Vostrup Efterskole

Vostrup Efterskole

Lige midt i den jyske muld ligger Vostrup Efterskole. Et sted, der er særlig kendt for den stærke dedikation til de kreative fag. Siden 1989 har håbefulde kreative unge slået deres folder i de gamle kostskolebygninger. Skolen blev oprindeligt oprettet af en række teaterfolk og blev dermed den første teaterefterskole i landet.

Siden fulgte interessen for det musikalske islæt, og i dag er Vostrup efterskole især kendt for sine musikalske faciliteter, som musikhuset, mediatek, lydstudie, filmstudie, øvelokaler og meget mere.


Linjefag


Vostrup Efterskole tilbyder to linjefag: teaterlinjen og musiklinjen. Musiklærerne på stedet underviser i et bredt emnespektrum inden for den musikalske verden, som giver eleven grundlæggende viden, og som virker videreudviklende på den daglige musikudøvelse.

Læringen vil foregå inden for tre områder:

  • Musikhistorie, hvor eleven vil præsenteres for genrer inden for både det klassiske og det rytmiske.
  • Musikteori i form af nodelæringen, rytmeforståelse og harmonifokusering.
  • Arrangementer - eleven vil her prøve kræfter med egne arrangementer og kompositioner.

Ud over dette vil der over perioder være indspilning og forskellige andre musikalske arrangementer såsom foredrag og koncertoplevelser. Musikken er altså i højsæde i Vostrup og på efterskolen.


Kendte elever


Af kendte musikere, der har gået der, kan nævnes Ida Corr, Shaka Loveless, Tim Schou og Esben Svane (begge fra A Friend In London).


Optagelse


Hvis du vil læse mere om Vostrup Efterskole kan du gøre det på deres hjemmeside.
Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores musikteoriundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon50 50 12 03 eller mail [email protected].