Sådan fungerer tilbud for dig og din elev

‘Tilbud’ er for dig, der vil tilbyde undervisning med mere selvbestemmelse. Det er ideelt til dig, der f.eks foretrækker at undervise på faste tidspunkter hver uge eller dig, der vil tilbyde introlektioner med en skræddersyet længde og pris.

 

Opret forløb, send tilbud

Først indtaster du pris, dato og tid for alle lektioner i tilbuddet på forhånd. Så trykker du ‘send tilbud’, og så modtager eleven et link til en oversigt over tilbuddet, hvor de kan godkende og betale. Når det er gjort, bookes lektionerne automatisk ind i kalenderen.

 

Afbudspolitikken

Når din elev har betalt for tilbuddet, kan lektionerne ikke refunderes, men du kan vælge din egen afbudspolitik i oprettelsen. Du kan vælge, at lektioner kan flyttes, hvis der gives besked mindst “X” dage i forvejen, men det er ikke et krav.

 

Administrationsgebyr

For at gøre admin. så simpelt som muligt, har vi valgt, at det skal følge dit membership level, uanset antallet af lektioner der bookes. Admin. på tilbud svarer ca. til, hvad det ville have været på et 10-lektioners klippekort.

 

Hvad med klippekort?

Ja, det er lidt som at have to gode værktøjer i værktøjskassen! Klippekort fungerer stadig som det plejer, og du kan sagtens bruge både klippekort og tilbud efter behov. Dog skal du være opmærksom på, at klippekort ikke kan bruges til at betale for lektioner i et tilbud. Vi anbefaler derfor at vente med at tilbyde det, indtil dine elever har brugt deres nuværende klippekort. Mens det er muligt at få refunderet klip på et klippekort, er det ikke en mulighed med tilbud.