Bliv en del af Danmarks største musikskole


Brænder du for at undervise i musik? Er du træt af at indberette alt, du foretager dig, er din kalender helt gnidret til med alskens elevnavne, og ved du ikke helt, hvordan du promoverer dig selv og din undervisning?

Så tjek Musikundervisning.dk ud og bliv vores nye musiklærer! Vi har de bedste rammer for privat musikundervisning for både elever og undervisere, så vi kan få mere musik i Danmark.

Elever bliver undervist i guitar

Er du interesseret?

Ansøg her


Hvad er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunktet på en it-platform. Som uddannet og erfaren musikunderviser kan du blive ansat og derved indgå i et samarbejde med Musikundervisning.dk for at skabe mere musik i Danmark og sætte de bedste rammer for privat musikundervisning.

Vi har et sikkert og nemt bookingsystem og betalingsordning, og samtidig står vi for det administrative arbejde og markedsføringen af din undervisning. Derved er dit fokus kun musikken!

Alle vores undervisere skriver under på en samarbejdsaftale, så vi både sikrer vores undervisere og elever de bedste undervisningsvilkår.


Mød vores musikambassadør

Jacob Venndt er en dansk komponist, performer og multi-instrumentalist. Han er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og selvom han som udgangspunkt er bassist, så er han kendt for at beherske utallige instrumenter. Jacob Venndt er musikambassadør hos Musikundervisning.dk, og i denne video kan du høre ham fortælle om fordelene ved at blive underviser hos Musikundervisning.dk
Udtalelser fra Musikundervisning.dks undervisere

“Musikundervisning.dk er det bedste sted at opfylde sine drømme og karrieremål. Her får du fleksible arbejdstimer, professionel vejledning samt et pulserende arbejdsmiljø med dygtige, kreative og positive ansatte. Så du som musiklærer, kun skal koncentrere dig om at tilbyde en exceptionel undervisning :)”

Csilla – Klaverunderviser hos Musikundervisning.dk


“Jeg er meget glad for at undervise gennem musikundervisning.dk og har fået mange søde elever. Administrationen af musikskolen fungerer rigtig godt. Man kan nemt få fat i kontoret, og de er altid søde, høflige og business mindede.”

Anette – Klaver- og sangunderviser hos Musikundervisning.dk


I denne video kan du møde nogle af de vores dygtige musikundervisere.Find en underviser i nærheden af dig


Hvorfor skal du være underviser hos os?


  • Smart betalingssystem
  • Vi sørger for nem betaling fra eleverne
  • Fleksibelt kalendersystem, hvor du kan booke/aflyse tider
  • Eleverne er sikret kvalificeret undervisning af certificerede musikundervisere
  • Som lønmodtager hos os får du ordnede forhold til SKAT, og du får flere fordele ift. dagpenge, barsel og som efterlønner
  • IT-platform i konstant udvikling, som hjælper dig og giver dig plads til at fokusere på din undervisning
  • Markedsføring af dig på Google, Facebook og andre online platforme
  • Notesystem til kontakt med dine elever

Hvad udbyder Musikundervisning.dk?

Hos Musikundervisning.dk udbyder vi soloundervisning for alle aldre og niveauer. Derudover har vi utallige instrumenter helt fra ukulele, drejelire og guitar til sang, klaver, kor og babyrytmik.

Hvis man ønsker soloundervisning, skal eleven blot finde den rette underviser på vores side og kontakte underviseren, hvorefter elev og underviser vil få kontakt gennem vores platform. Det er muligt at modtage undervisning i 30, 45 eller 60 minutter, og priserne varierer fra underviser til underviser.

Ønsker man et længere forløb, er det muligt at købe et klippekort, hvor man kan få 5, 8 eller 10 % i rabat for hhv. 10, 20 eller 25 klip. Fordelen ved dette er, at man selv kan være med til at planlægge undervisningen elev og underviser imellem, samtidig med at undervisningen kan foregå ved underviseren eller hjemme ved eleven.


For hvem udbyder vi musik?

Musikundervisning.dks vigtigste mission er, at der skal være mere musik i Danmark, og vi tilbyder derfor undervisning til alle aldre uanset niveau! Dette gælder både børn, unge, voksne og seniorer.

For de yngste har Musikundervisning.dk babyrytmik og musikalsk legestue, som har fokus på både leg og læring. For de ældre børn og unge tilbydes solo- og holdundervisning, alt efter hvad den enkelte elev ønsker.

Seniorer er også meget velkomne hos Musikundervisning.dk. Vi tilbyder seniorhold inden for flere instrumenter både formiddag, eftermiddag og aften.


Kontakt?

Hvis du har nogle spørgsmål til ledige stillinger, om konceptet eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Er du interesseret?

Ansøg herMusikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler