Alexander

Alexander

Priser

Fra 304,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar, Sang og guitar, Guitar for piger, Rytmelære, Musikteori, Hørelære, Sammenspil, Banddoktor

Om Alexander

Hvad kan man forvente af min undervisning?
Gennem en anerkendende dialog møder jeg eleven og garanterer et trygt undervisningsrum for alle aldre. Nysgerrigheden får lov at vise vejen og vi kommer hurtigt igang med at spille musik og have det sjovt! Herfra går der ikke lang tid før selvtilliden vokser, og den musikalske appetit bliver større. Vi tager oftest udgangspunkt i elevens behov og ønsker, men jeg kan også tilrettelægge et mere styret forløb. Jeg specialiserer mig inden for rock/blues/country/pop/funk/jazz og har derudover en stor passion for vestafrikansk musik (Toumani Diabate, Ali Farka Touré, Tinariwen), og jeg har også erfaring med at undervise i klassisk musik på begynder niveau. For at få mest muligt ud af undervisningen foreslår jeg at mødes en gang om ugen i 30-50 minutter mindst 5 gange. Dette kan lede videre til et længerevarende fast forløb, hvor udviklingen bliver tydelig efter 2-3 måneder. Vi evaluerer løbende, og jeg brænder for at tilbyde undervisning af højeste kvalitet, så du eller dit barn kan nyde glæden ved at spille musik :-)

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Eleven medbringer eget instrument. Jeg vejleder gerne omkring indkøb af dette. Elevens interesser kortlægges helt enkelt ved at jeg spørger ind til hvilken musik skaber bevægelse og følelser hos eleven. Det er nemlig vigtigt at "mærke" musikken, hvis det skal være sjovt at spille. Det gælder både det dansevenlige, og det mere langsomme og måske melankolske. Via mit gehør kan jeg meget hurtigt få os igang med at spille hvad vi har lyttet til. Her tilpasses materialet elevens niveau. På dette tidspunkt ved jeg det det vigtigste, og kan tilrettelægge anden lektion, så musik og sværhedsgrad inspirerer den bedst mulige selvtillidsskabende udvikling.

Min erfaring som underviser
Jeg har erfaring med at undervise både børn og voksne i alle aldre i guitar. Dette har jeg gjort ved siden af min musikervirksomhed i 14 år! Jeg kan undervise begyndere, let øvede, meget øvede samt professionelle afhængigt af materialet. Jeg tror jeg kan bringe nye sider frem i selv den mest rutinerede musiker. Jeg har mest erfaring i at undervise solo, men varetager gerne undervisning af hold, bands og familier. I mit hjemmestudie har jeg et professionelt streaming set-up, og kan derfor undervise online via zoom.

Min professionelle baggrund
Min musikalske erfaring spænder bredt og med 20 år som guitarist, har mindst 10 af dem foregået på professionelt niveau i bands, som studiemusiker. Jeg er uddannet B.Mus fra Rytmisk Musikkonservatorium 2018, og forventer at påbegynde kandidatuddannelsen i musikpædagogik til sommeren 2022. Før mine studier gik jeg hhv på Roskilde Musiske Skole, Sejergaardsskolens Musikefterskole samt Køge MGK.

Alexander's fremhævede kompetencer

15+ års erfaring som underviser Uddannet fra musikkonservatorium Underviser alle aldre

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2400 København NV

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid Har en svartid på +100 timer

Lignende undervisere

...