Sådan forholder vi os til situationen omkring Covid-19

Forebyg smitten

Opdateret d. 18/01-2021

Det bedste du kan gøre for at forebygge smittespredning, er at følge Sundhedsstyrelsens 5 generelle råd og indtænke dem ind i alt, hvad du foretager dig – i hjemmet, i offentligheden, i skolen, på arbejdspladsen og altså også i musikundervisningen. Nedenfor finder du Sundhedsstyrelsens fem råd:

Husk at du som voksen bør hjælpe børnene, så de også kan overholde rådene.

 1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  Sørg for at have håndsprit stående fremme og/eller hav gerne noget med i tasken.

 2. Host eller nys i dit ærme
  Men hvis man hoster og nyser, er det bedst at rykke undervisningen online.

 3. Undgå håndtryk, kindkys og kram
  For én gangs skyld er Jazz-hands den bedste løsning.

 4. Vær opmærksom på rengøring
  Det gælder også dørhåndtag, instrumenter osv.

 5. Hold afstand
  Man kan eventuelt også sætte plexiglas op imellem sig.

Udover disse generelle råd, udsender Sundhedsstyrelsen løbende anbefalinger og retningslinjer som vi henviser til at man overholder. Man kan orientere sig om de aktuelle anbefalinger og retningslinjer via Coronasmitte.dk

Undgå at dele instrumenter

Vi anbefaler, at man som udgangspunkt undgår at dele instrumenter med andre. Kan dette ikke undgås, anbefaler vi, at man spritter både hænder og instrumenter inden disse tages i brug.

Ryk undervisningen online

Har du mistanke om at du kunne være smittet med Covid-19, bør undervisningen afholdes online indtil du kan være sikker på, at du ikke er smittet.

Se alle vores online undervisere her, eller tal med din nuværende underviser om muligheden for at rykke undervisningen online.

Danmarksmestre i online musikundervisning

Hos Musikundervisning.dk lancerede vi online undervisning allerede i efteråret 2019, og vores undervisere er nogle af de mest erfarne i Danmark inden for det felt. I 2020 har vores undervisere afholdt over 4000 lektioner online, og tilbagemeldingerne fra både elever og undervisere er enormt positive.

Fordele ved online undervisning

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet. Du behøver ikke downloade ekstra software, og vi sælger ikke din data til tredjepart. Med online undervisning har du adgang til et stort udvalg af musikundervisere, og kan modtage undervisning når som helst - hvor som helst.

Læs også: Seks fordele ved online undervisning, som du måske ikke havde tænkt over

Systemet bliver hele tiden bedre

I august 2020 fik vi tildelt støtte fra Innovationsfonden til at udvikle videre på den del af vores system som er bygget til online musikundervisning. Målet er at bygge verdens bedste system til online undervisning i musik og arbejdet er allerede i fuld gang.