Sådan fungerer klippekort for dig og din elev

Som underviser er det oftest mest givende at se sine elever udvikle sig over længere undervisningsforløb. Man når at skabe en dybere relation til hinanden og kan nemmere skabe rum for meningsfyldt, kreativ udfoldelse. Vi vil gerne fremme de længere forløb og derfor kan eleverne med klippekort købe flere lektioner til en lavere lektionspris. I denne artikel kan du læse om fordelene for dig og din elev ved at købe klippekort og nederst kan du se, hvordan eleven køber et klippekort. 

En oversigt over klippekort, hvor det er angivet, at 40 og 20 klip giver 20% rabat, 10 klip giver 15% rabat og 5 klip giver 10% rabat. For enkeltlektioner betales fuld pris.

For nemhedens skyld

Når din elev har købt et klippekort, har du mulighed for at booke jeres aftaler ind i kalenderen, uden at eleven skal betale og bekræfte hver enkelt lektion. Det betyder mindre tid brugt på administration, mere frihed i forhold til at booke lektioner og bedre mulighed for at kende jeres skemaer og dermed faktisk kunne planlægge et mere målrettet forløb.

 

Den fleksible løsning

Du kan booke lige så langt ud i fremtiden, som eleven har klip til, men I har stadigvæk mulighed for at flytte rundt i lektionerne, skulle der nu komme noget i vejen. Hvis eleven aflyser en lektion mere end 24 timer før den skal finde sted, kan den enten flyttes, eller refunderes med et klip til elevens profil, så I nemt kan aftale en ny lektion.

 

Øget Tilgængelighed

Vi ved, at det for nogle elever kunne ende med at være økonomien der ville stå i vejen for, at kunne købe et længere undervisningsforløb. Derfor er der udover rabat, også mulighed for at betale klippekort over tre rater. Det giver langt flere elever mulighed for at vælge lige præcis den underviser, de gerne vil have.

 

Hvem betaler rabatten?

Rabatten skal selvfølgelig komme et sted fra, men bare rolig - din løn forbliver altid den samme, uanset hvilken rabat eleven opnår. Den trækkes nemlig fra administrationsgebyret, så du får altid den løn, du har fastsat.

 

Hvordan fungerer det? 

Eleven kan vælge at købe et klippekort enten før eller efter du har booket en eller flere lektioner ind i kalenderen.

 

Eleven har klippekort:

Den nemmeste løsning for både dig og eleven er, hvis eleven allerede har købt et klippekort, når lektionerne skal bookes ind. Så skal I bare aftale hvornår lektionerne finder sted og så kan du booke dem ind i systemet.

 

Eleven har ikke klippekort:

Hvis du booker en eller flere lektioner ind, før eleven har købt et klippekort, eller hvis f.eks. eleven er løbet tør for klip, skal eleven ind og købe klippekortet og derefter bekræfte, at lektionerne skal trækkes fra klippekortet. Det er en sikkerhed for, at der ikke trækkes gamle lektioner, som ikke er blevet accepteret eller slettet.

 

Sådan køber eleven klippekort