Anna Rosenkilde

Anna Rosenkilde

Anna Rosenki...

(1)

Om Anna Rosenkilde

Jeg er uddannet med en kandidatgrad i musikvideskab fra Københavns Universitet og en kandidatgrad fra konservatoriet som filmkomponist. Professionelt arbejder jeg som komponist, sangskriver, sanger, producer og musiker. De sidste 15 år har jeg undervist i forskellige sammenhænge og jeg er engageret i mine elever, deres personlige udvikling, udtryk og udgangspunkt.

Jeg underviser i udgangspunktet lektioner af 60 minutters varighed, men 45 eller 90 minutter er også muligt. Undervisningen foregår privat hos mig på indre Nørrebro eller online - primært mandage i tidsrummet 10-18.

Hvad kan du forvente af min undervisning i sang?
- Vi tager altid udgangspunkt i dig, dine behov og ønsker, så det bliver sjovt, lærerigt og giver dig selvtillid i forhold til det du gerne vil med din sang.
- Timerne begynder med fokus på holdning, vejrtrækning, støtte og fysiske øvelser som vi bygger videre på i sangøvelser og sang efterfølgende.
- Alle genrer er velkomne og du vælger selv hvilke sange du vil arbejde med, men jeg kommer også gerne med forslag og ideer.
- Jeg underviser med glæde både begyndere og øvede sangere.

Hvad kan du forvente af min undervisning i musikteori og hørelære?
- Det kan være en åbenbaring for mange at dykke ned i musikteori og hørelære efter måske at have sunget eller spillet nogle år og vi tager udgangspunkt i hvor du er og hvad du har brug for.
- Som sanger har du måske brug for træning i bladsang, som guitarist at vide mere om becifringer eller i samspil bedre at kunne læse rytmer.
- Jeg har også hjulpet elever med forberedelse til optagelsesprøve på MGK, konservatoriet eller musikvidenskab.

Hvad kan du forvente af min undervisning i klaver samt 'sang og klaver'?
- Jeg underviser begyndere og let øvede i klaver - det kan både være små klassiske stykker og becifringsspil, og jeg lægger vægt på teknik, anslag og udtryk, men også en legende tilgang til klaveret.
- Det kan også være at du har lyst til at bruge klaveret til at akkompagnere sang - her vil vi ofte dykke ned i becifringsspil og forskellige muligheder for akkompagnement alt efter stilart. Vi kan også arbejde med din sang og sangteknik sammen med klaveret.
- Eller måske vil du hellere improvisere og/eller spille uden noder? Det kan være en fin tilgang til klaveret alt efter temperament.

Hvad kan du forvente af min undervisning i sangskrivning og komposition?
- Som sangskriver kan det være dejligt at blive udfordret med nye ideer og forslag til form, harmonik, melodiforløb og til hvordan du egentlig griber det an.
- Jeg er selv også meget optaget af at skrive tekster og vil kan på lige linje med musikken arbejde med dine sangtekster på både dansk og engelsk.
- Måske har du lyst til at bevæge dig ind i den særlige verden det er at komponere musik til film og vi kan arbejde med hvordan du forholder dig til billedet, stemninger, karakterer og det tekniske.
- Undervisningen kan også være generel undervisning i komposition og satslære for eksempel for kor, men kontakt mig gerne på forhånd hvis du har særlige ønsker som du vil vide om jeg kan varetage.

Min erfaring som underviser
Jeg har undervist privatelever i sang, musikteori, hørelære, klaver, sangskrivning og komposition de sidste 15 år. Derudover har jeg også undervist ugentlige kurser og weekendkurser hos FOF. Min kandidatuddannelse fra Københavns Universitet var med fokus på musikudøvelse og pædagogik.

Min professionelle baggrund
Jeg arbejder som komponist, sangskriver, filmkomponist, sanger og instrumentalist. Som solist har jeg udgivet to anmelderroste soloalbum “Under the Skin of a Skeleton Zebra” (2010) og “White Woods” (2012) og spillet mere end hundrede koncerter i Danmark, Nordeuropa, USA og Afrika. De seneste år har jeg skrevet musik til adskillige kortfilm, dokumentarfilm og animationsfilm – heriblandt dokumentarfilmen “Dreaming Murakami” (2017), som har fået succes på filmfestivaller verden over. Min musik er ofte atmosfærisk, enkel, melodisk og poetisk, og blander akustiske og elektroniske elementer. Andre kompositioner inkluderer bl.a. lyd/musikdelen af audiovisuelle kunstværker, kormusik og musik til en danseforestilling. Se mere på: www.annarosenkilde.dk

Send mig en besked hvis du har lyst til at høre mere, booke en time, eller tage en uforpligtende snak. Glæder mig til at møde dig!

Priser

Fra 394,40 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Hørelære, Musikteori, Sangskrivning, Komposition, Filmkomposition, Klaver, Sang og klaver

Ugedage:

Mandag / Tirsdag

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Anna Rosenkilde

5 (1)

Arbresha D.

Oprettet den 08/09/21

Anna er god til at forstå og tage udgangspunkt i de udfordringer, som netop jeg har ved at synge og de ønsker jeg har for udvikling. Hun har en nærværende, anderkendende pædagogisk tilgang og er god til at fange mine usikkerheder. Jeg har kun haft 3-4 undervisningsgange indtil videre og allerede nu kan jeg mærke og høre en tydelig udvikling. Jeg forstår stemmeorganet bedre,og er blevet mere modig og selvsikker i min sang. Tak Anna!

Anna Rosenkilde's fremhævede kompetencer

15+ års erfaring som underviser Uddannet fra musikkonservatorium Uddannet fra musikvidenskab

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 16 t. og 56 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    2200 København N

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 16 t. og 56 min.

Lignende undervisere

...