Musikundervisning.dk

Musikundervisning.dk er en ny form for musikskole, hvor undervisningen foregår ved eleven, hjemme ved underviseren eller i et øvelokale tilknyttet underviseren.

Vi arbejder hver dag hårdt på at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så du som elev nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så du som elev og underviser kan udforske musikken på en god måde. Hvis du har brug for hjælp til at finde en passende underviser, så er du meget velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi glæder os til at hjælpe!

"Missionen bag Musikundervisning.dk er at give
flere mennesker mulighed for at opleve glæden ved at spille og synge."

Stifter Asbjørn Eggers

Hvad tilbyder vi?

Solo- og duoundervisning


Fleksibel undervisning med klippekort og smart booking via hjemmesiden


Alle vores undervisere har uddannelse og ren børneattest


Undervisning ved underviseren eller hjemme hos dig


God kundesupport. Få god rådgivning af musikvejldere

Spørg løs!

Her har vi samlet en liste af de spørgsmål, vi oftest får her på Musikundervisning.dk. Vi har forsøgt at svare på dem så godt, vi kan, men er du i tvivl om noget så kontakt os endelig på mail [email protected] eller ring 50 50 12 03.

Hvordan finder jeg den rette underviser?

Flere faktorer spiller ind, når du skal vælge den rette underviser. Du kan overveje dit ugentlige skema, dine mål med undervisningen, dit niveau, din musiksmag eller andre personlige behov. Alle de certificerede undervisere har deres personlige profil og måde at undervise på, så kig underviserens beskrivelse igennem, så du kan få en fornemmelse for, om det er en underviser, der passer dig – hvis du ikke er tilfreds med den underviser, du vælger, vil vi selvfølgelig hjælpe dig med at skifte til en anden.

Hvordan kan jeg vide, at min underviser er sikker og kvalificeret?

De certificerede musikundervisere på Musikundervisning.dk, skal igennem en ansættelsesproces, hvor de skal underskrive en samarbejdsaftale samt indlevere en ren straffeattest og børneattest. Derudover skal de have erfaring og uddannelse inden for musik og musikundervisning for at blive en del af hjemmesiden.

Hvordan bliver jeg underviser?

For at blive underviser ved Musikundervisning.dk skal du ansøge igennem hjemmesiden. For at blive godkendt skal du opfylde følgende adgangskrav:

  • Musikpædagogisk uddannelse
  • Kandidat- eller bachelorgrad i musik (musikkonservatoriet/universitetet)
  • Anden relevant musikuddannelse
  • Hvis ingen formel uddannelse, minimum fire års erfaring som musikunderviser (fyldestgørende CV kræves)
  • Ren straffeattest og børneattest

Tryk på “Bliv underviser” i hovedmenuen for at ansøge.

Hvor holder Musikundervisning.dk til?

Vores kontor er placeret i Aarhus, men vi har musikundervisere i hele landet.

Hvad er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside. På Musikundervisning.dk kan du bestille undervisning ved erfarne musikundervisere, som har opfyldt vores adgangskrav. Det sikrer dig god og lærerig undervisning.

Hvilken form for undervisning kan man finde på Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk tilbyder soloundervisning i de fleste instrumenter, og der kommer hele tiden nye musikundervisere til. Vi har desuden både hold- og duoundervisning, workshops og sæsonforløb. Hvis du på hjemmesiden ikke kan finde en underviser eller et instrument, kan du kontakte os på e-mail: [email protected] eller tlf.: 50 50 12 03.

Skal jeg medbringe et instrument til undervisningen?

Du skal oftest selv medbringe dit eget instrument undtaget ved klaver og trommer. Du vil blive kontaktet af din nye underviser, som vil give dig besked om, hvad du skal medbringe af instrument. Hvis du vil have råd og vejledning, kan du altid kontakte os på tlf.: 50 50 12 03 eller e-mail: [email protected]

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med min underviser?

Vi er sikre på, at vores undervisere vil give den bedste musikundervisning, men hvis du skulle være utilfreds, vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en anden underviser. Kontakt os på tlf.: 50 50 12 03 eller e-mail: [email protected]

Hvad koster undervisningen?

I soloundervisning er der fire forskellige timepriser på Musikundervisningen.dk. 185, 200, 225, 250 kr. for 30 minutter. Derudover kan der være gebyrer til kørsel. Det er også muligt at bestille lektioner á 45 og 60 minutters varighed. Kontakt os for at høre om priser på hold, workshops, duoundervisning eller sæsonforløb.

Samling af videoer

Saxofonlærer Aina fra Aarhus

Guitarlærer Jesper i København

Violinlærer Herbert i København

Folkene bag


Filip Koch Gregersen

Musikskoleleder

Filip er uddannet erhvervsøkonom fra Aarhus Universitet med speciale i ledelse og strategi. Som den daglige leder fokuserer han på at skabe de bedst mulige vilkår for den private musikundervisning i DK og derved skabe mere musik.

Mail: [email protected]
Mobil/sms: 25 94 25 64

Filip Koch Gregersen

Sofie Harksen

Ansvarlig for soloundervisning

Sofie har en bachelor i musikvidenskab fra Aarhus Universitet samt er uddannet markedsføringsøkonom. Hun motiveres af at hjælpe andre på bedst mulig måde og skabe den perfekte serviceoplevelse for elev og underviser, så der kan blive skabt musikundervisning af høj kvalitet.

Mail: [email protected]
Mobil/sms: 25 94 63 72

Sofie Harksen

Sofie Bækgaard

Support for soloundervisning

Sofie er uddannet antropolog fra Aarhus Universitet. Hun arbejder primært med koordinerende opgaver samt at yde service for vores elever. Hun tager hånd om den enkelte elev og sørger for, at de får en god oplevelse med en af vores mange dygtige undervisere.

Mail: [email protected]
Mobil/sms: 71 92 49 38

Sofie Bækgaard

Hvordan kommer man i gang?

Du opretter en forespørgsel til underviseren via underviserens profilside, hvor du trykker på den grønne knap 'Send besked'. Derefter vil Musikundervisning.dk og underviseren tage kontakt dig for at høre nærmere og svare på eventuelle spørsmål. Du vil herefter sammen med underviseren aftale din første lektion, som skal bekræftes via den efterfølgende mail, du modtager fra Musikundervisning.dk.

Når du har bekræftet den første lektion, kan du ved at logge ind på hjemmesiden, se info om din underviser, se en oversigt over betaling af undervisningen og se eventuelle noter fra underviseren. Du vil også kunne købe et klippekort.

Køb af klippekort

De fleste af vores elever køber et klippekort efter den første lektion. Efter du har købt er klippekort, kan du aftale et forløb med underviseren - det kan enten være en fast tid eller fleksible tider. Herunder kan du se vilkårene for klippekortet.

Musikskolekontoret

Kontoret hos Musikundervisning.dk har mandag til torsdag åbent fra kl. 8.00 - 15.30 og fredag kl. 8.00 - 15.00. Ved at ringe eller skrive til os kan du få vejledning og få svar på spørgsmål, du måtte have.

Betaling

Du betaler forud for dine lektioner, og der kan ikke betales bagud for undervisningen. Du kan se en oversigt over dine betalinger, når du er logget ind på Musikundervisning.dk.

Betalingen af undervisningen sker via en sikker betalingsløsning leveret af E-PAY. Få mere info ved at kontakte kontoret.

Vi tager imod: Dankort, Visa Dankort, Mastercard og Visa Electron.

Undervisningen kan ikke betales kontant ved underviseren, da de får deres løn udbetalt af Musikundervisning.dk.

Som elev skal du betale for din lektion senest 24 timer inden lektionsstart, ellers har din underviser ret til at aflyse lektionen.

Flytning af lektioner

Du vil altid kunne ændre dine lektioner inden for underviserens ledige tider. Du kan bede om at flytte dine lektioner og aflyse en lektion ved at skrive til Musikundervisning.dk eller din underviser. Husk, at du skal kontakte underviseren og/eller Musikundervisning.dk mindst 24 timer før ved ønske om at flytte lektionen.

Refundering for allerede bookede lektioner

Vi refunderer ikke bookede lektioner, medmindre de er aflyst mindst 7 dage før lektionens afholdelse.

Ved aflysning tidligere end 7 dage før lektionen, refunderes det indbetalte beløb. Tag kontakt til kontoret for at aflyse en lektion.

Hvis underviseren aflyser en lektion, vil denne lektion blive refunderet uden gebyr eller blive flyttet til et tidspunkt, som passer eleven.

Billeder/video

Musikundervisning.dk forbeholder sig retten til at anvende billeder/video taget i undervisningssituationer, til koncerter m.v. til Musikundervisning.dk's brochurer, pressemeddelelser, plakater, hjemmeside og sociale medier.

Ansvar

Muskundervisning.dk sikrer en høj standard ved kun at ansætte undervisere med erfaring og uddannelse. Musikundervisning.dk tager ansvaret for, at musikundervisningen har en høj kvalitet. Hvis du alligevel skulle være utilfreds med undervisningen, så kontakt straks kontoret på tlf.: 50 50 12 03 eller e-mail: [email protected]

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på tlf: 50 50 12 03.

”Vi ser frem til at have dig som elev og hjælpe dig med at blive bedre til at spille musik. Vi vil gøre vores bedste for, at du får den bedst mulige oplevelse med os og vores undervisere”

Filip Koch Gregersen, Leder

Vores priser

Ved Musikundervisning.dk kan du selv vælge, hvornår du vil have undervisning, og du kan vælge lektioner af forskellig varighed. Du bestemmer, om du vil undervises i 30, 45 eller 60 minutter ad gangen, når du vælger soloundervisning.

Hvorfor har vi forskellige priser?

Vores undervisere har forskellige uddannelser og erfaring bag sig, og derfor er der forskel på prisniveauet. Vi har adgangskrav, så alle vores undervisere har et minimumsniveau og erfaring.

Priser med klippekort

Ved Musikundervisning.dk er vores mest populære booking af undervisning via vores klippekortsløsning. Her kan man spare op til 10 % på lektioner.

10 klip
Fra 1757,50 kr.
Spar 5%
15 klip
Fra 3404 kr.
Spar 7%
20 klip
Fra 4162,50 kr.
Spar 10%

Priser uden klippekort

Alle vores undervisere er certificerede og har et højt undervisningsniveau. Vi har fire forskellige prisniveauer for vores undervisning, og prisen for undervisning hos en underviser afhænger af den enkeltes uddannelse, erfaring og anciennitet.

Priser 30 min. 45 min. 60 min.
1 185,- 277,- 370,-
2 200,- 300,- 400,-
3 225,- 337,- 450,-
4 250,- 375,- 500,-

Er du allerede elev hos os?

Hvis du er elev og har haft din første lektion, skal du logge ind på hjemmesiden for at se dine lektioner eller købe et klippekort. Du kan også altid kontakte kontoret og få hjælp. Klik her for at logge ind på din elevkonto!

Ønsker du at blive elev?

Hvis du ikke er elev endnu, kan du enten søge efter en underviser eller et hold under find undervisning, eller du kan kontakte en musikvejleder på tlf.: 50 50 12 03 eller e-mail: [email protected]