Anna R. R.

Underviser i cello
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 6 t. og 13 min.

Undervisningssteder

Online

I øvelokale

2300 København S

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 6 t. og 13 min.

Om Anna R. R.

Cellist underviser børn og unge i Suzukimetoden.

Jeg har en kandidatuddannelse i klassisk cello fra Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har undervist et stort antal børn og unge både på folkeskoler, musikskoler og privat. Eleverne har for det meste været nybegyndere eller allerede har kunnet spille lidt cello, men jeg har også undervist elever på som har været let øvede-øvet.

Siden jeg blev færdig med min uddannelse i sommeren 2021, har jeg været freelance cellist og så er jeg også startet på Suzuki-uddannelsen. Min undervisning tager derfor også udgangspunkt i Susukimetoden, som går ud på at man lige så stille bliver introduceret for sværere og sværere tekniske aspekter i at spille cello, men samtidigt må kvaliteten af lyden og teknikken ikke nedprioriteres. Stykkerne er bygget op således at man hele tiden kan trække paralleller fra de ting man lærte i de første stykker man spillede, til de mere avancerede stykker, der kommer senere hen. Derved bliver det nemmere og nemmere at tilgå nye stykker.

Det skal være et frirum at komme til undervisning hos mig. Jeg går meget op i at se eleven i øjenhøjde og finde ud af hvad netop dén elev har brug for. Det skal være sjovt at spille cello og jeg nyder meget at spille 2. stemmer til mine elevers spil. Dette giver eleven en fornemmelse af sammenspillets kvaliteter og en større musikalsk oplevelse. Jeg går meget op i at forældrene er med til at skabe et trygt og engageret miljø omkring cellospillet, så eleven bliver støttet i den daglige øvning derhjemme. Derfor er det også en fordel hvis forældrene er med til undervisningen, så de ved lidt om hvad der sker i undervisningen.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder