Den Rytmiske Højskole

Den rytmiske højskole

Den Rytmiske Højskole er en af de mindre og mere specialiserede højskoler i Danmark. Den har plads til blot 84-88 elever ad gangen. Højskolen er beliggende i byen Vig på Sjælland og blev grundlagt i år 1989. Ved åbningen af skolen var der faktisk kun plads til lidt over 60 elever, men en tilbygning i 1993 gjorde det muligt at hæve elevkapaciteten.

Skolen lægger meget stor vægt på fællesskabet, det personlige og det faglige. Eleverne på højskolen bliver undervist i musik af professionelle musikere og får mulighed for at fordybe sig i linjefagsuger, projektuger og turneer.


Ophold og linjer


Den rytmiske højskole tilbyder 4 sommerkurser af en varighed på 1-2 uger. Der er desuden 2 lange kurser – et om foråret og et om efteråret, som begge varer mellem 19-23 uger. På skolen kan man tilmelde sig 3 linjer.

Rytmisk musik

Her bliver eleverne undervist i både teori og praktisk kunnen. Instrumenter: Bas, guitar, blæser, klaver, trommer og sang.

Lydteknik

På denne linje får eleverne indsigt i, hvordan man indspiller musik, og hvordan man styrer teknikken til en koncert.

Sangskrivning

Her får eleverne redskaber til både at skrive, komponere og indspille deres egne sange.


Optagelse


Hvis du vil læse mere om Den Rytmiske Højskole kan du gøre det på Den Rytmiske Højskoles hjemmeside.
Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores musikteoriundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon50 50 12 03 eller mail [email protected].