Andreas B.

Certificeret underviser i Ableton Live, Komposition, Sangskrivning, Musikproduktion

Certificeret underviser i Ableton Live, Komposition, Sangskrivning, Musikproduktion

Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
2200 København N

Om Andreas B.

Andreas er elektronisk komponist og lydkunstner og lever af at lave musik til en bred vifte af sammenhænge. Han komponerer jingler til DR og musik til computerspil, og han laver også musik til film, teater, opera og kunstværker. Samtidig brænder Andreas for at undervise og har mange års erfaring med det. Han underviser både nybegyndere, øvede og professionelle. Derudover tilbyder han forberedende forløb tilpasset elever, der forbereder sig til optagelsesprøver på TONESPACE/E-Mol, DIEM og Sonic College.

Undervisningen
I Andreas' undervisning tager han udgangspunkt i dine visioner og dit musikalske ståsted. Han giver dig en masse redskaber til at udvikle dit udtryk, klæder dig på til at tage dine særlige udfordringer op og giver dig fast grund under fødderne teknisk. Du bliver styrket i at skabe musikalsk dynamik med software og forme software-instrumenternes klangfarver og profiler. Du lærer håndværket og hele paletten af teknikker, klichéer og virkemidler. Men samtidig sætter Andreas en ære i at give dig masser af inspiration til at bryde reglerne, så du får dit udtryk til at leve og nå ud til dem, der skal lytte til det!

Frihed til at skabe dit udtryk
Andreas er selv blevet formet i mange forskellige miljøer fra blokfløjtebarn til heavy- og jazzguitarist, før han læste på RUC og siden uddannede sig til elektronisk komponist. Andreas' lærere har givet ham mange forskellige musikalske og pædagogiske input, som han selv trækker på og giver videre i dag. Andreas' ambition som lærer er, at give masser af nye muligheder og få det til at lykkes for dig med musiksoftware. Det gør han gennem struktureret, grundig undervisning, energi og humor. Det hele handler om at sætte dig fri til at skabe dit eget udtryk!

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Andreas B.

Thomas Bjerregaard
Jeg havde ikke troet, at jeg kunne rykke mig så meget på så kort tid, men det har virkelig været en positiv oplevelse at modtage undervisning fra Andreas! Udover at det er super hyggeligt at være i selskab med Andreas, så oplever jeg en stor seriøsitet omkring arbejdet med mine numre. Det er ikke altid let at stå model til "kritik" af egne værker, men Andreas formår at sørge for en god balance, hvor han både roser de gode ting og ser udviklingspotentialet. Derudover er det lækkert, at Andreas har bred erfaring med komposition, software, musikgenrer etc. Det har betydet, at der er verdener til forskel på de numre, som jeg havde med i bagagen første gang vi mødtes, og til der hvor vi er med dem nu. Jeg ser frem til et fortsat og forhåbentligt langvarigt godt samarbejde!
sofie meyer
Andreas har guidet mig gennem en ansøgning. Han er altid opmuntrende og formår at skabe god balance mellem ris og ros. Det har været inspirerende og lærerigt at modtage undervisning af ham og jeg kan kun sende de bedste anbefalinger.
Linn Hvid
Andreas er helt fantastisk dygtig! Han er helt utrolig god til at lære fra sig og med et engagement og en dygtighed, der vidner om stor kærlighed til sit fag. Jeg har fået helt fantastisk meget ud af mine timer hos Andreas, mere end jeg turde håbe på. Jeg er gået fra at være totalt forvirret og føle mig temmelig meget på bar bund, til at finde forståelse for både Ableton, mine synthesizer, og et større overblik over mit "kredsløb", og ikke mindst en viden at bygge videre på. Mega sejt! Der var masser af plads til både "de dumme spørgsmål", at spørge ind til mere komplicerede ting, og alt derimellem til timerne. Jeg kan virkelig anbefale at tage lektioner hos Andreas!
Maria Mercedes Lindenskov
Da jeg bestilte min første undervisningstime hos Andreas, var det meget akut. Jeg havde brug for hjælp til at arrangement i Ableton Live, som jeg på daværende tidspunkt havde svært ved at finde rundt i. Den første time fandt sted hjemme hos mig, da Andreas var klar til at hjælpe, selvom jeg havde kontaktet ham kort før jeg skulle spille mit arrangement live til en stor koncert. De første par timer hjalp han mig med at forstå hvordan Ableton fungerede, og hjalp mig med at skabe min egen lyd i programmet. Jeg tør godt at sige at jeg har rykket mig rigtig meget siden min første time hos ham. Han er dygtig, god til at lære fra sig og har en flare for at motivere en til at fortsætte med at arbejde på sine arrangementer når man forlader undervisningen. Det er en fornøjelse at blive undervist af Andreas!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Andreas's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler