Anna Rosenkilde

Certificeret underviser i: Sang, Hørelære, Musikteori, Sangskrivning, Komposition, Filmkomposition, Klaver, Sang og klaver

Tilbyder også online undervisning.
15+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Uddannet fra musikvidenskab

Certificeret underviser i: Sang, Hørelære, Musikteori, Sangskrivning, Komposition, Filmkomposition, Klaver, Sang og klaver

Tilbyder også online undervisning.
15+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Uddannet fra musikvidenskab

Svarer normalt indenfor 0 t. og 59 min.


Fra 303,75 - 379,69 kr pr. 45 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted
Online

Hos underviser
2200 København N

Tilbyder også online undervisning.
15+ års erfaring som underviser
Uddannet fra musikkonservatorium
Uddannet fra musikvidenskab

Om Anna Rosenkilde

Jeg er uddannet med en kandidatgrad i musikvideskab fra Københavns Universitet og en kandidatgrad fra konservatoriet som filmkomponist. Professionelt arbejder jeg som komponist, sangskriver, sanger, producer og musiker. De sidste 15 år har jeg undervist i forskellige sammenhænge og jeg er engageret i mine elever, deres personlige udvikling, udtryk og udgangspunkt.

Hvad kan du forvente af min undervisning i sang?
- Vi tager altid udgangspunkt i dig, dine behov og ønsker, så det bliver sjovt, lærerigt og giver dig selvtillid i forhold til det du gerne vil med din sang.
- Timerne begynder med fokus på holdning, vejrtrækning, støtte og fysiske øvelser som vi bygger videre på i sangøvelser og sang efterfølgende.
- Alle genrer er velkomne og du vælger selv hvilke sange du vil arbejde med, men jeg kommer også gerne med forslag og ideer.
- Jeg underviser med glæde både begyndere og øvede sangere.

Hvad kan du forvente af min undervisning i musikteori og hørelære?
- Det kan være en åbenbaring for mange at dykke ned i musikteori og hørelære efter måske at have sunget eller spillet nogle år og vi tager udgangspunkt i hvor du er og hvad du har brug for.
- Som sanger har du måske brug for træning i bladsang, som guitarist at vide mere om becifringer eller i samspil beder at kunne læse rytmer.
- Jeg har også hjulpet elever med forberedelse til optagelsesprøve på MGK, konservatoriet eller musikvidenskab.

Hvad kan du forvente af min undervisning i klaver samt 'sang og klaver'?
- Jeg underviser begyndere og let øvede i klaver - det kan både være små klassiske stykker og becifringsspil, og jeg lægger vægt på teknik, anslag og udtryk, men også en legende tilgang til klaveret.
- Det kan også være at du har lyst til at bruge klaveret til at akkompagnere sang - her vil vi ofte dykke ned i becifringsspil og forskellige muligheder for akkompagnement alt efter stilart. Vi kan også arbejde med din sang og sangteknik sammen med klaveret.
- Eller måske vil du hellere improvisere og/eller spille uden noder? Det kan være en fin tilgang til klaveret alt efter temperament.

Hvad kan du forvente af min undervisning i sangskrivning og komposition?
- Som sangskriver kan det være dejligt at blive udfordret med nye ideer og forslag til form, harmonik, melodiforløb og til hvordan du egentlig griber det an.
- Jeg er selv også meget optaget af at skrive tekster og vil kan på lige linje med musikken arbejde med dine sangtekster på både dansk og engelsk.
- Måske har du lyst til at bevæge dig ind i den særlige verden det er at komponere musik til film og vi kan arbejde med hvordan du forholder dig til billedet, stemninger, karakterer og det tekniske.
- Undervisningen kan også være generel undervisning i komposition og satslære for eksempel for kor, men kontakt mig gerne på forhånd hvis du har særlige ønsker som du vil vide om jeg kan varetage.

Min erfaring som underviser
Jeg har undervist privatelever i sang, musikteori, hørelære, klaver, sangskrivning og komposition de sidste 15 år. Derudover har jeg også undervist ugentlige kurser og weekendkurser hos FOF. Min kandidatuddannelse fra Københavns Universitet var med fokus på musikudøvelse og pædagogik.

Min professionelle baggrund
Jeg arbejder som komponist, sangskriver, filmkomponist, sanger og instrumentalist. Som solist har jeg udgivet to anmelderroste soloalbum “Under the Skin of a Skeleton Zebra” (2010) og “White Woods” (2012) og spillet mere end hundrede koncerter i Danmark, Nordeuropa, USA og Afrika. De seneste år har jeg skrevet musik til adskillige kortfilm, dokumentarfilm og animationsfilm – heriblandt dokumentarfilmen “Dreaming Murakami” (2017), som har fået succes på filmfestivaller verden over. Min musik er ofte atmosfærisk, enkel, melodisk og poetisk, og blander akustiske og elektroniske elementer. Andre kompositioner inkluderer bl.a. lyd/musikdelen af audiovisuelle kunstværker, kormusik og musik til en danseforestilling. Se mere på: www.annarosenkilde.dk

Send mig en besked hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Glæder mig til at møde dig!

  •  Anna Rosenkilde tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Anna Rosenkilde

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Anna's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder