Personlige Facebook-annoncer for musikundervisere

Hvad er fordelene ved at lave en personlig præsentationsvideo?

 • Vi kan lave annoncer specifikt til din underviser profil

 • Det giver dig mulighed for at udtrykke hvilken slags underviser du er

 • Nye elever får et klart indtryk af dig som underviser

 • Videoen kan lægges på din underviserprofil

Facebook-annoncer med din personlig præsentationsvideo

De undervisere som laver videoer, som lever op til punkterne på tjeklisten nedenfor, bliver tilbudt muligheden for at få lavet en personlig Facebook-annonce. En personlig Facebook-annonce giver dig mulighed for at præsentere dig selv som underviser til en bredere gruppe af potentielle nye elever i dit lokalområde via sociale medier som Facebook og Instagram. Vi tilbyder nye elever 50 kr. rabat på den første time hos dig, og målretter din annonce mod folk i dit lokalområde. Det er en særlig god mulighed for dig der gerne vil have mange nye elever.

Vi har god erfaring med at personlige annoncer på Facebook giver en stor stigning i antallet af forespørgsler fra nye elever, så det er en god mulighed for undervisere, der gerne vil have flere elever.

Forberedelse

Sæt tid af til at læse denne mail grundigt igennem og se hvad andre undervisere har gjort. Sæt tid af til at lave videoen. Det er ikke altid man bliver tilfreds i første hug. Det kan være en fordel at filme to settings: en hvor du fortæller om dig selv, og en hvor du selv spiller og viser hvad du kan. Der findes mange gode gratis videoredigeringsprogrammer, hvor du efterfølgende kan klippe filmen til inden du sender den til os

Eksempler på en god præsentationsvideo

Som du kan se, er det helt okay at man godt kan se at videoen er hjemmelavet. Det handler bare om at give et godt og ærligt indtryk af dig som underviser. Det er helt fint at optage med din telefon.

Tjekliste til den gode video

 • Kig lige i kameraet Det er rart at føle at man ser dig i øjnene.

 • Rolig kameraføring Hav gerne kameraet på et stativ eller lign., så videoen ikke bliver for rystet

 • Lys Sørg for at der er rigeligt med lys i rummet du optager i

 • Baggrund, genre, undervisningsstil, fortæl lidt om dig og hvordan du underviser

 • Undervisningssted Fortæl hvor du underviser henne - Hos dig selv? Eller kører du også ud til eleven?

 • Vis hvad du kan. Ha´ gerne et eller flere korte klip med af dig, som spiller på trommer

 • Varighed Videoen bør max være 45 sekunder lang

 • Højkant Film meget gerne videoen på højkant.

Når du har lavet videoen, kan du bare sende den til os, så kan vi både lægge den op på YouTube og på vores Facebook-side hvor vi kan lave tilpassede annoncer målrettet mod folk i det område du underviser i.

Eksempler på hvordan annoncerne ser up på FacebookSådan sender du os din præsentationsvideo

Når du har lavet din præsentationsvideo kan du sende den til [email protected]. I nogle tilfælde kan videofilen være for stor til at sende den direkte igennem dit mail program, hvis dette er tilfældet kan du sende den igennem "WeTransfer", eller med et Google Drive link.


Send din video her