Undervisning i percussion i Viborg

Undervisning i percussion i Viborg når det passer dig

Ønsker du at lære eller blive bedre til at spille percussion i Viborg? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren underviser. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med undervisningen i Viborg. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan foregå både hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale, hjemme ved eleven eller online - alt efter, hvad der passer jer bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på den enkelte underviserprofil og se de enkelte underviseres geografiske placering i deres profiler ovenfor.

Om percussion

Når nu et almindeligt trommesæt allerede består af så mange forskellige dele, har man så brug for ekstra percussion? Svaret er, at det i høj grad kommer an på musikken. I mange latinamerikanske genrer såsom samba, mambo, rumba og afrocubansk jazz anvender man percussion fremfor et standardtrommesæt, og er der tale om en større musikproduktion uanset genre, kan man med fordel anvende begge dele. På den måde kan trommeslageren tage sig af grundrytmerne, mens percussionisten sørger for underdelinger, polyrytmer og ekstra drivkraft med sit arsenal af tamburiner, maracas, congas, bongotrommer, bækkener og meget mere.

Få op til 20% rabat på undervisning i percussion i Viborg

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 20% på undervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Læs mere om vores priser her. 

Musikliv i Viborg:

I Viborg finder du live musik i Paletten, som har plads til op til 400 mennesker og Tinghallen Kongres- og Musikhus og Viborg Arena, som typisk lægger scene til de helt store navne.
Derudover finder du den store samlende populærmusikalske begivenhed Viborg Fyrværkeri Festival, som finder sted den sidste Lørdag i August og Viborg Metal Festival, som har eksisteret siden 2014. Hos Musikundervisning har vi samlet en række musikundervisere, som kan hjælpe dig med at lære et instrument. Du kan finde vores underviser i og omkring Viborg her;

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

  1. Percussionunderviser i København

  2. Percussionunderviser i Aarhus

  3. Percussionunderviser i Aalborg

  4. Percussionunderviser i Odense

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål omkring undervisning i percussion i Viborg, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig