Amalia Schatt

Certificeret underviser i: Violin

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Violin

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 0 t. og 7 min.


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
2700 Brønshøj

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tilbyder også online undervisning.
  •  Amalia Schatt tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Amalia Schatt

Om Amalia Schatt

Jeg hedder Amalia

Hvor kommer jeg fra?
Jeg kommer fra Nice, Frankrig. Der er godt vejr og også et rigtig godt Musikkonservatorium. Jeg gik på konservatoriet i 13 år.

Hvor?
Kurserne finder sted i København; Jeg kan komme til dig, eller du kan komme til mig. Jeg ved, at nogle mennesker har travlt, og andre er bekymrede for corona (hvilket giver mening), så vi også kan arbejde online.

Hvor ofte mødes vi?
Jeg tror, den mest effektive og underholdende måde består i en time om ugen. Eleven skal øve sig mellem hver session for at se et fremskridt. Hvis eleven har brug for det, kan vi også ses to gange om ugen (dvs. to gange en time).

Hvilket sprog burger vi?
Jeg har lært dansk på sprogskolen (module 2) så jeg kan undervise på dansk med børn eller engelsk og fransk med voksne!

Hvilken genre spiller vi?
Det vælger du! Jeg er mest erfaring med klassisk musik, men jeg har også afholdt jazz-, tango- og film-soundtracks-koncerter, så det er op til dig. Det vigtigste er at du nyder det.

Hvorfor skal du vælge mig?
I løbet af mine 18 år med violin har jeg mødt mange forskellige typer musikere: nogle var ekstremt seriøse, andre meget kunstneriske og udtryksfulde, og andre kunne bare virkelig godt lide det. Nogle var gode, andre var bedre; men hver af dem nød det. Hvis du kan lide musik, hvis du er begejstret for at lære genren du har valgt, hvis du vil blive udfordret og belønnet, så er du kommet til det rigtige sted. Jeg tror, at hele pointen med undervisning er at blande musikalitet, underholdning, udfordring, indre lidenskab og selvtillid. Jeg forventer ikke, at du bliver verdens bedste violinist, men en stolt og glad musiker.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Amalia's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder