Om os

Musikundervisning.dk er en dobbeltsidet platform der samler musikundervisere og folk der ønsker at lære - eller blive bedre til - at spille musik eller synge. Vi er din garanti for at sikkerheden og fagligheden er i top.

Vi arbejder hver dag hårdt på at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så elever nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så elev og underviser kan udforske musikken på en god måde. Hvis du har brug for hjælp til at finde en passende underviser, så er du meget velkommen til at kontakte musikundervisning.dk via mail eller telefon.

Vi glæder os til at hjælpe!


Fleksibel undervisning

Hos Musikundervisning.dk går vi op i at være fleksible og så vidt muligt imødekomme dine ønsker, behov og livssituation, så du kan fokusere på det vigtigste: musikken.

Derfor kan du både modtage din undervisning offline og online, du kan betale dine klippekort på én gang eller dele betalingen op i rater. Skulle det blive nødvendigt, har du mulighed for at få refunderet ubrugte klip på dit klippekort helt op til 2 år efter købsdatoen.

Klippekort til musik - den fleksible løsning

Når du køber musikundervisning gennem os, anbefaler vi, at du køber et klippekort, hvor hvert klip udløser én lektion. Du kan købe 5, 10 eller 20 klip ad gangen. Varigheden af lektionerne vælger du efter aftale med din underviser og vil typisk være 20, 30, 45 eller 60 minutter.

Fleksibel betaling

Når du køber et klippekort til musikundervisning, kan du vælge at betale hele beløbet med det samme, eller betale over tre rater uden ekstra omkostninger. Første rate med det samme og de følgende betales med 30 dages mellemrum.


Læs mere om betaling her

Fleksibel planlægning

Når du har købt dit klippekort, er du klar til at starte din musikalske rejse hos os! Du planlægger dine lektioner sammen med din musikunderviser. Nogle mødes på et fast tidspunkt hver eller hver anden uge og andre foretrækker, at det aftales fra gang til gang.

Det kan også være, at du i en ferieuge beslutter dig for at give den en skalle og intensivere undervisningen og bruge lidt ekstra klip. Det kan du aftale direkte med din underviser.


Læs mere om intensive forløb her

Fleksibel lokalitet

Via søgemaskinen kan du finde de undervisere, der passer bedst til dine ønsker i forhold til lokaliteten for din undervisning. Vi har undervisere, der tilbyder undervisning i egne studier og øvelokaler, hos dem selv, hos dig og/eller online gennem det indbyggede OnlineClassRoom™, som du kan tilgå direkte via din elevprofil.

Ofte er der også stor fleksibilitet i forhold til tidspunktet på dagen og vi har undervisere, der tilbyder undervisning i hele tidsrummet fra kl. 07.00 om morgenen til kl. 22.00 om aftenen. Online undervisning kan også passe ekstra godt til den travle forælder, der gerne vil have lidt me-time om aftenen, når børnene er lagt i seng.


Læs mere om vores online musikundervisning her

Det betyder, at du altid har muligheden for at prioritere din musikalske udvikling. Du bestemmer, hvor og hvornår du ønsker at modtage undervisning. Endda kan du også aftale med din underviser at veksle mellem at mødes fysisk og online.

Fleksibel refundering

Du skal kunne drømme stort og med ro i maven vælge det store klippekort og samtidig vide at hvis du skulle få nogle klip i overskud, så behøver du ikke brænde inde med dem. Vi hjælper dig gerne med at få de ubrugte klip refunderet i helt op til to år efter købsdatoen.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en mail på [email protected]

OnlineClassRoom™

Hos Musikundervisning.dk har vi udviklet vores helt eget OnlineClassRoom™, som hverken kræver ekstra logins eller downloads af software for at bruge. Det hele foregår via vores platform og dine data bliver ikke delt med nogen tredjepart. Det gør det både nemt og sikkert at tilgå musikundervisning online uden at gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen.

Sådan foregår det

Når du har aftalt med din underviser, at lektionen skal foregå online og lektionen er lagt i kalenderen, vil det stå på din lektionsoversigt inde på din elevprofil. Ud for lektionen vil der være et link, som du kan klikke på og så er du inde i vores OnlineClassRoom™.

Linket er aktivt en time før, lektionen er sat til starte, så du har tid til at tjekke, at der er hul igennem. Når din lektion starter, mødes du og din musikunderviser i vinduet og undervisningen kan gå i gang.

Det eneste udstyr der kræves for at komme i gang med online undervisning, er en mikrofon og et webcam. Du kan sagtens starte med det, der er indbygget i din computer/tablet.

Funktioner i vores OnlineClassRoom™

Inde i undervisnings vinduet er der mulighed for at justere lyd- og billedindstillinger, skifte mellem forskellige kameraer, optage video sektioner, dele filer, tegne på vores online whiteboard, spille på det virtuelle klaver og meget mere. Det er alt sammen funktioner, som understøtter læringen og giver en så fuldendt oplevelse, som muligt.

Hvis du optager en videosekvens i løbet af din undervisning, vil den automatisk blive gemt i filmappen på din profil. Optager du en udvalgt øvelse, kan du gå tilbage og gense den igen og igen. På din måde kan du få fuldt udbytte af din online musikundervisning.


Læs også: 6 fordele ved online musikundervisning du måske ikke havde tænkt over

Tryg undervisning

Hos Musikundervisning.dk mener vi, at tryghed går forud for god læring og derfor prioriterer vi tryghedsskabende tiltag meget højt. Vi tjekker eksempelvis altid, at underviserne har rene børne- og straffeattester, inden de vises på vores side.

Høj faglighed

Vi stiller også krav til en høj faglighed hos vores undervisere, så du kan have tillid til, at det kun er landets bedste og dygtigste undervisere, du finder her på siden.

Vi screener hver enkelt underviser for, om de har nok relevant musikfaglig uddannelse og erfaring indenfor musikundervisning og laver løbende evalueringer.

Tryghed går begge veje

Vi arbejder for skabe ordnede forhold og rimelige arbejdsvilkår for de private musikundervisere, så de kan føle sig trygge i deres job og fokusere mere på det, der er vigtigst, nemlig musikken.

Vores system hjælper underviserne med alt det praktiske som f.eks. betaling og udbetaling, SKAT, feriepenge osv. På den måde er du som elev også sikker på, at alt foregår under ordnede forhold, når du køber undervisning gennem Musikundervisning.dk.

Hvem er vi?

Musikundervisning.dk findes også i Norge, Storbritannien og Nederlandene. Her hedder siderne bare Musikk-undervisning.no, MusicTutors.co.uk og Muziekonderwijs.nl. Til sammen udgør alle disse sider det vi kalder More Music Group. Sammen arbejder vi for at skabe et mere bæredygtigt marked for privat musikundervisning og gøre musikundervisning tilgængeligt for så mange som muligt.Jeppe Vingum

Jeppe Vingum

Country Manager

Signe Tobiassen

Signe Tobiassen

COO More Music Group

Filip Koch Gregersen

Filip Koch Gregersen

Financial Controller

Noah Plehwe

Noah Plehwe

Dataanalytiker

Asbjørn Blakstad

Asbjørn Blakstad

CTO og full stack developer

Ben Lau

Ben Lau

Full stack developer