Bliv Musikunderviser

Musikundervisning.dk er Danmarks største platform for privat musikundervisning. Vi matcher elever i alle aldre og på alle niveauer med professionelle undervisere af højeste kvalitet. Vi skaber de bedste rammer for et trygt og fleksibelt arbejdsliv med ordnede forhold og rimelige arbejdsvilkår.


Hvad er fordelene ved at være på Musikundervisning.dk?

  • Nye elever kan nemt finde dig via vores søgefunktion, og vi tilbyder hjælp til at lave en personlig annonce på sociale medier, der reklamerer for dig som musikunderviser.
  • Du planlægger selv tid og sted med eleverne vi vores online bookingsystem, så det passer til dit skema. Med den fleksibilitet kan du fokusere på musikken.
  • Med fuldt overblik over løn- og timeopgørelser og mulighed for automatisk betaling til SKAT, får du mindre administration og en fordel i forhold til optjening af dagpengeret.
  • Er det ikke muligt at undervise ansigt-til-ansigt, kan du med vores online musikunivers tilbyde undervisning, uanset hvor i verden du befinder dig. Det er nemt, sikkert og foregår direkte via din underviserprofil uden behov for ekstra downloads.

Hvad forventer vi af dig som musikunderviser?
  • Du har en ren børne- og straffeattest (genindhentes løbende)
  • Du har en musikfaglig uddannelse og/eller minimum 4 års undervisningserfaring
  • Du brænder for at give dine elever en god oplevelse med at lære at spille musik.

Ansøgningsformular

Brugeroplysninger
Hvad gør dig til en god musikunderviser?

Vi leder efter kompetente undervisere på alle intrumenter i hele Danmark, som ønsker at tilbyde musikundervisning af højeste kvalitet til elever i alle aldre og på alle niveauer. Fortæl os hvorfor det er dig vi leder efter.

Dine personlige oplysninger

 Vi ansætter ud fra kompetencer, erfaring og efterspørgsel og hvis vi gerne vil invitere dig til næste skridt i ansættelsesprocessen, kontakter vi dig inden for 6 uger.