Harpen - Det fortryllende instrument med 5000 års historie.

Harpen

En harpe er et særegent strengeinstrument, hvor strengene typisk er spændt ud over en træramme. Harper findes i mange forskellige udgaver og størrelser, og selv om instrumentet er udbredt over det meste af kloden, ser det meget forskelligt ud i forskellige dele af verden.

Orkester, med harpe i forgrunden

Harpen ses i dag ofte i forbindelse med symfoniorkestre. Selv om det måske ikke virker oplagt, så er det instrument, der minder mest om harpen, et klaver. Selve grundkonstruktionen i klaveret er nemlig den samme som på harpen. På klaveret slås strengene dog an med små hamre, som aktiveres med tangenter, hvor man på harpen spiller direkte på strengene med sine fingre.

 

Undervisning i harpe

Musikundervisning.dk har flere undervisere i harpe rundt omkring i landet. Så hvis du ønsker at lære at spille på harpe, eller blot at blive endnu bedre, så se her vores;

Harpeundervisere i København

Harpeundervisnere i Aars

Harpeundervisere i Randers


Se alle vores kvalificerede harpeundervisere her!
 

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken!

Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores klaverundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].