Alona C.

(16 anbefalinger)
10+ års erfaring som underviser
Uddannet inden for pædagogik
Underviser i klaver
Fra 214,40 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 0 t. og 47 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8920 Randers NV

Alona kompetencer

10+ års erfaring som underviser
Uddannet inden for pædagogik
Fra 214,40 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 0 t. og 47 min.

Om Alona C.

Alona har spillet klaver i mange år, siden hun var 5 år gammel og har en master grad som klaverunderviser fra pædagogisk universitet i Ukraine. Hun har deltaget i konkurrencer og spillet akkompagnement og solo ved koncerter . Alona har flere års erfaring med klaverundervisning af elever på alle niveauer og hendes elever har ofte været en del af mange forskellige koncerter og musik konkurrencer, hvor de har opnået gode resultater.

Undervisning
Undervisningen er for alle, uanset om man er barn, ung eller voksen og om man har erfaring med at spille klaver eller aldrig har prøvet det før.
At spille klaver betyder ikke blot at trykke på tangenterne; at spille klaver omfatter en bred vifte af musikalske færdigheder som vi kommer til at arbejde med, som en del af undervisningen. Det kan f.eks. være:
- undervisning i noder og rytmer
- artikulation og frasering (opbygning af melodi)
- klaverteknik
- grundlæggende musikteori
- akkompagnement / akkordspil
- arbejde med øvelser, skalaer og intervaller (efter elevens ønske)


Genre
Alona underviser i både klassisk, pop og jazz klaver (begynder niveau).

Første lektion
Til din første lektion lærer du klaveret at kende. Hvordan du håndterer det, hvordan fingrene skal placeres og hvordan du får lyd ud af det (hvis du er nybegynder). I snakker om dine forventninger til undervisningen og laver en undervisningsplan.
Alona tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og tilrettelægger undervisningen ud fra elevens niveau og ambitioner.

Skriv endelig en uforpligtende besked til Alona, hvis du er interesseret eller har yderlige spørgsmål.

Anbefalinger af Alona C. 5

Oprettet den 03/03/20
Jette I. L.
Alona udfordrer mig. Men samtidig lytter hun og ændrer hvis jeg bliver for udfordret. Hun er tålmodig og god til at tilrette den direkte undervisning online. Det er dejligt at få en video med det stykke musik jeg øver. Jeg er glad for at det er Alona jeg fik valgt, da jeg besluttede at nu vil jeg lære at spille bare lidt klaver😊
Oprettet den 09/05/20
Magnus W. B.
Hun har styr på hvad hun laver og sørger for at undervisnings niveauet passer til eleven. Allerede på den anden lektion havde hun fået niveauet til at passe til mig og jeg synes at jeg lærer hurtigt de ting hun giver mig selv om det virker svært når jeg får det. Hun er altid meget venlig og god til at hjælpe hvis man har problemer med det man skal spille.
Oprettet den 26/09/20
Børge H.
Alona er super god til at finde ind til de steder hvor jeg har brug for at udvikle mit spil. Og så passer hendes stil generelt godt til mit temperament. Så top$ herfra.
Oprettet den 30/01/21
Frederikke B.
Alona er rigtig god til at tilpasse melodien til mit niveau så den er til at overskue. Jeg er selv med til at vælge hvilken melodi jeg gerne vil lære at spille og hun er fantastisk til at forklare omkring noder og tegn ved at sammenligne med ting fra det virkelige liv. Vi tager melodien i små bider. Jeg har lært så mange gode sange hos Alona og er rigtig glad for at have hende som klaverlærer!🎹👏🏻👏🏻
Oprettet den 04/07/21
Laura B.
Alona er fantastisk! Virkelig dygtig og sindsyg god til børn. Min datter Lærke på 7 år har haft 15 lektioner hos Alona og har på den korte tid lært SÅ meget. Alona er ambitiøs på elevens vegne, hendes undervisning er tilpasset den enkelte, hun er god til at veksle mellem lærerige lege og reel spilletid ved klaveret. Min datter elsker at komme hos Alona som altid er glad og imødekommende. Jeg gir min varmeste anbefaling 👍 / Laura Brøsted
Flere anbefalinger

Alona kompetencer

10+ års erfaring som underviser
Uddannet inden for pædagogik

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder