Sang, stemmetræning og korsang med Finn og Søren

Del
Dette er et privat hold. Tilmelding er kun muligt via dette link.

Om Vivi Grøn

Lektionsplan

1.
23. november 13:30 - 14:30 (Onsdag)
Lokation
Dannebrogsgade 14 St. Tv., 1660 København V
Pladser
Udsolgt
Pris
250,00 kr.
Dato
23/11/22
Målgruppe
Voksne, Seniorer
Niveau
Øvet, Avanceret
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge holdundervisning?

Holdundervisning i sang / kor er ideelt for dig, der gerne vil have den bedste pris, og få så billig undervisning som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Generelt giver holdundervisning, kurser, workshops, events, masterclasses, camps o.lign. både sociale og musikalske fordele for både børn, voksne, begyndere og øvede. Når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og man har nogle at dele sine oplevelser med. Hvis du gerne vil lære en masse, møde andre med samme interesse som dig og samtidig holde udgifterne nede, er holdundervisning et godt valg.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
august 2019
Gns. svartid
8 t. og 15 min.
Om
Faglig profil: Sanger, korsanger, korleder, musikpædagog og komponist. Vivi Grøn har en bred musikalsk uddannelse, og er først uddannet som almen mus...
Lokation
Dannebrogsgade 14 St. Tv., 1660 København V
Pladser
Udsolgt
Pris
250,00 kr.
Dato
23/11/22
250,00 kr.
15,50 kr.
I alt
265,50 kr.
I alt
265,50 kr.

Anbefalinger af Vivi Grøn

5 (3)

Peter D.

Oprettet den 16/08/22

Vivi underviser vores søn på 9 år. Vivi er meget tålmodig, faglig dygtig til klaver, sang og har en god tilgang til børn. Vivi er en rigtig god underviser, som vi kan anbefale til alle.

Liam K.

Oprettet den 15/03/24

I highly recommend Vivi to anyone at any level looking to learn Piano or singing. I started to take lessons with Vivi initially for signing and then added piano lessons. She has an incredible amount of experience with both and is a great teacher. Her lessons are hosted in her beautiful home with an acoustic piano to practice on. Vivi is very friendly and kind person who is delight to be around. We always have great chats before and after the lesson.

Lene N.

Oprettet den 15/04/24

Vivi er en højt engageret underviser, der stråler af en lyst til at lære fra sig. Som nybegynder-elev har hun været pædagogisk og god til at sætte mig ind i teknikkerne, og ikke forlangt for meget af mig. Hun er god til at fortælle, hvornår noget lyder godt og ikke så godt, på en sober og lærerig måde. Jeg nyder at være til undervisning ved hende, og kan høre og mærke en forskel i min udvikling. Kun varme anbefalinger herfra :)