Korevent med Anders Hornshøj

Er du på udkig efter en sjov og anderledes workshop til det næste firmaarrangement, eller står du og mangler underholdning til festen?
Med Anders Hornshøjs ''Alle kan synge'' korevent er du sikret en sjov og lærerig dag, fyldt med gode grin og et styrket fællesskab.

 

 

Jeg er interesseret, hvad gør jeg?

 

1. Tryk på Bliv ringet op

2. Udfyld dine oplysninger

3. Vi ringer til dig og aftaler nærmere.

 

 

Priser

Prisen varierer på basis af længden på dit event.
Ønsker du en anden længde end 45-60 min, så kontakt os for høre nærmere.

 
Længde
45-60 min.
 
Priseksempel
6000 kr + transport.
 

 

Praktisk information

''Alle kan synge'' tilbydes i hele landet, og det eneste I behøver at forberede er et lokale, hvor der er plads til alle deltagere. Anders sørger for at tilpasse workshoppen til netop jeres arrangement, antal deltagere, tidspunkter mm., så I får mest muligt ud af dagen.


Alle kan synge!

Under titlen ''Alle kan synge'' tilbyder Anders en workshop med fokus på glæde, sammenhold og fællesskab.

Med udgangspunkt i en let tilgængelig sang, sørger han for et forløb, hvor I sammen oplever hvad stemmen kan sammen med andre. Det kræver ikke nogen erfaring at være med, og med Anders’ kyndige vejledning vil selv de mest skeptiske deltagere opleve glæden ved at synge sammen.


Sang styrker sammenhold og fællesskab

At synge sammen er for mange en helt ny måde at samarbejde på. Ved at bruge hele kroppen til at skabe lyd, opstår der et ganske særligt fokus hos den enkelte. Samtidig giver den flerstemmige sang en helt unik fællesskabsfølelse, der kan styrke både sammenholdet, kommunikationen og evnen til at lytte til andre.

Som en ekstra bonus har videnskaben flere gange vist at sang påvirker vores humør positivt - og workshoppen garanterer derfor en masse smil og grin.


 
 

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Tlf.: 50 50 12 03

Mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!