Agne Z.

Certificeret underviser i: Klaver

Certificeret underviser i: Klaver


Fra 180,00 - 225,00 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
9000 Aalborg Centrum

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale
9000 Aalborg

Om Agne Z.

Agne underviser kun på engelsk. (Only lessons in english). Agne studerer pt (efterår 2016) klaver og SSB (Sang, Spil og Bevægelse) på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Hun har derudover også modtaget undervisning i jazz klaver på Universitetet i Vilnius, Litauen.

Agne er en erfaren musikunderviser. Hun underviser ud fra tanken om, at det aldrig er for sent at starte musikundervisning, hvilket kan understøttes af hendes erfaring med undervisning af elever i alderen fra 2 til 50 år.
Agne har gennem sin erfaring med undervisning tilegnet sig evnen til at tilpasse sine undervisningsmetoder, til elevernes vidt forskellige behov og ønsker, hvilket giver en fleksibel og varieret undervisning.

Undervisningen i klaver
Agnes musikalske baggrund er klassisk funderet, rent genremæssigt og har med den klassiske musik deltaget i flere nationale og internationale konkurrencer.
Efter en tid i det klassiske miljø, blev hun ivrig efter mere frihed i sin musik, hvilket ledte hende mod studiet af jazzmusikken.
Agnes undervisning vil blandt andet udvikle dine evner indenfor følgende emner:
- Korrekt håndstilling og fingersætning
- Nodelæsning
- Improvisation
- Musikalitet
Desuden vil Agne fremme din
- Kreativitet
- Kompetencer i musikanalyse

Genre
Agne underviser i både klassisk, pop og jazz klaver

Undervisningen i sang
Agnes sangundervisning tager udgangspunkt i arbejdet med vejrtrækningsteknikker. Hun har blandt andet tidligere specialiseret sig i vejrtrækningsøvelser, til at afhjælpe folk med panik- og/eller angstanfald.
Sangundervisningen har fokus på:
- Diafragma vejrtrækning
- Udvikling af nodelæsning og intonation
- Udvikling af elevens vokale ambitus (toneomfang)
- Udvikling af elevens personlige lyd

Genre
Agne underviser i sang inden for pop og jazz

Hørelære og musikteori
Denne form for undervisning er også delvist inkluderet i Agnes undervisning i både sang og klaver (det afhænger af elevens behov).
Men hvis elever har brug for ekstra viden eller supplerende undervisning samtidig med, at de fx producerer eller komponerer deres egen musik, kan Agne hjælpe med undervisning i:
- Notation
- Kendskab til skalaer og intervaller
- Rytmisk forståelse
- Harmoni- og akkordlære
- Redskaber til arrangement og komposition af musik

Skriv endelig en uforpligtende besked til Agne, hvis du er interesseret eller har yderlige spørgsmål.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Agne Z.

Dorte Hald Rasmussen
Agne er virkelig dygtig til at lære fra sig og er rigtig god til at tilrettelægge undervisningen lige efter hvad jeg har behov for og i det tempo der passer mig. Jeg er virkelig glad for min undervisning hos Agne, hun en passioneret pianist der altid er venlig og i godt humør og det smitter af på én. Jeg har altid lært noget nyt når jeg går derfra og glæder mig til næste lektion. Jeg giver min varmeste anbefaling til Agne.
Emma Worup
Agne er en virkelig dygtig lærer, hun er altid klar på at hjælpe, selv når man er helt umulig, og slet ikke kan få koordinationen til at fungere. Hun er sød til at flytte tider, hvis man bliver presset, og ikke mindst meget befriende at tale med. Hun er god til at holde mig motiveret, så jeg hele tiden har lysten til at spille. Derfor skal hun have min anbefaling. Agne is a really good teacher, and always well prepared. She is good at adapting the lessons, so i feel comfortable in playing. Even though my music taste does not really fit for piano, she has found a way, so i can play what i like, to keep me motivated. I would definitely recommend her.
Jacob Engbjerg Christensen
Dansk: Agne er en utroligt dygtig underviser. Hun ved hvad hun snakker om, og har en meget bred viden. Jeg har modtaget klaver undervisning i et par måneder og hun har vist sig at være god til at balancere undervisningen så at niveauet ligger på grænsen mellem mine nuværende evner og det jeg lige præcist ikke kan. Hun er fantastisk til at give succes oplevelser så motivationen og ens interesse holdes i live, samt at give udfordringer der presser en til at gøre sit bedste. Udover alt dette er hun en utroligt dejlig person, som sørger for at man altid kommer ud fra lektionerne med et smil på læben og gå på mod for ens "lektier" :) Advarsel: Undervisningen er primært på engelsk så hvis du ikke er god til det, så er hun nok ikke underviseren for dig. English: Agne is an incredibly talented educator. She knows what she is talking about and she has a very wide range of knowledge. I have been receiving piano lessons from her for a couple of months now, and she has been really good at balancing the lessons, so that the difficulty is somewhere between what I can do comfortably and what I can't do. She is great at giving me successes so that my motivation and my interest stays alive, and at the same time she gives me challenges that drive me to succeed. Outside of all that, she is a wonderful person, who makes sure that you always leave the lessons with a smile and drive for your next challenge. Warning: The lessons are primarily in English, so if your are not proficient in that, she might not be the teacher for you.

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Agne's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler