Guitar backing tracks

Guitar backing tracks

Vi har samlet nogle gode backing tracks på YouTube. Herunder kan du se dem sorteret efter genre. Vi ønsker dig en god jammer. Rock on!

Grafik af ordene 'Rock On' med en hånd der kaster djævlehorn

Jazz Funk


Dette backing track er indenfor jazz-funk-stilen. Du kan her spille B-mol-pentaton og B-dorisk. Dette backing track fungerer godt til at øve lick fra blandt andet John Scofield og Mike Stern. God jammer!


Jazz Fusion


Dette track er i d-mol og der er rig mulighed for at få prøvet nogle skalaer af. Herunder kan du se akkorderne:
Akkordskema

A: Dm / Dm / Dm /Dm / Gm / Gm / Dm7 / Dm7 /
Bbm7 / Bbm7 / Dm7 / Dm7 /

B: FM7 / Cm7 / B7#5 / BbM7 / Eb7 /
FM7 / B7#5 / BbM7 / Eb7 /

C: F6 / Fdim7 / Gm7 / Em7b5 / A7


Heavy Metal


Nu er vi i en lidt anden boldgade end de to forrige tracks. Her kan du shredde løs og træne din guitarteknik. Dette backing track er i rock/metal genren - og molpentaton krydret med molskalaen ville være perfekt.


Rock


Et straigh-forward backingtrack, som er bygget over en blues-rundgang. Nummeret går i g-mol, og du kan bruge g-mol-pentaton, g-mol-skalaen og g-dorisk. God fornøjelse!Country


Et straigh-forward backingtrack i country-blues-genren, som er bygget over en blues-rundgang i e-mol. God fornøjelse!


Modtag guitarundervisning


Drømmer du om at lære at spille guitar? Eller mangler du blot at blive endnu bedre? Så tilbyder Musikundervisning.dk kvalificeret guitarundervisning rundt omkring i hele landet. Læs mere om vores undervisere på deres profil. Find din undervisning i:


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores guitarundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].