Andreas K.

Underviser i mixning, musikproduktion, elektronisk musikproduktion, mastering, mix, logic, lydteknik, lydstudie
Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 0 t. og 14 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

9000, Aalborg C Aalborg

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 0 t. og 14 min.

Om Andreas K.

Hvad kan man forvente af undervisning med mig?
I min undervisning lægger jeg vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt for eleven at lære. Jeg vil forsøge at give videre af min passion for musikken, så eleven kan have samme glæde med sit videreforløb, som jeg har haft med at lave musik. Jeg anbefaler at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Det er min erfaring, at det giver det største læringsudbytte, når vi har faste rutiner. Det er dog vigtigt at understrege at det ikke handler om pligt, men om at få en god musikalsk oplevelse og udvikling. Det kommer til at gå lidt langsommere fremad, hvis man ikke øver sig, men det kan sagtens stadig være både sjovt og udbytterigt.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Allerførst tilbyder jeg en kort opstartssamtale med eleven, så vi kan få en fornemmelse af, hvem vi hver og især er. Her vil jeg spørge ind til, hvad der eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker, for at finde ud af hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven. Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som foregår i mit studie i Aalborg C, eller online. Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Min professionelle baggrund
Jeg har spillet instrumenter i over 15 år, og har i 10 år arbejdet meget med produktion, mixing og mastering, hvor jeg også har fået en kontrakt hos Universal Music, i producer duo'en Loud Colors. Med dette har jeg fået en masse viden og erfaring som jeg ønsker at dele ud af til eleven.

Uddannelsesmæssigt har jeg en bachelor i Populærmusik og lydproduktion fra Aalborg Universitet.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder