Start din egen private musikskole

Musikundervisning.dk har mange års erfaring inden for musikskolevirksomhed og kan hjælpe dig godt i gang med lokaler, marketing, administration og alt andet der følger med, når man opretter sin egen musikskole.

Vi er en af landets største platforme for musikundervisning. Hver dag hjælper vi undervisere og elever i hele landet med at finde hinanden og glæden ved musikken.


Close-up af akustisk guitar
 

Der kommer hele tiden flere elever til, og nogle af dem kan blive dine, hvis du vælger at køre din musikskole gennem Musikundervisning.dk. Fordi vi er landsdækkende, kan vi også nå ud til elever i dit område.

Vi har en ambitiøs og kompetent marketingafdeling, som er skarpe på at sprede vores budskab ud på alle relevante platforme og kanaler. Vi laver også videoer - og du kan få din egen præsentationsvideo.
Sammen med os, er du sikker på at blive set!

Hvis du kører musikskole gennem Musikundervisning.dk indgår du i et samarbejde, hvor der er plads til en dialog omkring dine specifikke behov og ønsker. Mangler du f.eks. hjælp til lokaler eller køb/leje af instrumenter? Så kan vi også hér være behjælpelige.
Vi har styr på administration og marketing og alle de praktiske ting, og vi stiller vores hjælp og erfaring til rådighed, så du kommer godt i gang med din musikskole.