Musikundervisning.dk

Musikundervisning.dk er en ny form for musikskole, hvor undervisningen foregår ved eleven, hjemme ved underviseren eller i et øvelokale tilknyttet underviseren.

Vi arbejder hver dag hårdt på at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så du som elev nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så du som elev og underviser kan udforske musikken på en god måde. Hvis du har brug for hjælp til at finde en passende underviser, så er du meget velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi glæder os til at hjælpe!

"Missionen bag Musikundervisning.dk er at give flere mennesker mulighed for at opleve glæden ved at spille og synge."
Stifter Asbjørn Eggers

Hvad tilbyder vi?

Solo- og duoundervisning.


Fleksibel undervisning med klippekort og smart booking via hjemmesiden.


Alle vores undervisere har uddannelse og ren børneattest.


Undervisning ved underviseren eller hjemme hos dig.


God kundesupport. Få god rådgivning af musikvejldere.

Vores FAQ

Her har vi samlet en liste af de spørgsmål, vi oftest får her på Musikundervisning.dk. Vi har forsøgt at svare på dem så godt, vi kan, men er du i tvivl om noget så kontakt os endelig på mail [email protected] eller ring 50 50 12 03.

Hvordan finder jeg den rette underviser?

Flere faktorer spiller ind, når du skal vælge den rette underviser. Du kan overveje dit ugentlige skema, dine mål med undervisningen, dit niveau, din musiksmag eller andre personlige behov. Alle de certificerede undervisere har deres personlige profil og måde at undervise på, så kig underviserens beskrivelse igennem, så du kan få en fornemmelse for, om det er en underviser, der passer dig – hvis du ikke er tilfreds med den underviser, du vælger, vil vi selvfølgelig hjælpe dig med at skifte til en anden.


Hvordan kan jeg vide, at min underviser er sikker og kvalificeret?

De certificerede musikundervisere på Musikundervisning.dk, skal igennem en ansættelsesproces, hvor de skal underskrive en samarbejdsaftale samt indlevere en ren straffeattest og børneattest. Derudover skal de have erfaring og uddannelse inden for musik og musikundervisning for at blive en del af hjemmesiden.


Hvordan bliver jeg underviser?

For at blive underviser ved Musikundervisning.dk skal du ansøge igennem hjemmesiden. For at blive godkendt skal du opfylde følgende adgangskrav:

  • Musikpædagogisk uddannelse
  • Kandidat- eller bachelorgrad i musik (musikkonservatoriet/universitetet)
  • Anden relevant musikuddannelse
  • Hvis ingen formel uddannelse, minimum fire års erfaring som musikunderviser (fyldestgørende CV kræves)
  • Ren straffeattest og børneattest


Hvor holder Musikundervisning.dk til?

Vores kontor er placeret i Aarhus, men vi har musikundervisere i hele landet.


Hvad er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside. På Musikundervisning.dk kan du bestille undervisning ved erfarne musikundervisere, som har opfyldt vores adgangskrav. Det sikrer dig god og lærerig undervisning.


Hvilken form for undervisning kan man finde på Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk tilbyder soloundervisning i de fleste instrumenter, og der kommer hele tiden nye musikundervisere til. Vi har desuden både hold- og duoundervisning, workshops og sæsonforløb. Hvis du på hjemmesiden ikke kan finde en underviser eller et instrument, kan du kontakte os på e-mail: [email protected] eller tlf.: 50 50 12 03.


Skal jeg medbringe et instrument til undervisningen?

Du skal oftest selv medbringe dit eget instrument undtaget ved klaver og trommer. Du vil blive kontaktet af din nye underviser, som vil give dig besked om, hvad du skal medbringe af instrument. Hvis du vil have råd og vejledning, kan du altid kontakte os på tlf.: 50 50 12 03 eller e-mail: [email protected]


Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med min underviser?

Vi er sikre på, at vores undervisere vil give den bedste musikundervisning, men hvis du skulle være utilfreds, vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en anden underviser. Kontakt os på tlf.: 50 50 12 03 eller e-mail: [email protected]


Hvad koster undervisningen?

I soloundervisning er der fire forskellige timepriser på Musikundervisningen.dk. 175, 200, 225, 250 kr. for 30 minutter. Derudover kan der være gebyrer til kørsel. Det er også muligt at bestille lektioner á 45 og 60 minutters varighed. Kontakt os for at høre om priser på hold, workshops, duoundervisning eller sæsonforløb.


Samling af videoer

Kontoret

Filip Koch Gregersen

Musikskoleleder


Filip Koch Gregersen

Filip er uddannet erhvervsøkonom fra Aarhus Universitet med speciale i ledelse og strategi. Som den daglige leder fokuserer han på at skabe de bedst mulige vilkår for den private musikundervisning i DK og derved skabe mere musik.

Mail: [email protected]
Mobil/sms: 25 94 25 64

Sofie Harksen

Ansvarlig for soloundervisning


Sofie Harksen

Sofie har en bachelor i musikvidenskab fra Aarhus Universitet samt er uddannet markedsføringsøkonom. Hun motiveres af at hjælpe andre på bedst mulig måde og skabe den perfekte serviceoplevelse for elev og underviser, så der kan blive skabt musikundervisning af høj kvalitet.

Mail: [email protected]
Mobil/sms: 25 94 63 72

Sofie Bækgaard

Support for soloundervisning


Sofie Bækgaard

Sofie er uddannet antropolog fra Aarhus Universitet. Hun arbejder primært med koordinerende opgaver samt at yde service for vores elever. Hun tager hånd om den enkelte elev og sørger for, at de får en god oplevelse med en af vores mange dygtige undervisere.

Mail: [email protected]
Mobil/sms: 71 92 49 38

Signe Tobiassen

Underviseransvarlig


Signe Tobiassen

Signe har en bachelor i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, samt en kandidat i Management of Creative Business Processes fra CBS. Signe er ansvarlig for rekruttering og daglig kontakt med alle musikunderviserne der er tilknyttet Musikundervisning.dk. Hun arbejder for at skabe det bedst mulige rum for læring og udvikling - både for elever og lærere.

Mail: [email protected]
Mobil/sms: 25 94 68 09

Hvordan kommer man i gang?

Du opretter en forespørgsel via en undervisers profilside, hvor du trykker på den blå knap 'Send besked'. Derefter vil musikunderviseren tage kontakt til dig for at høre nærmere og svare på eventuelle spørgsmål. Du vil herefter sammen med musikunderviseren aftale din første lektion, som skal bekræftes via den efterfølgende mail, som du modtager fra Musikundervisning.dk.

Når du har sendt en besked til en musikunderviser kan du logge ind på din elevprofil på musikundervisning.dk. Her kan du se info om dine lektioner, købe klippekort, chatte med underviseren, se en oversigt over betalinger og meget mere.

Køb af klippekort

De fleste af vores elever køber et klippekort efter de første par lektioner. Efter du har købt et klippekort, kan du løbende aftale lektioner med din musikunderviser, som vil booke dem ind til dig.

Ved køb af klippekort kan du opnå op til 10% rabat på din undervisning. Ved køb af 10, 15 eller 20 klip får du henholdsvis 5, 7 og 10% rabat på din undervisning.

Her kan du se vilkårene for klippekortet
Gyldighed: Alle klippekort gælder 12 måneder fra købsdato.

Afbetaling: Du kan købe dit klippekort på afbetaling - rente- og gebyrfrit! Her betaler du 3 rater fordelt over 2 måneder, nemt og bekvemt!

Tilfredshedsgaranti:Hvis du ønsker en ny musikunderviser, vil vi gerne flytte den resterende værdi på dit klippekort til en anden musikunderviser.

Fleksibilitet:Du kan løbende aftale nye tider med din musikunderviser. Når der bookes en ny lektion til dig, vil den automatisk blive betalt med et klip fra dit klippekort.

Fortrydelsesret: Der er 14 dages fortrydelsesret på ubrugte klippekort. Dvs. at efter de 14 dage kan klippekortet ikke refunderes. Er du begyndt at bruge af dit klippekort, så frafalder fortrydelsesretten.

Køb af sæsonforløb

Når du aftaler et fast forløb med din musikunderviser på 12 eller flere lektioner, har du mulighed for at betale det som et sæsonforløb. Lektionerne skal bookes inden forløbet går i gang. I samarbejde med din underviser bestemmes længden af lektionerne.

På et sæsonforløb sparer du 15 % sammenlignet med almindelig soloundervisning. Det er derfor en god idé at overveje et sæsonforløb, hvis du ved, at du skal have 12+ lektioner. Et sæsonforløb er bindende, så du har ikke mulighed for at afmelde dig, før forløbet er afsluttet.

Afslutning og flytning af tider på sæson:
Som elev er det ikke muligt at aflyse eller flytte en af dine tider i dit sæsonforløb. Hvis du bliver syg får du ikke pengene refunderet for den tabte lektion.

Hvis din underviser bliver syg, vil lektionen blive rykket til en anden dato, som du og din underviser sammen aftaler.

Hvis din underviser bliver langtidssygemeldt, vil du modtage en værdikode på det beløb, som du har til gode. Værdikoden kan bruges til al undervisning hos musikundervisning.dk.

Afbetaling
Du kan købe dit sæsonforløb på afbetaling - rente- og gebyrfrit! Her betaler du 3 rater fordelt over 2 måneder, nemt og bekvemt!

Betaling

Du betaler forud for dine lektioner, og der kan ikke betales bagud for undervisningen. Som elev skal du betale for din lektion senest 24 timer inden lektionsstart. Du kan se en oversigt over dine betalinger, når du er logget ind på Musikundervisning.dk.

Betalingen af undervisningen sker via en sikker betalingsløsning leveret af E-PAY. Få mere info ved at kontakte kontoret.

Vi tager imod: Dankort, Visa Dankort, Mastercard, Visa Electron og MobilePay.

Det er aldrig nødvendigt at betale undervisningen kontant til underviseren eller direkte via MobilePay. Alle betalinger skal gå igennem musikundervisning.dk, da vores musikundervisere får deres løn udbetalt af os.

Bemærk at der kan forekomme transporttillæg, hvis din underviser kommer hjem til dig.

Flytning af lektioner

Du kan flytte dine lektioner inden for underviserens ledige tider. Du kan bede om at flytte dine lektioner ved at skrive til din underviser. Husk at du skal kontakte underviseren og evt. Musikundervisning.dk senest 24 timer før lektionens start ved ønske om at flytte lektionen.

Aflysning af lektioner

Vi refunderer kun betalte lektioner, hvis de aflyses mere end 7 dage før lektionen starter. Bemærk at dette kun gør sig gældende ved betaling fra gang-til-gang.

Ved aflysning mindre end 7 dage før lektionen, kan du ikke få pengene refunderet til din konto.

Aflyser du som elev senere end 24 timer før lektionsstart, så skal du stadig betale for undervisningen. Dette gælder også ved sygdom.

Skulle din underviser aflyse en lektion, så har du selvfølgelig ret til at få lektionen flyttet til et senere tidspunkt. Dette aftaler du blot indbyrdes med din underviser.

Billeder/video

Musikundervisning.dk forbeholder sig retten til at anvende billeder/video taget i undervisningssituationer, til koncerter m.v. til Musikundervisning.dk's brochurer, pressemeddelelser, plakater, hjemmeside og sociale medier.

Ansvar

Musikundervisning.dk sikrer en høj standard ved kun at ansætte musikundervisere med relevant erfaring og/eller uddannelse. Musikundervisning.dk tager ansvaret for, at musikundervisningen har en høj kvalitet. Hvis du alligevel skulle være utilfreds med undervisningen, så kontakt straks kontoret.

Læs om vores persondatapolitik her

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på kontoret til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på mail: [email protected] eller på tlf: 50 50 12 03. Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra 8.00-14.00.

”Vi ser frem til at have dig som elev og hjælpe dig med at blive bedre til at spille musik. Vi vil gøre vores bedste for, at du får den bedst mulige oplevelse med os og vores musikundervisere”

Filip Koch Gregersen, Leder af musikundervisning.dk

Vores lektionsvarigheder

Ved Musikundervisning.dk kan du selv vælge, hvornår du vil have undervisning, og du kan vælge lektioner af forskellig varighed. Du bestemmer, om du vil undervises i 30, 45 eller 60 minutter ad gangen, når du vælger soloundervisning.

Vores løsninger

Ved Musikundervisning.dk har vi nogle forskellige løsninger. Herunder kan du se et overblik. Undervisningen kan foregå online afhængig af den enkelte musikunderviser. Det er heller ikke alle undervisere der tilbyder sæson. Se mere på underviserens profil.

Gang-til-gang
1 lektion
For dig som ønsker fuld fleksibilitet i dit undervisningsforløb.
Fra 175 kr. / 30 min.
Klippekort
10, 15 og 20 klip
For dig som både vil have fordelene ved længere forløb og fleksibel planlægning.
Fra 157,50 kr. / 30 min.
Sæson
Min. 12 lektioner
For dig der ønsker længere forløb og faste skemalagte undervisningstider.
Fra 148,75 kr. / 30 min.


Standardpris

Alle vores undervisere er certificerede og har et højt undervisningsniveau. Vi har fem forskellige prisniveauer for vores undervisning, og prisen for undervisning hos en underviser afhænger af den enkeltes uddannelse, erfaring og anciennitet.

Priser 30 min. 45 min. 60 min.
1 175 kr. 262,50 kr. 350 kr.
2 200 kr. 300 kr. 400 kr.
3 225 kr. 337,50 kr. 450 kr.
4 250 kr. 375 kr. 500 kr.
5 275 kr. 412,50 kr. 550 kr.

Er du allerede elev hos os?

Hvis du er elev og har haft din første lektion, skal du logge ind på hjemmesiden for at se dine lektioner eller købe et klippekort. Du kan også altid kontakte kontoret og få hjælp. Log ind her!

Ønsker du at blive elev?

Hvis du ikke er elev endnu, kan du enten søge efter en underviser via vores søgemaskine.