Lær at spille et instrument - Samlet overblik over instrumenter

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil ud på et nyt musik-eventyr, er du landet det helt rigtige sted. Lær at spille på instrumenter med Musikundervisning.dk, der tilbyder undervisning i et hav af forskellige instrumenter. 

Musikundervisningen.dk tilbyder ikke kun musikundervisning, men et helt univers for dig, der elsker musik og har en stor kærlighed til, og måske allerede kan spille på, et eller flere instrumenter.


Find meget mere viden under hvert instrument

Herunder finder du et overblik over, hvilke forskellige instrumenter, vi tilbyder musikundervisning i, og hertil en masse vidensdeling, om hvert instrument. 

Du kan derfor, ved at klikke på dit instrument, blive endnu klogere på, hvad det kan, og hvordan du kan blive endnu mere skarp til at spille musik. Det er aldrig for sent at komme i gang med et nyt instrument. 

Klaver

Lær om det klassiske og rytmiske klaver, om klaveret forskellige dele, hvad akkorder og becifringer er, meget mere lige her.

 

Trommer

Her kan du blive klogere på, hvordan du vælger det helt rigtige trommesæt, hvordan du opstiller og indstiller det og de forskellige instrumenter i sættet og meget, meget andet. Læs mere her.

 

Saxofon

Du kan her blive klogere på saxofonens historie, hvilken saxofon du skal vælge, saxofonens toner, få gode råd til dig, der er begynder og meget mere lige her.

 

Klarinet

Her kan du læse om klarinettens historie, blive klogere på klarinetten som instrument, læse mere om vores undervisning i klarinet, og hvem Musikundervisning.dk egentlig er. 

 

Ukulele

Lær om ukulelens baggrund, bliv klogere på, hvordan man stemmer en ukulele, find ukulele akkorder for begyndere, nemme sange at spille på ukulele og meget, meget mere. 

 

Kontrabas 

Bliv klogere på kontrabassens historie, hvordan du vælger den helt rigtige kontrabas, hvordan du stemmer den og meget, meget mere. 

 

Harpe 

Læs mere om harpen op find ud af, hvordan du kan lære at spille på dette klassiske instrument.

 

Cello

Lær om celloen som instrument, hvornår man kan begynde at spille på cello, hvordan man stemmer den, find gode råd til begyndere og meget mere lige her. 

 

Guitar 

Bliv klogere på forskellen mellem den akustiske og elektriske guitar, hvordan man stemmer en guitar og meget andet under guitarens instrumentlærer. 

 

Elguitar 

Lær endnu mere, om de forskellige elguitare såsom Gibson, Fender, Gretch og mange flere lige her. 

 

Sang 

Læs mere om klassisk og rytmisk sang, hvad det vil sige at synge rent, hvordan man opvarmer sin stemme  og meget, meget mere herinde. 

 

Musikproduktion 

Find ud af, hvad du skal bruge for at producere musik, hvad et lydkort, en DAW og en MIDI er, hvad det koster at komme i gang og meget andet lige her. 

 

Violin 

Lær om violinen som instrument, hvornår man kan begynde at spille på den, hvordan man stemmer den, find gode råd til begyndere og meget mere. 

 

Blokfløjte 

Læs mere om blokfløjten som begynderinstrument, de forskellige blokfløjtetyper, blokfløjtens toner, vedligeholdelse af blokfløjter og meget, meget mere lige her. 

 

Trompet

Bliv klogere på trompeten, dens historie, de forskellige trompettyper, hvordan man skal holde en trompet og meget andet herinde. 

 

Bas 

Lær om forskellen på elektrisk bas og kontrabas, bassens strenge, hvordan man stemmer den, øve teknikker, metoder til opvarmning osv. lige her.

 

Bliv endnu klogere på de forskellige instrumenter

Du kan, under vores fane “instrumentlærer”, lærer om de forskellige instrumenter og hertil blive klogere på, hvilket instrument, du gerne vil tage i hånden på din næste rejse ind i musikken, eller bare dykke endnu mere ned i din kærlighed til et pågældende instrument.

Lær at spille et instrument med vores instrumentlærer, som vi har skabt, fordi vi elsker musik så meget - og fordi vi gerne vil dele glæden ved at spille med dig, der ønsker at dykke ned i musikkens- og instrumenternes verden. 

Hos Musikundervisning.dk er vi musikentusiaster, der elsker at dele vores passion og viden med andre - og vi håber, at du kommer til at nyde at dykke ned i de forskellige instrumenter, hvor du kan suge ny viden til dig hver dag. 


Nyttig links: