Andreas

Andreas

Priser

Fra 235,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Bas, Sang, Guitar, Sangskrivning, Percussion

Om Andreas

Kreativitet og spilleglæde er de to ting, som har holdt mig kørende som musiker, siden jeg startede som ganske ung. Derfor er det også vigtigt for mig som underviser, at disse to ting fylder mest. Det vil sige at vi i min undervisning kommer til at skabe musik samtidigt med at vi lærer allerede eksisterende musik. Jeg lægger stor vægt på, at møde mine elever hvor de er og forme min undervisning efter hvad de har behov for. Genremæssigt bevæger jeg mig meget indefor pop, rock, funk og country/americana. Selvom jeg fokuserer meget på den kreative og kunstneriske vinkel i musikken, har jeg et solidt teknisk og ”skolet” fundament, som jeg kan dele ud af og tage udgangspunkt i.

Jeg anbefaler at vi mødes én gang om ugen, og at eleven derefter øver derhjemme. Alt efter niveau og anciennitet på instrumentet kan øvebyrden varrieres – er man helt ny er 5 minutters øvning et par gange om dagen rigeligt. Er man derimod meget øvet kan 1-3 timers koncenteret øvning om dagen være det, der skal til.

Når jeg starter et forløb med eleven, er det først og fremmest vigtigst for mig, at lære elevens behov og, ikke mindst, interesser at kende. Hvilken musik kan de selv lide at høre, hvorfor har de valgt at spille musik, hvem ser de op til og så videre. Hvis eleven ikke har gjort sig disse overvejelser, så er det intet problem – jeg vil her gøre mit for at hjælpe eleven med at opdage sin musikalske identitet. Jeg underviser både hos mig selv, hjemme hos eleven eller i et lokalerne på min uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Jeg tilbyder altid en gratis prøvetime, men derefter anbefaler jeg at man køber klippekort. Ubrugte klip kan refunderes.

Jeg har i skrivende stund 5 års erfaring som privatunderviser, og har undervist i bas, sang, guitar og banjo. Jeg har størst erfaring med teenagere og unge voksne, men underviser elever i alle aldre. Jeg underviser fra begynder niveau op til konservatorieniveau.

Jeg har været bassist og sanger i 18 år, og har i den tid haft mange musikalske projekter. Størstedelen har været mine egne opstartede projekter, hvor jeg selv har været den kreative drivkraft og skrevet musikken. Jeg er i øjeblikket udøvende sanger med bandet ”Roots In Suits” og mit eget projekt under navnet ”Andreas Brandt”, hvor jeg spiller mange koncerter og skal turnere i udlandet. Udover dette er jeg fuldtidsstuderende på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, hvor jeg færdiggøre min bachelor i Rytmisk Bas og Sang i sommeren 2023.

Send mig en besked, hvis det kunne have interesse. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Andreas's fremhævede kompetencer

Kan hjælpe med sceneskræk Underviser i improvisation 5+ års erfaring som underviser Underviser alle aldre Tilbyder også fjernundervisning Uddannet fra musikkonservatorium

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 46 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  9000 Aarhus C

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  9000, Aalborg Aalborg Centrum

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 46 min.

Lignende undervisere

...