Anna

Anna

Anna

Om Anna

Cellist underviser både små og store

I 2021 blev jeg færdig med min kandidatuddannelse i klassisk cello fra Det Jyske Musikkonservatorium ved Henrik Brendstrup. Gennem min uddannelse og sidenhen har jeg undervist et stort antal børn og unge både på folkeskoler, musikskoler og privat. Eleverne har været alt fra små nybegyndere til øvede. Jeg har haft elever fra 5-72 år.

Sideløbende med min undervisning har jeg været freelance-cellist og så er jeg også startet på Suzuki-uddannelsen. Min undervisning tager derfor også udgangspunkt i Suzukimetoden, som går ud på at man lige så stille bliver introduceret for sværere og sværere tekniske aspekter i at spille cello, men samtidigt må kvaliteten af lyden og teknikken ikke nedprioriteres. Stykkerne er bygget op således at man hele tiden kan trække paralleller fra de ting man lærte i de første stykker man spillede, til de mere avancerede stykker, der kommer senere hen. Derved bliver det nemmere og nemmere at tilgå nye stykker. Min undervisning tager udgangspunkt i hvad eleven ønsker sig, og derfor er jeg også meget fleksibel i forhold til at spille andre stykker end Suzuki-hæfterne.

Det skal være et frirum at komme til undervisning hos mig. Jeg går meget op i at se eleven i øjenhøjde og finde ud af hvad netop dén elev har brug for. Det skal være sjovt at spille cello og jeg nyder meget at spille 2. stemmer til mine elevers spil. Dette giver eleven en fornemmelse af sammenspillets kvaliteter og en større musikalsk oplevelse. Jeg går meget op i at forældrene er med til at skabe et trygt og engageret miljø omkring cellospillet, så eleven bliver støttet i den daglige øvning derhjemme. Derfor er det også en fordel hvis forældrene er med til undervisningen, så de ved lidt om hvad der sker i undervisningen.

Priser

Fra 269,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Cello

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 9 t. og 39 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    I øvelokale

    2300 København S

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 9 t. og 39 min.

Lignende undervisere

...