Alona C.

(12 anbefalinger)

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.
10+ års erfaring som underviser
Uddannet inden for pædagogik

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.
10+ års erfaring som underviser
Uddannet inden for pædagogik

Svarer normalt indenfor 76 t. og 58 min.

TopUnderviser

Alona C. er TopUnderviser (?)


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
8410 Rønde

I øvelokale
8410 Rønde

Tilbyder også online undervisning.
10+ års erfaring som underviser
Uddannet inden for pædagogik
  •  Alona C. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Alona C.

Om Alona C.

Alona har spillet klaver i mange år, siden hun var 5 år gammel og har en master grad som klaverunderviser fra pædagogisk universitet i Ukraine. Hun har deltaget i konkurrencer og spillet akkompagnement og solo ved koncerter . Alona har flere års erfaring med klaverundervisning af elever på alle niveauer og hendes elever har ofte været en del af mange forskellige koncerter og musik konkurrencer, hvor de har opnået gode resultater.

Undervisning
Undervisningen er for alle, uanset om man er barn, ung eller voksen og om man har erfaring med at spille klaver eller aldrig har prøvet det før.
At spille klaver betyder ikke blot at trykke på tangenterne; at spille klaver omfatter en bred vifte af musikalske færdigheder som vi kommer til at arbejde med, som en del af undervisningen. Det kan f.eks. være:
- undervisning i noder og rytmer
- artikulation og frasering (opbygning af melodi)
- klaverteknik
- grundlæggende musikteori
- akkompagnement / akkordspil
- arbejde med øvelser, skalaer og intervaller (efter elevens ønske)


Genre
Alona underviser i både klassisk, pop og jazz klaver (begynder niveau).

Første lektion
Til din første lektion lærer du klaveret at kende. Hvordan du håndterer det, hvordan fingrene skal placeres og hvordan du får lyd ud af det (hvis du er nybegynder). I snakker om dine forventninger til undervisningen og laver en undervisningsplan.
Alona tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og tilrettelægger undervisningen ud fra elevens niveau og ambitioner.

Skriv endelig en uforpligtende besked til Alona, hvis du er interesseret eller har yderlige spørgsmål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Alona C.

5 Gennemsnit baseret på 12 anbefalinger

Frederikke B.
Alona er rigtig god til at tilpasse melodien til mit niveau så den er til at overskue. Jeg er selv med til at vælge hvilken melodi jeg gerne vil lære at spille og hun er fantastisk til at forklare omkring noder og tegn ved at sammenligne med ting fra det virkelige liv. Vi tager melodien i små bider. Jeg har lært så mange gode sange hos Alona og er rigtig glad for at have hende som klaverlærer!🎹👏🏻👏🏻
Børge H.
Alona er super god til at finde ind til de steder hvor jeg har brug for at udvikle mit spil. Og så passer hendes stil generelt godt til mit temperament. Så top$ herfra.
Magnus W. B.
Hun har styr på hvad hun laver og sørger for at undervisnings niveauet passer til eleven. Allerede på den anden lektion havde hun fået niveauet til at passe til mig og jeg synes at jeg lærer hurtigt de ting hun giver mig selv om det virker svært når jeg får det. Hun er altid meget venlig og god til at hjælpe hvis man har problemer med det man skal spille.
Jette I. L.
Alona udfordrer mig. Men samtidig lytter hun og ændrer hvis jeg bliver for udfordret. Hun er tålmodig og god til at tilrette den direkte undervisning online. Det er dejligt at få en video med det stykke musik jeg øver. Jeg er glad for at det er Alona jeg fik valgt, da jeg besluttede at nu vil jeg lære at spille bare lidt klaver😊
Arne Dupont
Jeg har nu fået undervisning i klaver ved Alona i omkring et års tid. Det har været et spændende år, hvor jeg har lært mange teknikker omkring klassisk klaverspil, som jeg kan arbejde videre med. Hun er en fantastisk dygtig lærer, som kan give en virkelig god instruktion. At hun så også er meget behagelig og tålmodig giver meget indhold i undervisningen. Jeg kan kun anbefale Alone, og ønsker hende alt godt for fremtiden.
Flere anbefalinger

Del Alona's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder