Andreas B.

Andreas B. profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Andreas B.

Andreas er elektronisk komponist og lydkunstner og lever af at lave musik til en bred vifte af sammenhænge. Han komponerer jingler til DR og musik til computerspil, og han laver også musik til film, teater, opera og kunstværker. Samtidig brænder Andreas for at undervise og har mange års erfaring med det. Han underviser både nybegyndere, øvede og professionelle. Derudover tilbyder han forberedende forløb tilpasset elever, der forbereder sig til optagelsesprøver på TONESPACE/E-Mol, DIEM og Sonic College.

Undervisningen
I Andreas' undervisning tager han udgangspunkt i dine visioner og dit musikalske ståsted. Han giver dig en masse redskaber til at udvikle dit udtryk, klæder dig på til at tage dine særlige udfordringer op og giver dig fast grund under fødderne teknisk. Du bliver styrket i at skabe musikalsk dynamik med software og forme software-instrumenternes klangfarver og profiler. Du lærer håndværket og hele paletten af teknikker, klichéer og virkemidler. Men samtidig sætter Andreas en ære i at give dig masser af inspiration til at bryde reglerne, så du får dit udtryk til at leve og nå ud til dem, der skal lytte til det!

Frihed til at skabe dit udtryk
Andreas er selv blevet formet i mange forskellige miljøer fra blokfløjtebarn til heavy- og jazzguitarist, før han læste på RUC og siden uddannede sig til elektronisk komponist. Andreas' lærere har givet ham mange forskellige musikalske og pædagogiske input, som han selv trækker på og giver videre i dag. Andreas' ambition som lærer er, at give masser af nye muligheder og få det til at lykkes for dig med musiksoftware. Det gør han gennem struktureret, grundig undervisning, energi og humor. Det hele handler om at sætte dig fri til at skabe dit eget udtryk!

Lignende undervisere

...