Rente- og gebyrfri afbetalingsordning på klippekortet

Synes du også et klippekort kan være en stor udgift på én gang, men vil du gerne have glæde af rabatten på undervisningen? Så er vores afbetalingsordning en god idé for dig.

Hos Musikundervisning.dk er det nemlig muligt at købe et klippekort til undervisningen, hvor du får enten 5-, 7- eller 10 % rabat på din undervisning. Derudover er det muligt at købe det via vores afbetalingsordning. På denne måde deler du beløbet i tre rater, som du betaler over 3 måneder og står dermed ikke med en stor betaling på én gang. Den første rate bliver betalt direkte efter køb af klippekort. 2. rate bliver betalt én måned efter den første betaling og 3. rate bliver betalt to måneder efter den første betaling. Du får automatisk en email når 2.- og 3. rate nærmer sig, så du kan holde styr på betalingerne.

Vores afdragsordning er rente- og gebyrfri, så der kommer ingen ekstra betaling på.


Eksempel:
Anders køber et klippekort til 1900 kr. d. 10/6. Han skal derfor betale 3 rater á 633,50. 1. rate på 633,50 kr. bliver trukket d. 10/6 lige efter hans køb. 2. rate på 633,50 kr. bliver trukket d. 10/7 og den 3. rate på 633,50 kr. bliver trukket d. 10/8.


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores violinundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Virkelig god underviser!"

5 ud af 5

Lise Lotte Iversen - Elev hos Musikundervisning

Søger du musikundervisning?

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se, hvor du har mulighed for at få undervisning:
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder