Mand der spiller Guitar


Kan man få sæsonundervisning hos Musikundervisning.dk?

Hos Musikundervisning.dk er det muligt at få musikundervisning i flere forskellige formater. Vi tilbyder både solo- og duoundervisning, og nu lancerer vi også sæsonundervisning. Med et sæsonforløb har du mulighed for at købe en fastlagt undervisningsrække til en billigere pris. Et sæsonforløb består af minimum 12 lektioner, som er planlagt af elev og underviser, og du sparer 15 % sammenlignet med almindelig soloundervisning. (Besparelsen gælder for undervisningen og ikke for eventuelle transportomkostninger forbundet med hjemmeundervisning).

Følgende regler er gældende for sæsonundervisning:

 1. Som elev er det ikke muligt at aflyse eller flytte dine lektioner i et sæsonforløb. Hvis du bliver syg, får du ikke pengene refunderet for den tabte lektion.

 2. Hvis din underviser bliver syg, vil lektionen blive rykket til en anden dato, som du og din underviser aftaler i fællesskab.

 3. Hvis din underviser bliver langtidssygemeldt, vil du modtage en værdikode på det beløb, du har til gode. Værdikoden kan bruges til undervisning hos en anden underviser hos Musikundervisning.dk.

 4. Fordele ved sæsonundervisning

  Med sæsonundervisning sparer du penge i forhold til almindelig soloundervisning, idet du og din underviser planlægger hele forløbet på forhånd. Det giver fordele for begge parter, og du kan spare helt op til 900 kr. i forhold til normalprisen på soloundervisning.


  Se priserne for sæsonundervisning her:

  Pris for musikundervisning

  Start med at finde din underviser i dag

  Du finder en underviser her på siden ved at søge på dit ønskede instrument og din by. I oversigten over undervisere kan du se, hvem der tilbyder sæsonundervisning, og når du klikker ind på den enkelte undervisers profil, kan du læse mere om deres baggrund, erfaring, genrekompetencer osv.

  Klik her og find din underviser allerede i dag!


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores undervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].