Teambuilding

Teambuilding

Samarbejde og kommunikation er to vigtige faktorer i et team. Dette gælder på alle niveauer i en organisation. Uden dette er det svært at opnå sine fælles mål medarbejderne imellem. Så ønsker du og din virksomhed at få skabt dette sammenhold, så er Musikundervisning.dk det rette sted!

Musikundervisning.dk tilbyder flere former for teambuilding inden for blandt andet sang/kor, sammenspil og trommer. Vi tilrettelægger altid disse arrangementer til den enkelte virksomhed, så det passer til netop jeres ønsker og behov i form af mål, antal deltagere, tidspunkter mm.

Vores arrangementer er for ALLE, uanset om man før har haft med musik at gøre eller ej. Det kræver blot holdånd og motivation for at komme igennem.

teambuilding


Hvad er teambuilding?

Teambuilding er, efter vores opfattelse, den proces man bevidst gennemgår for at skabe et bedre fællesskab, et sundere arbejdsmiljø og en større effektivitet i sit team - dette kan både være gennem en underholdene workshop, en fælles musikalsk oplevelse, en overlevelsestur eller noget helt fjerde.

Formålet med teambuilding er, at skabe motivation, kommunikation og fællesskab blandt medarbejderne i jeres team. Uden samarbejde og kommunikation er det vanskeligt for teamet at skabe en fælles retning og i samklang med hinanden at opnå det fælles mål.
Det er vigtigt for Musikundervisning.dk, at der er fokus på dét at lege, kommunikere og samarbejde. Vi ønsker at skabe mere musik og styrke sammenholdet, så jeres teams kan styrke deres effektivitet i hverdagen.

I vil desuden:

  • Komme tættere på hinanden
  • Få en underholdende musikalsk oplevelse
  • Opbygge højere arbejdsmoral


Hvad tilbyder vi?


Vi ønsker at skabe mere musik og derfor tilbyder vi, hos Musikundervisning.dk, flere forskellige workshops.

Hvem er det for?

For alle i DK, som ønsker at skabe et bedre sammenhold og et stærkere team

Hvad er prisen?

Prisen på vores workshops varierer fra 5.000 til 50.000 alt efter indhold og antal deltagere

Hvor mange kan deltage?

Vi tilbyder teambuilding for 5-100 deltagere afhængig af typen af workshop

Hvilke typer af workshops tilbyder vi?

Vi tilbyder mange forskellige typer, f.eks. kor, stemmetræning, percussion, rap og stomp:Hvad kan musikken gøre for dit firma?


Hvis man ikke kender meget til musik, kan man godt undre sig over, hvad musikken kan gøre for et firma? Men der er intet, der kan ryste en medarbejdergruppe sammen, som f.eks. korsang, sammenspil eller stomp! Det giver energi fra top til tå, og der bliver grinet, hygget og skrålet. Desuden nedbrydes de roller og det hierarki, som man arbejder i til dagligt - alle er lige og bidrager til det samme.

Musik er kommunikation - lær at spille sammen med dine kollegaer

Som arbejdsplads er det vigtigt, at man kan samarbejde, og at der er et kollegialt sammenhold ift. diverse opgaver og projekter, man har i hverdagen. På samme måde kræver det, at man i musikken skaber noget sammen og lytter til hinanden. Det er ikke anderledes at skulle være mange mennesker sammen om musik, set i forhold til hverdagen på arbejdspladsen. Derfor er musik en oplagt mulighed for at arbejde med teambuilding på en sjov og anderledes måde.

At synge sammen styrker samarbejdet, glæden, og respekten for hinanden. Man overskrider små grænser sammen, som styrker samarbejdet i hverdagen. Fordelen ved musikken er også, at alle starter på bar bund og sammen lærer håndværket. Derudover giver det en sammenholdsfølelse, at man lytter til hinanden og samarbejder om en fælles sang, dans eller et musiknummer.

teambuilding musik.

Udbytte


Ved at deltage i Musikundervisning.dks teambuilding og workshops, vil man som virksomhed få et stort udbytte inden for mange områder. Det vil blandt andet medvirke til:

  • At styrke jeres sammenspil i hverdagen
  • At styrke jeres kommunikation og kreativitet
  • At i bliver bedre til at lytte til hinanden
  • At i ser hinanden fra en ny vinkel
  • At i oplever jer selv fra en ny vinkel, og prøver ting i måske ikke vidste i kunne

Så tilmeld din virksomhed og få sat kroppen, stemmen og jeres fællesskab og kommunikation i fokus gennem disse workshops, hvor i vil få nogle lærerige og sjove timer sammen!


Udtalelser


Musikundervisning.dk har mange kompetente og erfarne musikundervisere i alt fra sang/kor til trommer og stomp uanset niveau og alder. Nedenfor kan du læse og se udtalelser om, hvad teambuilding kan gøre for din virksomhed, fra andre virksomheder og nogle af vores undervisere, som varetager teambuilding hos Musikundervisning.dk.

Udtalelser fra virksomheder

"Testhuset anbefaler det sjove indslag. Det var en fed og anderledes oplevelse"

- Testhuset A/SHvad siger vores undervisere?

Musik som teambuilding arrangement giver gode grin, styrker sammenholdet medarbejderne imellem, og kan samtidig bidrage til at skabe nye relationer på arbejdspladsen. Her kan du læse et par kommentarer fra nogle af vores undervisere.

"At man lytter til hinanden og kan arbejde sammen omkring et fælles projekt. Det er ikke anderledes at skulle være mange mennesker sammen om musik. Derfor er musik en oplagt mulighed for at arbejde med teambuilding på en sjov og anderledes måde…"

"Der er intet, der kan ryste en medarbejdergruppe sammen som en ordentlig omgang korsang! En korworkshop giver energi fra top til tå, og der bliver grinet, hygget og skrålet :).."

"At synge sammen styrker samarbejdet, glæden, og respekten for hinanden. Man overskrider små grænser sammen som styrker samarbejdet i hverdagen, og nedbryder evt. grænser mellem arbejdspladsens hierarki. Vi både griner, synger, laver rytme og grooves både med stemmer og med kroppen til teambuilding…."


Kontakt Musikundervisning.dk


Musikundervisning.dk står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for råd og vejledning, f.eks. til at finde den rette underviser i dit område. Kontoret kan kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].