Alona C.

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 0 t. og 25 min.


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
8410 Rønde

I øvelokale
8410 Rønde

Tilbyder også online undervisning.

Om Alona C.

Alona har spillet klaver i mange år, siden hun var 5 år gammel og har en master grad som klaverunderviser fra pædagogisk universitet i Ukraine. Hun har deltaget i konkurrencer og spillet akkompagnement og solo ved koncerter . Alona har flere års erfaring med klaverundervisning af elever på alle niveauer og hendes elever har ofte været en del af mange forskellige koncerter og musik konkurrencer, hvor de har opnået gode resultater.

Undervisning
Undervisningen er for alle, uanset om man er barn, ung eller voksen og om man har erfaring med at spille klaver eller aldrig har prøvet det før.
At spille klaver betyder ikke blot at trykke på tangenterne; at spille klaver omfatter en bred vifte af musikalske færdigheder som vi kommer til at arbejde med, som en del af undervisningen. Det kan f.eks. være:
- undervisning i noder og rytmer
- artikulation og frasering (opbygning af melodi)
- klaverteknik
- grundlæggende musikteori
- akkompagnement / akkordspil
- arbejde med øvelser, skalaer og intervaller (efter elevens ønske)

Gruppe undervisning for nybegyndere er også en mulighed, dog kun 2 på nuværende tidspunkt.

Genre
Alona underviser i både klassisk, pop og jazz klaver.

Første lektion
Til din første lektion lærer du klaveret at kende. Hvordan du håndterer det, hvordan fingrene skal placeres og hvordan du får lyd ud af det (hvis du er nybegynder). I snakker om dine forventninger til undervisningen og laver en undervisningsplan.
Alona tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og tilrettelægger undervisningen ud fra elevens niveau og ambitioner.

Skriv endelig en uforpligtende besked til Alona, hvis du er interesseret eller har yderlige spørgsmål.

  •  Alona C. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Alona C.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Alona C.

5 Gennemsnit baseret på 10 anbefalinger

Dorte Nørregaard Hofmann
Mine børn på 7 og 9 år går til klaver undervisning ved Alona i Haderslev. Vi er yderst tilfredse :-) Alona er fleksibel ifht. tider. Alona er god til børnene og laver undervisningen både sjov og udfordrende på hver deres niveau. Der veksles mellem klaver spil og rytmiske lege. Børnene elsker det. Vi er glade for vi valgte privat undervisning ved skønne Alona.
Agnese caglio
Alona er en rigtig godt underviser. Jeg er 30 og har studeret klassisk klaver som barn. Jeg begyndt at spille igen nogle måneder siden for at blive lidt bedre og begynde at spille lidt Jazz. Alona er godt at finde musik som jeg elsker og udfordre mig. Jeg er overrasket at hvad jeg kan spille nu efter nogle gange med Alona! Hun er også rigtig godt at hjælpe mig at lytte til mig selv. Det er ikke kun om teori men også om følelse og stil, og det jeg kan rigtig lide, fordi jeg har aldrig haft sådan en focus til at spille ikke kun de rigtige noder, men at spille dem godt. Jeg anbefale Alona :)
Jenny Luong
Alona får et kæmpe thumps up fra mig! Alona er god til at finde musikstykker der lyder godt og udfordre på samme tid. Alona er rigtig dygtig, altid smilende, tålmodig og fleksibel. (:
Arne Dupont
Alona Chaika er en særdeles kompetent og behagelig musiklærer. Jeg er en ”gammel dreng”, som i mange har spillet (kirke)orgel og lidt klaver til fællessang. Mit ønske er at lære at spille klaver på et andet niveau med den rigtige teknik. Det er svært når orglet har været ens instrument i mange år, men Alona ved hvor ”skoen trykker”, og derudover har hun en gudsbenådet tålmodig og viden der gør, at man kommer fremad. Jeg kan kun anbefale hende til alle der gerne vil lære at spille klaver, uanset på hvilket niveau man ønsker at starte.
Lena kjærgaard
Top karakter til Alona, som klaverlærer og menneske. Hun er yderst kompetent, sød og charmerende. Hun formår at få det bedste ud af sine elever, det trods alder og niveau. Det giver blod på tanden og lyst til at komme til endnu flere timer/lektioner hos hende
Flere anbefalinger

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Alona's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler