Anders

Anders

Anders

(1)

Om Anders

Hvad kan du forvente af undervisning med mig?
I min undervisning er der særligt fokus på to ting; den kreative proces og tekstskrivningen. Jeg oplever nemlig, at det er her mange kommer i vanskeligheder, nybegyndere såvel som øvede. Min undervisning er bygget op omkring simple øvelser og en legende tilgang. Det afvæbner sangskrivningen og giver plads til sjov og kreativitet. Mine elever siger, at min undervisning hjælper dem med at slippe selvkritik og skriveblokeringer. De oplever at skrive mere og bedre.

Jeg underbygger alt hvad jeg siger med konkrete eksempler, og jeg viser gerne mine egne demoer og eksperimenter frem, som en opfordring til eleven om selv at være nysgerrig og modig. Jeg er grundig og velforberedt, og jeg gør mig umage med at lære mine elever at kende. Jeg er ambitiøs (på en rar måde), så når du er elev hos mig kommer du til at få lektier for hver gang vi mødes. En lektie vil typisk være at skrive en skitse, hvor du afprøver de teknikker jeg viser dig i undervisningen. Du vil derfor gå fra undervisningen med en masse ny musik og tekst i hånden.

Jeg anbefaler at der går mindste en uge, men ikke mere end to uger mellem hver lektion. Vi kan mødes hos mig på Amager, i mit øvelokale på Refshaleøen eller hjemme hos dig selv hvis du bor i Storkøbenhavn. Jeg har også gode erfaringer med onlineundervisning.


Hvordan er det at starte op som ny elev hos mig?
Inden du beslutter om jeg skal være din lærer, så tilbyder jeg en gratis opstartssamtale. Her vil jeg spørge dig, hvad der har fået dig til at opsøge en underviser. Måske er du kørt fast og er ved at drukne i halvfærdige skitser? Eller måske vil du bare gerne i gang?

Inden samtalen kan du sende mig en af dine sange, som jeg så vil lytte til og tage udgangspunkt i, når vi prøver at finde ud af, hvad det er du har brug for. Hvis du ikke har skrevet nogen sange endnu, så kan du sende mig en sang du synes er god, og som vi så kan prøve at skille ad og lære noget af.

Hvis du vælger at have et forløb med mig, så vil jeg til at starte med at fortælle dig om nogle grundlæggende tanker omkring dét at arbejde kreativt med sangskrivning. Det lyder kompliceret, men det er det ikke. Det handler egentlig bare om, at jeg har set mange gå til sangskrivningen på en måde, der hurtigt får dem til at stoppe igen. Dette skal vi undgå, så derfor starter jeg med at forklare, hvordan du kommer godt i gang. Undervisningen bliver dog hurtigt praktisk, og allerede i første lektion skal vi i gang med at sætte ord, toner og rytmer sammen til sange.


Min erfaring som underviser
Jeg har over 5 års erfaring med undervisning, fra højskoler, efterskoler, aftenskoler, privat- og onlineundervisning. Jeg er god til at møde elever i alle aldre og på alle niveauer. Jeg har undervist enkeltelever og hold, og jeg har også hjulpet elever med at søge ind på musikkonservatoriet


Min professionelle baggrund
Ved siden af min undervisning er jeg udøvende kunstner, og de teknikker jeg præsenterer i min undervisning er altid nogen jeg selv bruger i min eget virke. Jeg optræder under mit eget navn, men også med grupperne Tidlige Armbånd og Viktors Garage. Desuden er jeg medstifter af pladeselskabet Aftenrutine. Jeg har en bachelor i sangskrivning fra Rytmisk Musikkonservatorium.

Priser

Fra 404,80 DKK / 60 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sangskrivning, Musikproduktion, Ableton Live, Logic, Komposition

Ugedage:

Mandag / Tirsdag / Onsdag / Torsdag / Fredag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Anders

5 (1)

Steen F. M.

Oprettet den 22/01/23

Anders er en aldeles fremragende underviser. Pædagogisk, tålmodig og altid velforberedt. Det er gennemtænkt, hvad han foretager sig og han får det bedste frem i mig, der ikke er så ferm til det tekniske. Og ikke nok med, at han er god til programmerne, så er han jo en kunstner, der kan give uvurderlige inputs til min sangskrivning. Med ham får du med andre ord hjælp og støtte hele vejen rundt. Så jeg vil altid vælge Anders (og jeg har prøvet andre før ham)

Svar fra Anders

22/01/2023

Tusind tak Steen!

Anders's fremhævede kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium Underviser op til MGK-niveau God til begyndere

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 15 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2300 København S

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  1432 København K , 1437 København K

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 15 min.

Lignende undervisere

...