Adam

Adam

Priser

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Musikproduktion, Sangskrivning

Om Adam

Hvad kan man forvente af min undervisning?
Mit musikalske virke er baseret på lyst. Jeg startede med at lavede musik fordi at jeg havde lyst, og jeg bliver ved med at fokusere 100% på musikken fordi at jeg har så meget lyst, at jeg ikke kan lade være. Den lyst vil jeg give videre til dig. Jeg vil inspirere og motivere dig, og komme med konstruktiv kritik i en tryg atmosfære hvor der ikke findes dumme spørgsmål, og hvor vi begge går derfra med lysten til at lave mere musik!

Undervisningen er baseret på sange eller produktioner som du skriver eller producerer på fra gang til gang. På den måde ender vi med færdige sange eller produktioner hvor jeg tager dig i hånden og giver dig værktøjer til alt fra sangkoncepter og melodier, til de sidste produktionsdetaljer og mix hvis dette ønskes.

For at få mest ud af undervisningen, med hensyn til produktion, vil jeg anbefale at du bruger Logic Pro X. Det er det program jeg arbejder i og det er i det program du vil få mest ud af de tips og tricks jeg kan lære dig.
Med hensyn til sangskrivning vil det være en fordel hvis du kan spille en smule klaver eller guitar, men dette er ikke et krav da vi sagtens udelukkende kan fokusere på tekstskrivning.

Jeg anbefaler at vi mødes online enten en gang om ugen eller hver 14 dag. Imellem undervisningsgangene skal du skrive og/eller producere videre baseret på nye ideér du får under den kreative proces, og den feedback jeg giver dig.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Først tager vi en kort snak for at lære hinanden lidt at kende, og så kan du lige mærke om du tror at min undervisning vil være noget for dig. Vi snakker om dine inspirationer og drømme og hvad du gerne vil lære, hvor du er nu, og så du har sikkert også nogle spørgsmål til mig. Derudover spørger jeg ind til om der er nogle særlige ønsker/behov jeg skal tage hensyn til. Hvis alt går godt kan vi ved samme lejlighed aftale for første lektion. Efter første lektion anbefaler jeg køb af et klippekort, da det er billigst og ubrugte klip kan refunderes.

Min erfaring om underviser
Jeg har 3 års erfaring med at undervise i musik, og jeg har derudover været ansat som lærer på Amager Lille Skole før jeg startede på Danish Songwriting Academy. Jeg har undervist elever i alt fra trommer til sammenspil og har også været vidtdækkende vikar på ALMUS musikskole. Jeg underviser elever fra nybegynder og op til MGK-niveau så du skal ikke være nervøs hvis du er helt ny - sådan startede vi alle!

Min professionelle baggrund
Jeg har spillet musik siden jeg gik i skole. Jeg startede på trommer som 11 årig, og gået til sang fra jeg var 13 til jeg var 18 og er autodidakt guitarist. Jeg var i finalen til Emergenza finalen i 2015 med mit band Cirka i Store Vega originale sange, og har derudover har jeg 2 semestre på Den Rytmiske Højskole. Siden da har jeg skrevet og produceret for en lang række artister i Danmark, og senest for sigende artister som eksempelvis Jonah Wright på Warner i forbindelse med mit studie på Danish Songwriting Academy.

Send mig en besked hvis du vil høre mere, eller hvis du har lyst til en uforpligtende snak!

Det starter som regel her:

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    4000 Roskilde

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Lignende undervisere

...