Alejandro G.

Underviser i guitar, bas, kontrabas
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 14 t. og 14 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2300 København S

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 14 t. og 14 min.

Om Alejandro G.

Mit navn er Alejandro Gispert Navarro. Jeg er guitarist og basist, har lang uddannelse og erfaring som udøvende musiker og lærer.
Jeg er uddannet i klassisk guitar ved “Escuela Nacional de Arte” i Habana, Cuba.
Jeg er også uddannet i Praktisk pædagogisk uddannelse ved Barratt-due Music Institute, og Administration og ledelse på den norske musikhøjskole. Min bachelor i klassisk kontrabas har jeg gennemført på Instituto Superior de Arte i Habana, Cuba. Jeg spiller el.bas, kontrabas og guitar i forskellige genrer og har mine særlige kvalifikationer i klassisk guitar, jazz kontrabas, rytmisk el.bas og live elektronik.

Jeg har tidligere været musiklærer i 4 år ved Musikkundervisningen Norge, hvor jeg underviste guitar og bas på engelsk og norsk. Jeg har været involveret i opsætning af musicals til Barratt-due Musikkinstitutt øvingskolen og Steinerskolen på Norstrand(Norge). Derudover har jeg afholdt adskillige workshops gennem Kulturtanken (Koncerter og forestillinger i Norge). Gennem disse job har jeg opnået stor viden om formidling til børn og unge i flere aldre. Undervejs har jeg hentet erfaring og viden, der styrker min kompetence som musiklærer for børn og unge. Jeg er meget interesseret i at inspirere unge til at udtrykke sig gennem musik. 

Med venlig hilsen Alejandro Gispert Navarro

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder