Andrew P.

Underviser i cello, komposition
Fra 337,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 2 t. og 0 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2300 København S

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 337,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 2 t. og 0 min.

Om Andrew P.

Hej, Jeg hedder Andrew og er en britisk cellist. For de sidste 15 år har jeg underviste i Storbritanien på kurser, og i Denmark privat og i skoler.
Jeg har en bachelorgrad fra Guildhall School of Music & Drama I London og en kandidat fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København begge inklusiv af pedagogisk attester.

Jeg mener at hver og alt person har potential til at lære, og at musik er en overholde glædelig spændende plads til at lære liv lektioner, på toppen allerede at få den bedste musikalsk oplevelser, teknik og bearbejdet til at udvikle. Jeg kan også hjælpe studerende både unge og ældre med at arbejde frem mod eksamer og lede eleverne i konkret repertoire og teknisk udvikling, og lave en studieplan baseret på den enkeltes ønsker og mål. Dette kan omfatte udvælgelse af repertoire eller forberedelse til en audition eller optagelsesprøve.

Jeg har en stærk baggrund med Suzuki metoden og opvokset med det i mit miljø fordi min forældre er begge Suzuki klaverlærer som uddannet med Suzuki ham selv i Japan i 1980. Så der er en lille smule i min blod. :)


Jeg specialiseret at undervise ung voksne som ønsker til få et stærk forstået om musik og cello spiller, og jeg også starte begynder cellister af alle gammel.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder