Anders M.

Certificeret underviser i Guitar, Sangskrivning, Musikteori, Banddoktor, Bas, Ukulele

Certificeret underviser i Guitar, Sangskrivning, Musikteori, Banddoktor, Bas, Ukulele

Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
8930 Randers NØ

Hos elev

I øvelokale:
8920 Randers NV

Om Anders M.

Anders er uddannet guitarist og musikunderviser fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Anders er en erfaren og engageret musiker, sangskriver og underviser, som brænder for at inspirere og motivere eleverne. I undervisningen er der vægt på åbenhed, det autentiske og nærværende, samt det at lære at 'bruge ørene', hvilket er bærende elementer, som kan give et solidt fundament for et liv fyldt med musik.


Undervisning
Til undervisningen mødes man i musikkens rum og her kan man opleve glæden ved sammen at undersøge, opdage og opfinde. Alt sammen tilpasset den enkeltes niveau og ambitioner.

Det handler om at fordybe sig i og have det sjovt med musikken, vi spiller.

Der er i processen fokus på at have den rette blanding af sikkerhed og udfordringer. For begynderne handler det ofte om så hurtigt som muligt at få noget musik ud af instrumentet kombineret med opbyggelse af forståelse for musikkens basale byggeklodser. I dele af undervisningsforløbet kan bl.a. instruktionsvideoer benyttes som en god hjælp til øvningen.

Der er (uanset niveau) mulighed for praktisk/håndværksmæssigt funderet instrumentundervisning, et mere teoretisk fokus på musikken (bl.a. periodefornemmelse, genre/’sprog’, nodelære, harmonik, skalakendskab), samt at blive sat i gang med øvelser/metoder inden for sangskrivningen.

Man får en masse gode værktøjer til videre musikalsk udvikling inden for improvisation og sangskrivning. Der kan arbejdes i dybden med bl.a. sangskrivningsmetoder, kreativitetsteori og det håndværk, som lyrik og komposition er.

Hvis du er øvet og ønsker optagelse på en musikuddannelse, kender denne underviser kravene og formår at vejlede og hjælpe én på vej til at studere musik på højt niveau.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Anders's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler