Anders

Anders

(2)

Priser

Fra 240,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar, Ukulele, Banddoktor, Ableton Live, Musikproduktion

Om Anders

Hvad kan man forvente af min undervisning?
Undervisningen tager altid udgangspunkt i dine ønsker, mål og drømme.
Det er vigtigt at du føler ejerskab over undervisningen, og derfor arbejder vi også altid med lige præcis det musik du kan lide.
Det er meget sjovere rent faktisk at spille musik end tørre øvelser, og derfor vil vi som oftest også tage afsæt i en given sang, hvor vi kan arbejde med forskellige teknikker, såsom improvisation, akkorder, lyd og teknik.
Vigtigst af alt så skal det være sjovt, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at motivere og inspirere dig til at blive en bedre guitarist!

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Før vi mødes den allerførste gang, tilbyder jeg en opstartssamtale, så vi kan lære hinanden lidt bedre at kende. Jeg vil spørge ind til dine musikalske erfaringer, om der er noget musik du især godt kan lide at lytte til, og om der er nogen specielle behov/ønsker eller hensyn - som fx “Jeg vil vildt gerne lære guitarsoloen i Nothing Else Matters” eller “Jeg har ikke min egen guitar endnu”. Har du ikke din egen guitar, kan du låne en af mig når du er til undervisning.
På den måde kan vi sammen skræddersy et godt forløb til dig.
Til sidst aftaler vi en tid for den første lektion, som foregår i mit studie i på Amager, lige ved Amagerbro st.
Hvis du synes det har været sjovt, og du har lært noget efter vores første lektion, vil jeg anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Min erfaring som underviser
Jeg har over 10 års erfaring som underviser, og har undervist elever fra 8-75 år, og underviser både begyndere og øvede. Har du aldrig spillet guitar før, skal du ikke være nervøs, alle kan nemlig lære at spille et instrument!
Desuden tilbyder jeg også holdundervisning - hvis du fx har en rigtig god ven du gerne vil gå til guitar med; og desuden også familieundervisning - det er en fantastisk gave at kunne spille musik sammen med sit barn!
Har du ikke mulighed for at komme til Amager, tilbyder jeg også onlineundervisning over Zoom.

Min professionelle baggrund
Jeg er uddannet guitarist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, og har mange års erfaring som både musiker og underviser, og lever til dagligt af at spille live og undervise.
Jeg arbejder primært som guitarist og kapelmester, og har spillet med bl.a. Christopher, Clara, Ea Kaya, Maximillian og Wiinston i både ind- og udland.
I mit arbejde som kapelmester, har jeg opnået stor erfaring med programmet Ableton Live, og har brugt det professionelt de sidste 12 år, og kan derfor også tilbyde undervisning i dette.

+ Læs mere - Fold ind

Anders's fremhævede kompetencer

God til begyndere 10+ års erfaring som underviser Underviser op til MGK-niveau Specialiseret i rytmisk musik Mulighed for at undervise søskende sammen Uddannet fra musikkonservatorium Underviser i improvisation Underviser alle aldre Underviser alle fra 10 år Underviser også online

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 12 t. og 34 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    2680 Solrød Strand

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 12 t. og 34 min.

Anbefalinger af Anders 5

Anne P.

Oprettet den 28/03/21

Anders var super sød og tålmodigt med min datter (7år).

Jakob L.

Oprettet den 13/09/21

Sindssygt kompetent. Kan anbefales til alle, der ønsker at højne deres niveau.

Anders's hold

Lignende undervisere

...