Andreas H.

(4 anbefalinger)
Underviser i musikproduktion, fl studio, musikteori, komposition, klaver
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 31 t. og 8 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8000 Aarhus C

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 31 t. og 8 min.

Om Andreas H.

Andreas, 28 år, er uddannet musiklærer fra Musikvidenskab ved Århus Universitet, og kandidat i Musik ved Aalborg Universitet. Han er specialiceret i komposition og produktion af musik/lyd til audiovisuelle produkter – film, spil, trailers, graphic motions, reklamer, m.m, men arbejder også meget med produktion af musik til artister.
Andreas har ved siden af studiet ved flere lejligheder arbejdet professionelt som komponist og lydproducer for reklamebureauer, brandingselskaber, o.lign. Derudover freelancer han jævnligt som lydtekniker (både ifm. live-arrangementer og studieproduktioner), og som electronic-, pop- og hiphop-producer.

Undervisning i Musik- og lydproduktion:
Andreas har med flere af sine produktioner arbejdet i store, akustiske lydstudier, men insisterer på, at vellydende musik også sagtens kan produceres hjemme på værelset under beskedent budget.
Udover de gængse producer-discipliner tilbyder Andreas’ undervisning et supplerende fokus på, hvordan man identificerer og tackler udfordringer forbundet med arbejdet i det lille hjemmestudie og kommer ud over ’amatør-lyden’. Stor lyd kræver ikke nødvendigvis dyrt udstyr.

Undervisningen skræddersyes fuldstændig efter elevens behov, men kan fx omfatte elementer af:
- Generelle arbejdsteknikker i det lille hjemmestudie
- Optagelse, redigering, mix, og mastering
- Hensigtsmæssig og reflekteret brug af effekter – EQ, kompressor, rumklang/delay, distortion, m.m.
- Spektralgehør og lytteøvelser
- Digitale kompositionsteknikker
- Sampling
- Digitalt groove og beatproduktion
- Grundlæggende musikalsk og harmonisk forståelse
- Brug af programmet FL Studio (Hvis du bruger en anden DAW, men selv kan navigere i dit program, er det ingen hindring for undervisning i de øvrige emner)

Andreas har erfaring med alt fra klassisk til elektronisk, film- og spilmusik, til hiphop, rock og jazz. Undervisningen kan tilpasses alle genrer.
Undervisningen kan tage udgangspunkt i alle niveauer fra helt grøn til meget øvet.

Undervisning i Klaver
Andreas har spillet klaver og keys i omtrent 15 år. Sideløbende med studiet var han pianist i Aarhus Universitets Big Band, i dag spiller han stadig tangenter i diverse mindre cover-bands. Undervisning i klaver skræddersyes fuldstændig efter elevens behov og kan tage udgangspunkt i mange forskellige discipliner efter elevens valg – f.eks:

- Spilleteknik (toneanslag, fingersætning, kropsholdning, m.m.)
- Udtryk og indlevelse
- Brugsklaver
- Node- og becifringsspil
- Improvisation og gehør
- Egne kompositioner/sange
- Grundlæggende musikalsk/musikteoretisk forståelse

Undervisning i Musikteori:
Musikteori, i et eller andet omfang, er uundgåeligt indlejret i al beskæftigelse med musik. Ofte vil musikteorien indgå som led i anden undervisning, men Andreas tilbyder også undervisning i musikteori som selvstændigt emne. Det kunne fx omhandle:
- Generel forberedelse til eksamen/optagelsesprøve
- Intervaller, akkorder, nodenotering
- Hørelære
- Kompositions- og arrangementsteknikker
- Harmonikforståelse, herunder trin- og funktionsanalyse
- Koralharmonisering, flydekor eller anden stemmeføring

Andreas tager som udgangspunkt helst elever over 15 år.

Hvor?
Andreas underviser hjemme hvor han bor på Nørrebrogade i Århus. Har eleven andre ønsker, er han potentielt åben for alternative aftaler.

Første lektion
Al undervisning tilpasses eleven. Første lektion handler derfor især om at få klarlagt elevens ambitioner og ønsker, sporet sig ind på elevens niveau, og lagt en plan for det videre undervisningsforløb.

Skriv endelig uforpligtende ved interesse eller spørgsmål.

Anbefalinger af Andreas H.

5 Gennemsnit baseret på 4 anbefalinger

Mads H.
Andreas er et helt igennem skønt menneske og jeg kan varmt anbefale ham. På blot 3 mdr. med 1 times lektion om ugen, klargjorde han mig til optagelsesprøven i Musikvidenskab på Aarhus Universitet, hvor jeg bestod samtlige discipliner uden slinger i valsen. Forud for forløbet havde jeg et absolut minimum af musikteoretisk viden, dog med et udemærket praktisk klaviaturkendskab.
Jeppe U. L.
Andreas er en dygtig og opmærksom underviser. Hans forklaringer er simple og let forståelige, og så har han desuden været fleksibel i vores forløb når det kommer til at flytte forudbestilte datoer i tilfælde af sygdom osv. Tiden bliver godt brugt, og jeg har endnu ikke oplevet at jeg kedede mig til undervisningen.
Gro L.
Andreas, er helt utroligt dygtig sød og meget engageret:) Jeg bliver simpelthed både meget dygtigt og super glad:) I 2019 er jeg er blandt andet blevet undervist i musik produktion.
Morten Malling Anker-Møller
Jeg gør det kort - mine varmeste anbefalinger af Andreas!

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder