Andreas

Andreas

Andreas

(1)

Om Andreas

Andreas er uddannet i Populærmusik og lydproduktion fra Aalborg Universitet. Han har flere millioner af streams, og har tidligere haft en pladekontrakt hos Universal Music, og yderligere arbejdet med en masse artister fra bl.a. Warner, Sony og Universal. Udover hans egen virke i musikbranchen, er han meget interesseret i at lære ud af sin viden, uanset hvilket niveau, og hvilke ønsker du har. Han har arbejdet i mange genrer og har stort kendskab til forskellige software og plugins mm. Uanset hvilken DAW eller hvilke plugins du bruger kan du få et skræddersyet forløb.

Hvad kan man forvente af undervisning med mig?
I min undervisning lægger jeg vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt for eleven at lære. Jeg vil forsøge at give videre af min passion for musikken, så eleven kan have samme glæde med sit videreforløb, som jeg har haft med at lave musik. Jeg anbefaler at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Det er min erfaring, at det giver det største læringsudbytte, når vi har faste rutiner. Det er dog vigtigt at understrege at det ikke handler om pligt, men om at få en god musikalsk oplevelse og udvikling. Det kommer til at gå lidt langsommere fremad, hvis man ikke øver sig, men det kan sagtens stadig være både sjovt og udbytterigt. I mit forløb vil jeg være omhyggelig med at eleven får det ud af det som den ønsker, og jeg er meget fleksibel angående hvordan undervisningen foregår, så det giver de bedste resultater. Jeg har en masse erfaring fra den virkelige verden, samt brancheerfaring hvor jeg tidligere har haft en pladekontrakt hos Universal, og har arbejdet med store artister fra både Warner, Sony og Universal.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Allerførst tilbyder jeg en kort opstartssamtale med eleven, så vi kan få en fornemmelse af, hvem vi hver og især er. Her vil jeg spørge ind til, hvad der eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker, for at finde ud af hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven. Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første undervisning. Her er det også muligt at aftale online undervisning, som fungerer rigtig godt og er rigtig praktisk. Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Min professionelle baggrund
Jeg har spillet instrumenter i over 15 år, og har i 10 år arbejdet meget med produktion, mixing og mastering, hvor jeg også har fået en kontrakt hos Universal Music, i producer duo'en Loud Colors. Jeg har flere millioner af streams på mine projekter, og har arbejdet med en del artister i både Danmark og udland. Med dette har jeg fået en masse viden og erfaring som jeg ønsker at dele ud af til eleven.

Uddannelsesmæssigt har jeg en bachelor i Populærmusik og lydproduktion fra Aalborg Universitet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og send endelig en uforpligtende besked, så er jeg sikker på vi nok skal finde på noget fedt :)

Link til mit website med portefølje, priser og kontaktinfo: www.mixedbydriss.com

Priser

Fra 168,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Mixning, Musikproduktion, Elektronisk musikproduktion, Mastering, Mix, Logic, Lydteknik, Lydstudie, Indspilning, Komposition, Ableton Live, FL Studio, Cubase, Pro Tools

Ugedage:

 

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Andreas

5 (1)

Silas K.

Oprettet den 16/03/23

Andreas er en super fyr, som er nede på jorden. Det går ikke for hurtigt, og han forklarer gerne flere gange hvis det skal være. Han er hurtig og nem at komme i kontakt med. Super godt!

Andreas's fremhævede kompetencer

God til begyndere 3+ års erfaring som underviser Uddannet fra musikvidenskab

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 5 t. og 5 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  8220 Brabrand

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 5 t. og 5 min.

Lignende undervisere

...