Anders J. B.

Mød Anders J. B.

Om

Instrument
Kontrabas, Bas
Lokation
Online. København N. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
0 t. og 6 min.

Om Anders J. B.

Jeg er uddannet kontrabassist i fra Högskolan för scen och musik i Göteborg og fra RMC i København. Jeg har modtaget undervisning af forskellige prominente lærere herunder blandt andet den legendariske kontrabassist Anders Jormin, som har været min centrale lærer og mentor på mine studier Sverige.

Jeg er primært udøvende musiker der spiller i forskellige bands.. Mit mest ambitiøse projekt er med gruppen Hvalfugl, der har gjort sig yderst bemærket på den danske jazzscene i de sidste 5 år.

Jeg spiller og underviser i en bred vifte af genre, herunder jazz, skandinavisk folkemusik og klassisk musik på kontrabassen. Jeg underviser også i el-bas i mere konventionelle genre som pop/rock, funk, fusion etc.

For mig handler det om at finde den bedste måde at undervise DIG på. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og interesser og sætter derefter en god plan op for hvad vi skal arbejde med. Hvis du er har svært ved at overskue hvordan man griber det hele an, finder vi en fælles løsning så dit basspil kan blive skudt ordentlig i gang.

Jeg giver undervisning hjemme ved mig selv, i mit øvelokale og hjemme ved dig!

Vi høres!

/Anders

Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2200 København N

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...