Anders V.

Certificeret underviser i: Guitar, Sangskrivning

Certificeret underviser i: Guitar, Sangskrivning


Svarer normalt indenfor 0 t. og 31 min.


Fra 157,50 - 196,88 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2300 København S

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Om Anders V.

Anders har arbejdet med musik professionelt i flere år, og har spillet i mange forskellige sammenhænge og bands inden for pop, jazz og rock. Han er uddannet fra MGK Sjælland som guitarist og sangskriver, og fra Musikvidenskab på Københavns Universitet i en lang række discipliner som hørelære, komposition, klaverspil, musikteori mm.

Undervisning i guitar
Anders underviser i guitar for både begyndere og øvede op til MGK-niveau i alle aldre. Han tager altid udgangspunkt i elevens niveau og forventninger, og forsøger at bygge et stærkt fundament for elevens musikalske forståelse og udtryk. Undervisningen foregår ud fra en filosofi om, at det skal være spændende og inspirerende, men samtidig lærerigt og udviklende. Sangskrivning, lyst og kreativitet indgår som aktive elementer i undervisningen. Undervisningen består af elementer som:
– Guitarteknik
– Sangskrivning
– Improvisation og personligt udtryk
– Gehørstræning
– Rytmik
– Musikteori

Genre
Anders har kendskab til, og kan undervise i næsten alle genrer inden for det rytmiske spektrum, det være sig rock, pop, jazz eller andet.

Første lektion
Fordi Anders går op i, at undervisningen er både tryg og spændende, vil der til den første lektion blive brugt lidt tid på, at Anders og eleven lærer hinanden at kende, så undervisningen kan ramme elevens niveau og ønsker.

Begynder
Hvis du er nybegynder, vil du ved den første lektion blive introduceret til basale færdigheder om guitaren, som stemning mm. Det er en forudsætning, at du har dit eget instrument.

Skriv en uforpligtende besked til Anders, hvis du er nysgerrig eller har spørgsmål.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Anders's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler