"Clocks" med Coldplays

Lær at spille introen til Coldplays Clocks på klaver

Clocks er en sang skrevet af rockbandet Coldplay og kan findes på deres andet album "A Rush Of Blood To The Head". Nummeret er bygget på et klaverriff, som er blevet meget kendt. Forsangeren Chris Martin har udtalt, at riffet var inspireret af bandet Muse.
Herunder kan du se noden til introen. Du skal ikke være helt begynder for at kunne spille temaet, men du kan lære det hurtigt, hvis du allerede har spillet lidt klaver.

God fornøjelse!


Noderne til de første otte barer af Coldplay sangen Clocks

Har du lyst til at vide endnu mere om klaveret efter at have lært introen til Coldplays Clocks? Musikundervisning.dk har udarbejdet en artikel om det vigtigste at vide om klaveret.

Læs mere om klaveret!


Modtag klaverundervisning


Hvis du ønsker at blive endnu bedre til at spille klaver eller et andet instrument, tilbyder Musikundervisning.dk kompetente og erfarne undervisere i klaverundervisning og meget mere! Alle vores undervisere har ret børne- og straffeattest, samtidig med at de har relevant uddannelse og flere års erfaring som underviser. Herved sikrer vi dig den bedste undervisning.

Du kan finde den rette underviser nedenfor, ved at læse den enkelte undervisers profil:


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores guitarundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].