeld automatisk betaling INDEN underviseren booker lektionerne ind

Faste Forløb forpligter lidt mere end klippekort, hvilket du kan læse mere om i vores Regler og vilkår.. Hvis din underviser tilbyder Faste Forløb, så tal med dem om hvorvidt det er en god løsning for dig.

Særligt om betaling af kørsel
 • Kørsel skal vælges til i betalingsvinduet, når undervisningen betales
 • Ved undervisning hjemme hos eleven, skal der købes kørsel uanset hvad

Selv hvis I har aftalt at prisen for kørsel er 0 kr., er det vigtigt at du tilføjer kørsel til købet i betalingsvinduet, når undervisningen betales.

Skal der tilkøbes kørsel efter undervisningen er betalt, gøres dette ved at "købe" et klippekort til undervisning på 0 klip, og tilføje et klippekort til kørsel efterfulgt af betaling - også selvom slutbeløbet måtte være 0 kr.

Værdikoder og gavekort

Hvis du har en værdikode (fx fra et gavekort) så skal du indtaste den i betalingsvinduet inden du indtaster dine betalingsoplysninger og afslutter dit køb. Koden vil typisk bestå af både tal og bogstaver.

Ratebetaling

Ved køb af klippekort eller Faste Forløb, er det muligt at opdele sin betaling i tre rater hvis man betaler med betalingskort. Første rate betales med det samme, anden rate betales efter en måned og sidste rate betales efter 2 måneder. Du vælger selv om du vil betale som Enkeltbetaling eller Ratebetaling i betalingsvinduet.

Eksempel: Julie køber klippekort og betaler første rate d. 13. januar, anden rate trækkes automatisk 13. februar og sidste rate trækkes automatisk d. 13. marts.

Betaling med MobilePay

Det er muligt at betale for sin undervisning med MobilePay. Det fungerer sådan at når man klikker sig ind for at betale, så vælger man først "kort" og dernæst "MobilePay".

Automatisk betaling

Sådan tilmelder du dig automatisk betaling

 • Log ind på din profil.
 • Tryk på Min konto i menuen øverst.
 • Vælg Mit betalingskort.
 • Tilføj betalingskort.

Sæt flueben ud for den eller de undervisere, du ønsker må booke undervisning til dig på automatisk betaling.

Om automatisk betaling og enkeltstående lektioner

Automatisk betaling er en rigtig god løsning for dig der kun ønsker at købe et lille antal undervisningsgange ad gangen, men gerne vil gøre det nemt at booke nye lektioner ind. Hvis du er tilmeldt automatisk betaling og din underviser sætter undervisning til dig i kalenderen, så betales denne automatisk med dit kreditkort. Du vil modtage en kvittering på mail, så snart købet er gået igennem. Nemt og bekvemt.

Foretrækker du at købe én lektion ad gangen og er du ikke tilmeldt automatisk betaling, vil du skulle logge ind og indtaste dine betalingsoplysninger for hver eneste undervisningsgang der sættes i kalenderen.

Om automatisk betaling og klippekort

Hvis man er tilmeldt automatisk betaling og køber et klippekort, vil den automatiske betaling blive sat på pause indtil klippekortet er brugt op. Når klippekortet er brugt op, vil efterfølgende undervisningsgange igen blive betalt automatisk med det tilmeldte kort, indtil der købes et nyt klippekort. Derfor kan det være en god idé at købe et nyt klippekort inden det gamle slipper op. Alternativt kan du afmelde dig automatisk betaling, når du køber et klippekort, så du i stedet får en betalingspåmindelse ved første undervisning der lægges i kalenderen, når klippekortet er brugt op.

Om automatisk betaling og faste forløb

Hvis du er tilmeldt automatisk betaling, og aftaler med din underviser at starte et fast forløb op, er vigtigt at du afmelder dig automatisk betaling inden du aftaler med din underviser at denne skal sætte de faste tider i kalenderen. Faste forløb udløser nemlig en særlig rabat, som du aktivt skal vælge til, og godkende vilkårene for, inden betalingen. Ellers aktiveres rabatten ikke. Du kan læse mere om vilkårene for rabat på fast forløb i vores Regler og vilkår.

Har du spørgsmål? Eller ønsker du yderligere information om betaling? Så er du meget velkommen til at sende os en mail, eller ringe til os i kontorets åbningstid.