Alexander A.

Underviser i guitar
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 1 t. og 22 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

8000 Aarhus C

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 1 t. og 22 min.

Om Alexander A.

Alexander, 33 år, er uddannet cand.mag. ved Musikvidenskab i Aarhus og har 20 års erfaring med musik. Han har spillet guitar og sunget siden han var 13 år gammel, og han har erfaring med holdundervisning fra sit 2 årige virke som musiklærer i folkeskolen, samt soloundervisning i guitar. For Alexander er den gode kemi lærer og elev imellem en essentiel faktor for den musikalske læring og udvikling. Det skal være sjovt at lære nye ting, og tryghed og tillid er centrale værdier hos Alexander.

Undervisningen
Alexander underviser i alle aldersgrupper i guitar for begyndere, lettere øvede og øvede guitarister, og i guitarundervisningen indgår der blandt andet:
- Akustisk guitar
- Elektrisk guitar

Undervisers genrer
Der undervises i rock, pop, jazz og funk.

Første lektion
I første lektion ønsker Alexander en dialog om elevens musikalske baggrund, og der forventningsafstemmes i fht. elevens øverutiner mm. Dernæst lægges en klar plan for de mål eleven ønsker at opnå.

Begyndere
Er eleven helt ny og uerfaren på guitar, vil første lektion primært omhandle guitarens anatomi, stemning af guitaren og lidt basal musikteori.

Skriv en uforpligtende besked til Alexander hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder