Anna K. R. C.

Mød Anna K. R. C.

Om

Instrument
Sang, Sangskrivning, Klaver
Lokation
Aarhus C.
Gennemsnitlig svartid
33 t. og 31 min.

Om Anna K. R. C.

Mit navn er Anna Kathrine, jeg er uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium med linjen ’rytmisk musik og bevægelse’. Jeg underviser i sang, sangskrivning og klaver. Derudover er jeg uddannet yogalærer, og jeg har derfor arbejdet med krop og vejrtrækning i flere forskellige sammenhænge. Som musikunderviser er min erfaring bl.a. undervisning på daghøjskolen frontsession og på Testrup Højskole, hvor jeg underviste i sammenspil og SDS (Sang, dans og trommespil). Derudover har jeg haft forskellige sangelever i min tid på konservatoriet.

Som underviser har jeg et stort engagement for at skabe rammer for en sjov og legende tilgang til musik.
Jeg er god til at møde mennesker, der hvor de er og skabe en god og tryg stemning. Det, mener jeg, er et nødvendigt udgangspunkt for at kunne skabe et trygt læringsmiljø og møde mange forskellige mennesker i øjenhøjde. Det ligger mig meget på sinde at bidrage til en god kultur i læringsrummet, der bygger på engagement, gensidig respekt og forståelse.

Den undervisning jeg tilbyder vil typisk foregå hjemme hos mig i min lejlighed på Frederiksberg, Aarhus C. Jeg underviser minimum 30 min. pr. gang og der vil være fokus på krop, stemme og improvisation.

Anna K. R. C.'s fremhævede kompetencer

Fokuserer på stærk sangteknik Specialiseret i rytmisk musik Uddannet fra musikkonservatorium

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    8000 Aarhus C

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...