Masterclass med Pilfinger & Benjamin Lasnier.

Del

Om undervisningen

Oplev en ekstraordinær og eksklusiv hands-on masterclass med superproducerne Pilfinger og Benjamin Lasnier! Dyk ned i deres enestående arbejdsproces og få et unikt indblik i deres internationale succes. Disse producergenier har arbejdet sammen med verdensstjerner som Justin Bieber, Lil Wayne, Swae Lee og Chris Brown, og nu har du muligheden for at lære af de bedste!

Masterclass'en er bygget op som en session i real time, hvor Benjamin Lasnier og Pilfinger producerer og bygger et nummer op fra scratch. Publikum kan følge med i processen på storskærm, og se hvordan musikken bygges op, hvilke plugins de bruger etc. Undervejs vil de fortælle om hvordan man samarbejder om at skrive sange i professionel kontekst, og der vil være mulighed for at publikum stille spørgsmål.

Som deltager i denne masterclass, får du en helt unik adgang til deres værdifulde indsigt og teknikker, så grib chancen for at lære fra mesterne og opnå den dybdegående forståelse, der kræves for at skabe hitmusik på globalt niveau!

Denne masterclass er en enestående mulighed for at møde og netværke med andre passionerede musikfolk, mens du dykker ned i musikkens mest højspændte øjeblikke. Bliv inspireret og lad dig guide af Pilfinger og Benjamin Lasniers ekspertise, så du kan tage din egen musikproduktion til det næste niveau!

Program for dagen:
11:00 Velkommen til!
11:10 Masterclass begynder
14:00 Tak for i dag + networking

Der vil blive serveret lette snacks og drikkevarer undervejs, og efterfølgende vil der være networking tid for alle deltagere i arrangementet. Det er tilladt at medbringe frokost.

Tøv ikke længere - sikre din plads nu og vær en del af denne eksklusive begivenhed, der vil efterlade dig med minder og værktøjer, der varer en levetid.


Praktisk information:
Anbefalet alder for deltagelse: min. 15 år
Arrangementet forgår hos Creative Denmark, BLOX.
Der vil være skilte der guider til lokalet, hvor masterclass'en foregår.
Man skal ikke medbringe eget udstyr
Man behøver ikke selv være ekspert i at producere, for at kunne deltage
Der vil blive taget billeder undervejs til brug på sociale medier. Ønsker man ikke at blive taget billeder af, skal man blot gøre fotografen opmærksom på dette.

+ Se mere - Se mindre

Lektionsplan

1.
23. juni 11:00 - 14:00 (Fredag)
Lokation
Christians Brygge 23, Blox København K, 1219 Indre By
Pladser
19 ledige pladser
Pris
975,00 kr.
Dato
23/06/23
Målgruppe
Teenagere, Voksne, Seniorer
Niveau
Øvet, Avanceret, Professionel
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge en workshop eller et dagskursus?

Enkeltstående workshops i kommerciel sangskrivning og produktion / sangskrivning / musikproduktion / elektronisk musikproduktion / logic / lydstudie / lydteknik såvel som events, masterclasses, camps eller et intensivt kursus, der strækker sig over kortere tid, er ideelt for dig som gerne vil lære hurtigt, eller som gerne vil fordybe dig i et særligt emne og få mulighed for at nørde helt igennem. Ofte kan det også være en mulighed for at få undervisning af nogle eksperter inden for en specifik niche eller genre, som ellers ikke tilbyder undervisning særlig tit. Uanset om du er begynder eller øvet, voksen eller barn, så er der både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, for når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
marts 2023
Om
Aarhus Calling is the biggest international songwriting & producer event in Denmark! The vision of Aarhus Calling is to emphasize the songwriting ind...
Lokation
Christians Brygge 23, Blox København K, 1219 Indre By
Pladser
19 ledige pladser / 16 tilmeldte
Pris
975,00 kr.
Dato
23/06/23
975,00 kr.
17,75 kr.
I alt
992,75 kr.