FAQ Hold og Events for undervisere

Hvad er holdundervisning?

Holdundervisning minder om soloundervisning bortset fra at flere kan deltage på samme tid. Med holdundervisning kan du, som underviser, oprette hold med den type undervisning du ønkser at udbyde og herefter kan eleverne tilmelde sig.


Hvorfor skal jeg lave holdundervisning?

Der er mange fordele ved holdundervisning. Du kan undervise flere personer af gangen og dele din passion og og faglidhed med flere på samme tid. Det er socialt og kan være motiverende for både elever og undervisere. Derudover er kan du potentielt skabe større indtægt samtidig med at det kan gøres billigere for den enkelte elev.


Hvilke slags hold kan jeg oprette eller udbyde?

Du kan oprette et hvilket som helst slags hold du kunne forestille dig. Det kan være weekendkurser, workshops, sommerkurser, bandundervisning, kor, babysang, duotimer, masterclasses, seminarer osv. Du kan oprette så mange hold du har lyst. Du kan også oprette koncerter som kan tilmeldes via hold / holdundervisning.


Kan jeg lave online hold eller holdundervisnning?

For nuværende er kun muligt at oprette fysiske hold.


Hvordan opretter jeg hold?

For at oprette et hold eller holdundervisning skal du have en underviserprofil og vælge “holdundervisning”. Her vælger du opret hold og udfylder detaljerne.


Hvor kan jeg undervise hold?

Du kan selv vælge en lokation for dit hold. Hos Musikundervisning.dk har bl.a. samarbejder med bandlokaler.dk, juicebox m.fl. som giver mulighed for rabat på lokaler. Hvis du har udgifter til fx lokaler anbefales det at indtænke det i pris pr deltager eller elev. Hvis du har brug for tips eller gode råd er du altid velkomen til at kontakte os. Hvor mange deltagere kan der være på et hold?

Du vælger selv hvor mange elever eller deltagere du vil åbne for på dine hold. Jo flere deltagere, jo større indtægt og jo billigere kan holdet muligvis blive for den enkelte deltagere eller elev. Hvad sker der hvis der ikke er nogen der tilmelder sig et hold?

Du vælger selv hvor mange deltagere eller elever holdet skal have for at kunne starte op. Hvis der ikke er det tilstrækkelige antal deltagere tilmeldt på en bestemt dato, aflyses holdet og de hidtil tilmeldte får automatisk refunderet deres penge. 


Jeg har allerede hold, underviser i band, kor eller laver workshops. Hvorfor skal jeg bruge Musikundervisning.dk til det?

På musikundervisning.dk får du en fleksible, enkel og intuitiv platform som håndterer al administration - herunder tilmelding, betaling, evt. refundering, kommunikaiton og anden information mellem dig, som underviser, og de deltagende. Derudover sørger vi for løn til undervisere og har kundeservice til undervisere og elever. Vi kan også markedsføre dit hold hvis du ønsker det - endda uden ekstra omkostninger.


Hvem ejer holdet - mig som underviser eller musikundervisning.dk?

Som underviser er du ejer og chef for dine egne hold. Du styrer selv prisniveau af dit hold, det faglige indhold osv. Hvis dit hold bliver eftertragtet, er det dig der ejer det. Vi tilbyder rådgivning hvis du skulle have behov for det og vi har et ønske om at dine hold bliver en success. Derudover gælder de normale betingelser for platformen.


Hvad skal jeg undervise i?

Du er selv ansvarlig for indholdet af dine hold og holdundervisning. Vi står altid til rådighed for sparring eller gode råd omkring undervisning og du er velkommen til at kontakte os. 


Hvad er forskellen mellem hold, events og intro?

Gruppetimer er for dig, der skal organisere mere end én gruppe. Arrangement er for dig, der kun skal have ét arrangement ad gangen, såsom en koncert eller en enkeltstående masterclass. Prøvetime er for dem, der ønsker at prøve en gruppe, til nedsat pris.


Hvad dækker servicegebyret?

Hold og holdundervisning er et nyt tiltag hos musikundervisning.dk som vi har brugt lang tid på at bygge. Det har været efterspurgt længe af både undervisere og elever og derfor er vi rigtig glade for at kunne lancere det. Hos musikundervisning.dk arbejder vi hver dag på at skabe den bedste og mest fleksible platform for både undervisere og elever. Vi bruger tid på at udvikle platformen, skabe nye tiltag, samarbejder, funktioner samt på kundeservice og drift. Servicegebyret er den del der går til kundeservice, support, administration og udvikling af platformen. 


Får jeg løn, hvis en deltager eller elev melder afbud?

Ja, på holdundervisning er alles deltagelse vigtig og derfor er tilmeldingen bindende.


Kan jeg bruge klippekort til hold og holdundervisning?

Nej du kan du ikke på nuværende tidspunkt.