Andrew P.

Om

Instrument
Cello, Komposition
Lokation
Online. København S. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
Har en svartid på +100 timer

Om Andrew P.

Oprindeligt fra Storbritannien og nu bosat i København, har Andrew en varieret karriere som et freelancecellist med specialisering i samtidsmusik og som pædagog.
Efter han studeret på Guildhall School of Music & Drama i London og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, Andrew fortsatte med at studere på specialistuddannelsen Præstation Praksis i Nye Musik i samarbejde med Klangforum Wien i Graz Østrig, og er nu et medlemmer af det københavnske nye musikensemble Athelas Sinfonietta.

I løbet af de sidste 11 år har han optrådt tværs Europa i over 15 lande, fra Italien til Island, med intensivt samarbejdet og forestillinger med mange kunstnere på tværs af genrer og discipliner, i forskellige spillesteder, festivaler og sammenhænge.

Andrews arbejde som underviser både i Danmark og Storbritannien inkluderer en baggrund i Suzuki-uddannelse og formel læreruddannelse, samt at han vokset op med tilgangen i hans miljøe og som en cello studerende hans selv.
Hans interesse for samtidsmusik har ført til kammermusik træning af musik fra komponisterne Charlotte Bray, Regis Campo og Graham Fitkin sammen med komponisterne.
Andrew underviser privat og har også arbejdet på musikskoler i Danmark. Han underviser både på dansk, og engelsk kan undervise cellister på alle aldre og niveauer og skræddersyer sit program i samarbejde med forældre og elever.
Han er især i stand til at hjælpe mellemliggende cellister interesseret i MGK eller Musikkonservatoriet.

Fra 168,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2300 København S

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 168,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...