Optagelsesprøve på musikvidenskab

Optagelsesprøve på musikvidenskab

Det kan være en rigtig god idé at få undervisning af en uddannet musikunderviser, som kan gøre dig klar til optagelsesprøven på Musikvidenskab. Vi har ved Musikundervisning.dk mange musikundervisere, som har gennemført musikvidenskab og musikkonservatoriet, så der er gode muligheder for at få hjælp til din optagelsesprøve. Derudover har vi flere undervisere, som har hjulpet vores elever med at bestå optagelsesprøven.

Hjælp til optagelsesprøven i din by


Vi anbefaler at du bestiller nogle timer ved en underviser. Her kan du få hjælp til dit valgte instrument og de ekstra prøvelser, som der er til optagelsesprøven. Derved er der en bedre mulighed for, at du kan sikre dig en plads på musikvidenskab. En musikunderviser har en unik erfaring, som du kan bruge til optagelsesprøven. Derudover har de nogle unikke redskaber og flere års erfaring med at undervise elever.

Gå ind på vores side og søg efter DIN by, samt hvilket instrument du ønsker at modtage undervisning i.


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en privat musikskole, som har samlingspunkt på en hjemmeside. Her skaber vi kontakten mellem elev og underviser. Vi har kun erfarne og kvalificerede musikundervisere, så vi sikrer dig den bedste undervisning. Derudover er denne musikskole for alle uanset alder og niveau, da vi både tilbyder solo-, hold- og sæsonundervisning. Vi er desuden at finde rundt omkring i hele Danmark, og er hele tiden på udkig efter nye undervisere, for at kunne skabe endnu mere musik!

Læs her mere om Musikundervisning.dk


Kontakt Musikundervisning.dk


Har du nogle spørgsmål til vores koncept, hvordan undervisningen foregår eller noget helt andet? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Musikundervisning.dk kan kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] Vi glæder os til at høre fra dig!