Alona C.

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 0 t. og 10 min.


Fra 202,50 - 253,13 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
8410 Rønde

I øvelokale
8410 Rønde

Tilbyder også online undervisning.

Om Alona C.

Alona har spillet klaver i mange år, siden hun var 5 år gammel og har en master grad som klaverunderviser fra pædagogisk universitet i Ukraine. Hun har deltaget i konkurrencer og spillet akkompagnement og solo ved koncerter . Alona har flere års erfaring med klaverundervisning af elever på alle niveauer og hendes elever har ofte været en del af mange forskellige koncerter og musik konkurrencer, hvor de har opnået gode resultater.

Undervisning
Undervisningen er for alle, uanset om man er barn, ung eller voksen og om man har erfaring med at spille klaver eller aldrig har prøvet det før.
At spille klaver betyder ikke blot at trykke på tangenterne; at spille klaver omfatter en bred vifte af musikalske færdigheder som vi kommer til at arbejde med, som en del af undervisningen. Det kan f.eks. være:
- undervisning i noder og rytmer
- artikulation og frasering (opbygning af melodi)
- klaverteknik
- grundlæggende musikteori
- akkompagnement / akkordspil
- arbejde med øvelser, skalaer og intervaller (efter elevens ønske)

Gruppe undervisning for nybegyndere er også en mulighed, dog kun 2 på nuværende tidspunkt.

Genre
Alona underviser i både klassisk, pop og jazz klaver.

Første lektion
Til din første lektion lærer du klaveret at kende. Hvordan du håndterer det, hvordan fingrene skal placeres og hvordan du får lyd ud af det (hvis du er nybegynder). I snakker om dine forventninger til undervisningen og laver en undervisningsplan.
Alona tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og tilrettelægger undervisningen ud fra elevens niveau og ambitioner.

Skriv endelig en uforpligtende besked til Alona, hvis du er interesseret eller har yderlige spørgsmål.

  •  Alona C. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Alona C.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Alona C.

5 Gennemsnit baseret på 10 anbefalinger

Magnus W. B.
Hun har styr på hvad hun laver og sørger for at undervisnings niveauet passer til eleven. Allerede på den anden lektion havde hun fået niveauet til at passe til mig og jeg synes at jeg lærer hurtigt de ting hun giver mig selv om det virker svært når jeg får det. Hun er altid meget venlig og god til at hjælpe hvis man har problemer med det man skal spille.
Jette I. L.
Alona udfordrer mig. Men samtidig lytter hun og ændrer hvis jeg bliver for udfordret. Hun er tålmodig og god til at tilrette den direkte undervisning online. Det er dejligt at få en video med det stykke musik jeg øver. Jeg er glad for at det er Alona jeg fik valgt, da jeg besluttede at nu vil jeg lære at spille bare lidt klaver😊
Arne Dupont
Jeg har nu fået undervisning i klaver ved Alona i omkring et års tid. Det har været et spændende år, hvor jeg har lært mange teknikker omkring klassisk klaverspil, som jeg kan arbejde videre med. Hun er en fantastisk dygtig lærer, som kan give en virkelig god instruktion. At hun så også er meget behagelig og tålmodig giver meget indhold i undervisningen. Jeg kan kun anbefale Alone, og ønsker hende alt godt for fremtiden.
John Nielsen
Mille på 10 år får undervisning ved Alona. Mille tager glad afsted og vi kan se Mille for meget ude af undervisningen Som både er sjov og afvekslende. Vi er meget tilfreds John Nielsen
Lisa Skovgaard
Alona er en meget dygtig underviser, som har været lynhurtig til at vurdere mit niveau og tilpasse undervisning efter det. Det har været medvirkende til at jeg er kommet godt fra start og er tryg og tilpas i hendes selskab. Hun formidler sin viden på en god og pædagogisk måde som er med til at gøre forløbet sjovt og interessant. Jeg får hele tiden lyst til at lære mere. Alona formår at anerkende mine færdigheder og give mig et godt skub fremad. Ligeledes er hun skarp og kommer med konstruktiv kritik, som jeg sætter stor pris på. Vi har generelt en god dialog og hun er altid sød til at svare på de spørgsmål jeg kan have efter og op til min undervisning. I forbindelse med køb og valg af nyt klaver har jeg fået god sparring og hjælp fra hende. Jeg har selv mulighed for at ønske hvilke melodier jeg gerne vil lære at spille. Hun evner at omskrive dem, så de tilpasses det niveau jeg er på. Jeg kan kun give hende min allerbedste anbefaling.
Flere anbefalinger

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Alona's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler