Anders V.

Underviser i guitar, sangskrivning, komposition, musikteori
Fra 270,02 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 30 t. og 57 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

2300 København S

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 270,02 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 30 t. og 57 min.

Om Anders V.

Jeg har arbejdet med musik professionelt i mange år, og har spillet i et væld af bands inden for pop, jazz, folk og rock. Min uddannelse består af tre år ved MGK Sjælland som guitarist og sangskriver, samt en bachelorgrad i Musikvidenskab fra Københavns Universitet. Her er jeg uddannet i en lang række discipliner som hørelære, komposition, klaverspil, musikteori mm. Udover at være ved Musikundervisning.dk har jeg varetaget adskillige vikariater ved de københavnske musikskoler.

Undervisning i guitar
Jeg underviser i guitar for både begyndere og øvede i alle aldre. Jeg tager altid udgangspunkt i elevens niveau og forventninger, og forsøger at bygge et stærkt fundament for elevens musikalske forståelse og udtryk. Sangskrivning, lyst og kreativitet indgår som aktive elementer i undervisningen. Undervisningen består af elementer som:
– Guitarteknik - fx alternate picking, sweeping, legato, hybrid picking m.fl
– Sangskrivning og kreativitet
– Improvisation og personligt udtryk
– Rytmik
– Musikteori
– Becifringer (akkorder)

Min anbefaling er at mødes en gang om ugen, for at eleven kan få det optimale ud af undervisningen. Det er min erfaring, at de jævnlige møder øger motivationen og giver den bedste læring. Jeg forventer naturligvis at eleven øver sig derhjemme fra gang til gang.

Genre
Jeg har kendskab til, og kan undervise i næsten alle genrer inden for det rytmiske spektrum, det være sig rock, pop, jazz eller andet.

Første lektion
Fordi jeg går op i, at undervisningen er både tryg og spændende, vil der til den første lektion blive brugt lidt tid på, at vi lærer hinanden at kende, så undervisningen kan ramme dit niveau og ønsker.

Begynder
Hvis du er nybegynder, vil du ved den første lektion blive introduceret til basale færdigheder om guitaren, som stemning mm. Det er en forudsætning, at du har dit eget instrument.

Undervisning i sangskrivning og komposition
Jeg underviser i sangskrivning og komposition inden for alle stilarter. Undervisningen tilpasses elevens niveau og ønsker. I undervisningen er der fokus på at øge intuitionen for den gode sang, at nedbryde perfektionistiske barrierer og øge kendskabet til forskellige stilarter, for at give friheden til at kunne skabe frit.
Undervisningen består af elementer som
- Skriveøvelser og intuition
- Musikteori
- Musikarrangement
- Indspilning og lydproduktion

Skriv en uforpligtende besked til mig, hvis du er nysgerrig eller har spørgsmål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder