Om os

Musikundervisning.dk er en dobbeltsidet platform der samler musikundervisere og folk der ønsker at lære - eller blive bedre til - at spille musik eller synge. Vi er din garanti for at sikkerheden og fagligheden er i top.

Vi arbejder hver dag hårdt på at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så elever nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så elev og underviser kan udforske musikken på en god måde. Hvis du har brug for hjælp til at finde en passende underviser, så er du meget velkommen til at kontakte musikundervisning.dk via mail eller telefon.

Vi glæder os til at hjælpe!

Vi gør musikundervisning tilgængelig for alle. Her på siden kan du finde både hold- og soloundervisning med kvalificerede undervisere.

Fleksibel undervisning

Hos Musikundervisning.dk går vi op i at være fleksible og så vidt muligt imødekomme dine ønsker, behov og livssituation, så du kan fokusere på det vigtigste: musikken.

Derfor kan du både modtage din undervisning offline og online, du kan betale dine klippekort på én gang eller dele betalingen op i rater. Skulle det blive nødvendigt, har du mulighed for at få refunderet ubrugte klip på dit klippekort helt op til 2 år efter købsdatoen.

Klippekort til musik - den fleksible løsning

Når du køber musikundervisning gennem os, anbefaler vi, at du køber et klippekort, hvor hvert klip udløser én lektion. Du kan købe 5, 10 eller 20 klip ad gangen. Varigheden af lektionerne vælger du efter aftale med din underviser og vil typisk være 20, 30, 45 eller 60 minutter.

Fleksibel betaling

Når du køber et klippekort til musikundervisning, kan du vælge at betale hele beløbet med det samme, eller betale over tre rater uden ekstra omkostninger. Første rate med det samme og de følgende betales med 30 dages mellemrum.

Hvem er vi?

Musikundervisning.dk findes også i Norge, Storbritannien og Nederlandene. Her hedder siderne bare Musikk-undervisning.no, MusicTutors.co.uk og Muziekonderwijs.nl.

Sammen arbejder vi for at skabe et mere bæredygtigt marked for privat musikundervisning og gøre musikundervisning tilgængeligt for så mange som muligt.

 • Signe Tobiassen

  Signe Tobiassen

  Direktør

 • Filip Koch

  Filip Koch

  Financial controller

 • Asbjørn Blakstad

  Asbjørn Blakstad

  CTO & software developer

 • Ben Lau

  Ben Lau

  Software developer