Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Lær at spille blues på mundharpe

Musikundervisning.dk tilbyder kvalificeret undervisning i mundharpe i København. Du kan lære, hvordan du spiller en fed blues solo på harpen. Ovenfor kan du se vores udvalg af undervisere, som er klar på at give dig god og fleksibel undervisning.

Bluesharpen

Mundharpen er et instrument, som man puster eller suger i og derved skaber toner ved hjælp af luftstrømmen, som sætter et lille stykke metal i svingninger. Metalstykkets længde er afgørende for hvilken tone der kommer ud af instrumentet. Desuden består harpen af en række huller, som man enten kan suge eller puste i. Tonnen vil ændre sig i forhold til hvad man vælger. Instrumentet er også særligt populær inden for musikgenrerne country og blues, men benyttes også i andre genre.

Undervisningen

Undervisningen foregår hjemme ved underviseren, i et tilknyttet øvelokale og i nogle tilfælde hjemme ved eleven selv, alt efter hvad elev og underviser bliver enige om. Selve undervisningen varer enten 30, 45 eller 60 minutter, hvilket man aftaler med underviseren. Man kan planlægge undervisningen helt som man ønsker, enten fra gang til gang eller ved at have en fast ugedag. Hvis du har mod på at prøve kræfter med endnu et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk:

Har du brug for hjælp

Har du brug for hjælp til at finde den rette underviser, til at købe et klippekort eller noget helt tredje, så står kontoret hos Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe. Vi kan kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] mandag-fredag.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder