Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Lad os finde en underviser til dig

Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tak for din besked, vi kontakter dig hurtigst muligt.

Undervisning i harpe i København

Vores dygtige undervisere kan undervise alle uanset niveau. Så har du lyst til at prøve harpen for første gang, eller skal du lige have rettet og finpudset dine teknikker inden en optagelsesprøve eller koncert, så har vi den perfekte underviser til dig. Undervisningen vil tage udgangspunkt i dine ønsker, og i samarbejde med underviseren vil i tilrettelægge et forløb, som passer til dig. Vi anbefaler, at man prøver undervisningen af, inden man anskaffer sig en harpe, da disse ofte er meget dyre. Vi hjælper også gerne med at finde en harpe man kan leje til en start.

Harpen som instrument

En harpe er et strengeinstrument, som har strengene udspændt over en ramme. Harpen findes i en del forskellige udgaver og varierer fra ét geografisk område til et andet. Harpen er det andet største strengeinstrument i et symfoniorkester, kun overgået af kontrabassen. Den er samtidig et instrument med et meget stort register. Det instrument, der minder mest om harpen, er klaveret. Klaveret og harpen er bygget på samme måde, men i klaveret anslås strengene med små hamre, hvorimod man på harpen knipser strengene an med fingrene. Ønskes det, tilbyder vi selvfølgelig også:

Køb et klippekort og spar penge

Hos Musikundervisning.dk kan du lige nu købe et klippekort og spare penge på dine lektioner. Klippekortet giver 5, 8 eller 10 % i rabat, afhængig af om man køber 10, 20 eller 25 klip. Hvis du vil vide mere om klippekortet, er du velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller tlf.: 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler